FGC Mòbil  |
A A
| català | castellano | english

Notes de Premsa

Vall de Núria inicia les activitats d’estiu i inaugura les noves exposicions

Vall de Núria, 27 de juny de 2005

Una vegada començada la temporada d’estiu Vall de Núria inicia un seguit d’activitats lúdiques i culturals, moltes de les qual es poden practicar a l’aire lliure. Així, es pot navegar en barques i canoes pel llac, jugar al mini-golf, practicar el tir amb arc o fer excursions guiades de diferents nivells de dificultat i d’una durada de 2.30 hores fins a 8 hores. També es proposen sortides a cavall amb diferents nivells de dificultat o passejades amb ponis per als més menuts.

La Molina inaugura noves activitats d’estiu

La Molina, 22 de juny de 2005

El proper 24 de juny, dia de Sant Joan i fins a l’11 de setembre l’estació de muntanya de La Molina proposa noves activitats que amplien l’oferta lúdica per a petits i grans. I per tal de donar-les a conèixer el proper dia 24 de juny hi haurà una Jornada de Portes Obertes on tots els visitants podran gaudir de les diferents activitats de manera gratuïta.

Entra en servei la nova pàgina web d’FGC amb un nou disseny i noves prestacions

Barcelona, 20 de juny de 2005

Avui, dilluns 20 de juny, entra en servei la nova pàgina web de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) que incorpora un disseny renovat i noves prestacions que la fan més útil i operativa.

FGC donarà servei nocturn durant tota la nit de la revetlla de Sant Joan

Barcelona, 20 de juny de 2005

Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) donarà servei durant tota la nit de la revetlla de Sant Joan, tal i com ha anat fent en els darrers anys per aquesta mateixa nit i per la nit de cap d’any.

Èxit de la Jornada sobre el Present i el Futur del Transport Ferroviari de Mercaderies, en el marc del SIL

Barcelona, 19 de maig de 2005

La primera Jornada sobre el Present i el Futur del Transport Ferroviari de Mercaderies, que s’ha celebrat avui dijous, dins del marc del Saló Internacional de la Logística de Barcelona, ha deixat palesa la necessitat de no demorar les inversions en aquest sector.

Joan Torres obre la primera Jornada sobre el Present i el Futur del Transport Ferroviari de Mercaderies, en el marc del SIL

Barcelona, 18 de maig de 2005

El proper dijous, 19 de maig, a les 09:00 hores, el president de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC), Joan Torres, pronunciarà el discurs d’obertura de la primera Jornada sobre el Present i el Futur del Transport Ferroviari de Mercaderies, que se celebrarà dins del marc del Saló Internacional de la Logística de Barcelona.

El Jutjat Social núm. 4 declara il·legal la vaga convocada pel SIMAF a FGC

Barcelona, 10 de maig de 2005

El Jutjat del Social núm. 4 de Barcelona ha comunicat avui la sentència favorable a Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) davant la demanda interposada per FGC contra el Sindicat de Maquinistes i Ajudants Ferroviaris (SIMAF), en considerar la vaga convocada d’abusiva i il·lícita.

25 anys d’història de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya, a Igualada

Barcelona, 4 de maig de 2005

El proper dissabte, 7 de maig, a les 12.00 hores l’alcalde d’Igualada, Jordi Aymamí i el president de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya, Joan Torres inauguraran l’exposició “FGC: 25 anys portant-te endavant”, ubicada en el Museu de la Pell d’Igualada.

Interrupció del servei entre les estacions d’El Palau i Martorell-Enllaç, al Metro del Baix Llobregat

Barcelona, 2 de maig de 2005

El servei de trens entre les estacions d’El Palau i Martorell-Enllaç a la línia Llobregat-Anoia, restarà interromput des de les 22,00 h de demà dimarts, 3 de maig i fins el proper diumenge 8 de maig. Els usuaris disposaran d’un servei substitutori d’autobusos que realitzarà el trajecte entre ambdues estacions, en les quals podran enllaçar amb el servei habitual de trens.

Desconvocada l’actual vaga del sindicat SIMAF a FGC

Barcelona, 29 d'abril de 2005

El Sindicat Independent de Maquinistes i Ajudants Ferroviaris (SIIMAF) ha presentat avui divendres 29 d’abril, al Departament de Treball de la Generalitat de Catalunya, la sol·licitud per desconvocar la vaga que ha estat realitzant des del passat dia 25 d’abril i que havia d’acabar el proper 6 de maig, a Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC).

Trencament del diàleg institucional i empresarial amb el sindicat SIMAF/SEMAF

Barcelona, 28 d'abril de 2005

Membres del Sindicat Independent de Maquinistes i Ajudants Ferroviaris (SIMAF), acompanyats de representants del sindicat SEMAF de RENFE, han interromput aquest migdia el servei de trens a les línies de Barcelona-Vallès i de Llobregat-Anoia de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC), mitjançant accions de sabotatge per impedir la circulació de trens, insults a empleats d’FGC i actuacions d’intimidació i ofenses a l’empresa i a les persones que en formen part.

El Jutjat Social núm. 12 comunica la segona sentència favorable a FGC sobre la vaga

Barcelona, 20 d'abril de 2005

El Jutjat del Social num 12 de Barcelona ha comunicat avui una nova sentència favorable a Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC)

FGC incrementa el servei d’autobús del polígon industrial de Can Sant Joan

Barcelona, 18 d'abril de 2005

El servei d’autobús entre l’estació d’FGC de Sant Joan i el polígon industrial de Can Sant Joan va transportar 406.000 viatgers l’any 2004

FGC convida totes les Montserrats a viatjar gratuïtament amb el cremallera

Barcelona, 15 d'abril de 2005

Les Montserrats que viatgin amb el cremallera participaran en el sorteig de cinc caps de setmana a Vall de Núria.

Convocatòria de premsa

Barcelona, 23 de març de 2005

Posicionament d’FGC sobre el desenvolupament de la vaga convocada pel sindicat SIMAF