FGC Mòbil  |
A A
| català | castellano | english

Avisos FGC

Servei substitutori a la línia Lleida-La Pobla del 31 de juliol al 4 d'agost per treballs de millora

Barcelona, 21 de juliol de 2017

Amb motiu dels treballs de manteniment ordinari a les nostres unitats de tren, del 31 de juliol al 4 d’agost, ambdós inclosos, es realitzarà servei d’autobús substitutori entre les estacions de Balaguer i La Pobla de Segur, i es mantindrà el servei habitual en tren entre Lleida-Pirineus i Balaguer excepte la circulació amb sortida a les 5.25 h de Lleida-Pirineus i les circulacions descendents amb origen Balaguer de les 20.38 h, de dilluns a dijous, i de les 22.28 h els divendres, que es realitzaran també en autobús.


Més informació document adjunt.

Del 22 al 30 de juliol servei interromput L12 (Reina Elisenda)

Barcelona, 17 de juliol de 2017

Amb motiu de les obres de construcció de la nova sortida d’emergència de l’estació de Sarrià, el servei de la línia L12 (Reina Elisenda) es veurà interromput del 22 al 30 de juliol, ambdós inclosos.

Com a servei alternatiu durant aquests dies es recomana utilitzar les línies d’autobús de Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) números 66, 68 i el Nitbus N7.

Més informació document adjunt.

Horaris període d'estiu a les Línies Metropolitanes

Barcelona, 19 de juny de 2017

Línia Barcelona-Vallès


Del 22 de juny al 31 de juliol i de l’1 a l’11 de setembre, ambdós inclosos, els dies feiners els trens circularan amb els horaris corresponents al període no lectiu. 

Durant la resta de l’estiu, de l’1 al 31 d’agost, ambdós inclosos, els dies feiners els trens circularan amb els horaris específics d’agost.

Línia Llobregat-Anoia

De l’1 al 31 d’agost de 2017, ambdós inclosos, els trens circularan amb els horaris corresponents als dies festius.

Més informació documents adjunts.

Alteració del servei entre les estacions de Les Fonts i Terrassa Nacions Unides

Barcelona, 19 de juny de 2017

Del 26 de juny al 6 d’agost, totes les circulacions a l’estació Terrassa Rambla es realitzaran per via 1 amb motiu de les obres d’ampliació de l’escala fixa i la col·locació de l’escala mecànica a l’andana de la via 2.

Alguns trens direcció Terrassa efectuaran una parada tècnica a l’estació de Les Fonts. Això comportarà un temps d’espera d’entre 1 i 5 minuts.

En el document adjunt podeu consultar les circulacions afectades.

Modificació de la connexió entre andanes d'El Putxet per obres de millora

Barcelona, 11 de novembre de 2016

Amb motiu d’obres de millora de l’accessibilitat a l’estació d’El Putxet, a partir del dilluns 14 de novembre, el passadís de connexió entre andanes de l’estació quedarà fora de servei.

D’aquesta manera, el canvi d’andana s’haurà de fer directament des del carrer.

Més informació document adjunt.

Funicular de Gelida servei suspès temporalment

Barcelona, 8 de març de 2016