FGC Mòbil  |
A A
| català | castellano | english

Notes de Premsa

FGC obté un guardó Brunel pel pont del Centenari del cremallera de Montserrat

Barcelona, 15 de setembre de 2005

Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) va rebre ahir a Copenhage, de mans del príncep Frederic de Dinamarca, una menció de les quatre que es van atorgar en la categoria 3, d’Infraestructura Tècnica i Mediambient dels Premis Brunel, pel Pont del Centenari del Cremallera de Montserrat. En aquesta categoria, on es presentaven 30 projectes, no es va atorgar cap premi.

Prop de 15.000 persones ja han viatjat en el Ferrocarril Turístic de l’Alt Llobregat

Barcelona, 15 de setembre de 2005

Prop de 15.000 persones (14.830 persones) han viatjat des de l’1 de juliol fins al 13 de setembre en el Ferrocarril Turístic de l’Alt Llobregat que uneix La Pobla de Lillet amb el Museu del Ciment Asland, dins del terme municipal de Castellar de n’Hug. Es tracta d’una línia que històricament unia l’antiga fàbrica de ciment Asland de Castellar de n’Hug amb Guardiola de Berguedà, des d’on partia la línia del ferrocarril de via estreta cap a Berga i Manresa.

FGC celebra el 75è aniversari de l’estació de Bellaterra

Barcelona, 15 de setembre de 2005

El proper dissabte, 17 de setembre , a partir de les 12.00 hores es farà un acte commemoratiu del 75è aniversari de l’estació de Bellaterra. A l’acte hi assistiran el president d’FGC, Joan Torres i l’alcalde de Cerdanyola, Antoni Morral i consistirà en la visita dels dos Brills i de la unitat 400 (coneguda com a “granota”), que estaran ubicats a la mateixa estació, una festa popular amb el gegant Trenot i els gegants de Bellaterra i l’actuació d’una banda de música.

FGC obsequiarà els seus clients amb un llibre de poemes

Barcelona, 9 de setembre de 2005

El dia 12 de setembre s'inicia la distribució del primer volum d'una col·lecció literària de llibres per a viatges

FGC reinicia el servei de transport escolar per al curs 2005-2006

Barcelona, 9 de setembre de 2005

En un estudi realitzat a final del curs passat, els sectors implicats valoren positivament la qualitat, l'eficiència i la utilitat del servei.

FGC normalitza el servei a la línia Llobregat-Anoia

Barcelona, 7 de setembre de 2005

El dia 10 de setembre es normalitza el servei entre les estacions de Barcelona-Pl. Espanya i L'Hospitalet-Av. Carrliet

Vall de Núria celebra la festivitat de la Mare de Déu de Núria

Vall de Núria, 6 de setembre de 2005

La Diada reuneix en un aplec nombroses persones batejades amb el nom de Núria

Vall de Núria celebra la festivitat de sant Gil el dia 1 de setembre

Barcelona, 29 d'agost de 2005

La festa de sant Gil és una de les més importants i tradicional de Núria

Es normalitza el servei de trens entre Rubí i Les Fonts al Metro del Vallès

Barcelona, 3 d'agost de 2005

El servei de trens S1 (Pl. Catalunya – Terrassa) de la línia Barcelona-Vallès de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) circula amb normalitat des de les 9,45 hores d’avui dimecres 3 d’agost.

Bon inici de temporada del nou Ferrocarril Turístic de l’Alt Llobregat

Barcelona, 1 d'agost de 2005

El primer mes en servei del Ferrocarril Turístic de l’Alt Llobregat, gestionat per Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya, (FGC) ha tingut una molt bona afluència de clients, arribant al 98% de les previsions.

Inici de les obres de renovació de la via entre Balaguer i La Pobla de Segur

Barcelona, 15 de juliol de 2005

Els treballs de renovació interrompran el servei de trens entre Balaguer i La Pobla de Segur a partir del proper dilluns 18 de juliol i fins a final d’any.

Interrupció del servei d’FGC a Llobregat-Anoia per obres a la L9 i per la construcció de la nova estació d’Amadeu Torner

Barcelona, 14 de juliol de 2005

Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) interromprà el servei de la línia Llobregat-Anoia entre les estacions de Plaça Espanya i L’Hospitalet- Av. Carrilet, entre el proper dissabte 16 de juliol i el diumenge 11 de setembre, a causa de les obres de construcció del nova estació d’Amadeu Torner, on es podrà fer intercanvi amb la Línia 9 de Metro.

Construcció de la nova estació d’Amadeu Torner a la línia Llobregat-Anoia d’FGC

Barcelona, 7 de juliol de 2005

Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) interromprà el servei de la línia Llobregat-Anoia entre les estacions de Plaça Espanya i L’Hospitalet- Av. Carrilet, entre el dissabte 16 de juliol i el diumenge 11 de setembre, a causa de les obres de construcció del nova estació on es podrà fer intercanvi amb la Línia 9 de Metro.

Servei d'autobús substitutori a la línia Llobregat-Anoia

Barcelona, 7 de juliol de 2005

Esquema, recorregut i parades del servei d'autobús substitutori entre Barcelona-Pl. Espanya i L'Hospitalet-Av. Carrilet, de la línia Llobregat-Anoia d'FGC, amb motiu de les obres de construcció de la nova estació d'Amadeu Torner.

25 anys d’història de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya, a Vilanova i la Geltrú

Barcelona, 6 de juliol de 2005

El proper divendres, 8 de juliol, a les 13.00 hores, el president de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya, Joan Torres i el president de la Fundación de los Ferrocarriles Españoles, Carlos Zapatero inauguraran l’exposició “FGC: 25 anys portant-te endavant”, ubicada en el Museu del Ferrocarril de Vilanova i la Geltrú.