FGC Mòbil  |
A A
| català | castellano | english

Espot i Port Ainé

Espot i Port Ainé constitueixen, a la comarca del Pallars Sobirà, un reducte per als amants de l'esquí i dels esports d'aventura en un entorn privilegiat. A prop del Parc Nacional d'Aigüestortes i de l'estany de Sant Maurici, l'entorn possibilita la pràctica de diverses activitats a l'aire lliure i de diferents rutes per gaudir del paisatge.
Espot Esquí  

Amb més de 20 km esquiables i de 1.000 m de desnivell, Espot és coneguda per la qualitat de la seva neu i per les meravelloses vistes, que fan que els visitants se sentin en plena naturalesa alpina.

Les seves instal·lacions disposen des d'una àmplia zona per a debutants i un important jardí de neu, ideal per als més petits, fins a pistes homologades per a la celebració de competicions internacionals.


Port Ainé

Considerada l'estació d'esquí amb la millor neu del Pirineu, Port Ainé té prop de 30 km de pistes i 800 m de desnivell aptes per a tots els nivells i tipus d'esquiadors i snowboarders. El seu Snowpark, un dels pioners del Pirineu, ha estat durant molts anys a l'avantguarda de les noves tendències de l'estil lliure.

A la cota 2.000, els visitants podran gaudir al màxim de la neu a l'hotel més alt dels Pirineus, l'Hotel Port Ainé 2.000, de tres estrelles, i descobrir botigues, centres de lloguer de material, centres d'activitats, escoles d'esquí i restaurants, entre d'altres.