FGC Mòbil  |
A A
| català | castellano | english

I Jornada d'Economia de Muntanya

10 DE NOVEMBRE DE 2017
HOTEL MUNTANYA
PRULLANS. LA CERDANYA

IMPULSANT
LA INNOVACIÓ
I L'EMPRENEDORIA SOSTENIBLES

OBJECTIUS

Aportar dades, idees i impuls a la convivència de l’activitat de les estacions d’esquí -generadores d’activitat econòmica i social- amb la preservació de la natura.

Donar a conèixer experiències internacionals sostenibles d’esquí a les estacions de muntanya que versen sobre l’eficiència i l’autosuficiència energètica i l’accessibilitat per a tothom.

taules rodones i presentacions

Aportaran una visió àmplia de l’estat actual i les perspectives de futur de les estacions de muntanya i les seves comarques, així com una visió sobre destacats centres d’esquí internacionals que han sabut combinar el creixement econòmic amb el respecte per la natura i que aporten noves maneres de gestionar les instal·lacions.

Quin paper tenen les nostres estacions com a dinamitzadores d’aspectes tan importants com el creixement econòmic, l’estima i la preservació de la natura, la promoció de l’esport, la salut...?

IMPULSAR EL BINOMI RENDIBILITAT I SOSTENIBILITAT

Aquest és indubtablement un dels reptes que afronten les comarques de muntanya de cara a assegurar el seu futur, ja que la viabilitat de qualsevol idea, proposta o activitat que s’endegui en aquest medi, passa per garantir l’acompliment d’aquests valors.

Per això, la identificació d’oportunitats de negoci associades a estacions de muntanya esdevé un dels temes cabdals, no tan sols per als gestors d’aquestes, sinó també per al conjunt de la societat que s’hi troba vinculada, ja que les estacions de muntanya són per als visitants pols d’atracció consolidats i, per tant, veritables aparadors per al territori del seu entorn.