FGC Mòbil  |
A A
| català | castellano | english

Notes de Premsa

Dossier de premsa Contracte programa, Pla d'Acció 2006 i tancament de dades d'FGC 2005

Barcelona, 31 de març de 2006

Presentació de dades del Contracte programa entre FGC i la Generalitat, el Pla d'Acció 2006 d'FGC i les dades de tancament d'FGC de l'any 2005

El tancament tarifari d’algunes estacions d’FGC ha permès reduir el frau a la meitat

Barcelona, 31 de març de 2006

Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya continua les accions de control de frau en les seves instal•lacions. L’empresa cada any hi destina recursos humans i fixos que s’han traduït el 2005 en 800.000 intervencions a les línies Barcelona-Vallès i Llobregat-Anoia, el que representa l’1,1% dels viatgers.

Presentació dels actes commemoratius del 75è aniversari del cremallera de Núria

Vall de Núria, 27 de març de 2006

El president de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC), Joan Torres, juntament amb el president del Patronat de la Vall de Núria, Joan Ganyet i el director de l’estació de muntanya de Vall de Núria, Albert Solà, presentaran el proper dilluns 27 de març, el programa d’actes previstos per a la commemoració del 75è aniversari del tren cremallera de Vall de Núria.

Presentació del 75è aniversari del cremallera de Núria

Vall de Núria, 27 de març de 2006

Dossier de presentació dels actes commemoratius del 75è aniversari del cremallera de Núria. Referències històriques i d'actualitat de Vall de Núria

Gimcana infantil a Vall de Núria

Vall de Núria, 22 de març de 2006

Vall de Núria organitza el proper dissabte 25 de març la Fireta de Vall de Núria, una gimcana per a nens i nenes de 4 a 13 anys.

Esquí a La Molina a meitat de preu

La Molina, 20 de març de 2006

L’estació d’esquí de La Molina ofereix des del proper dilluns 13 de març i fins el divendres 31 de març, dos forfets al preu d’un a totes aquelles persones que presentin el comprovant de pagament amb targeta de crèdit de dues targetes de viatge T-10 comprades a qualsevol estació d’FGC, a la botiga d’FGC del Triangle.

La Molina acull els Campionats de Catalunya de Surf de Neu els propers 17, 18 i 19 de març

La Molina, 13 de març de 2006

L’estació d’esquí de La Molina acollirà, del 17 al 19 de març, els Campionats de Catalunya de Surf de Neu, a la zona de Torrent Negre. En aquesta competició hi participaran els millors riders catalans (homes i dones), en les categories de renyocs, infantils, júniors i sèniors.

Esquí a La Molina a meitat de preu

La Molina, 9 de març de 2006

L’estació d’esquí de La Molina ofereix des del proper dilluns 13 de març i fins el divendres 31 de març, dos forfets al preu d’un a totes aquelles persones que presentin el comprovant de pagament amb targeta de crèdit de dues targetes de viatge T-10 a la botiga d’FGC del Triangle.

Preu especial per esquiar a La Molina a partir de l’1 de març

La Molina, 27 de febrer de 2006

L’estació d’esquí de La Molina ofereix un forfet especial de temporada per esquiar a partir del dia 1 de març. Es tracta del Forfet de Primavera, que cobrirà tots els dies fins al tancament de la temporada, per un preu de 205 euros a La Molina, i de 280 euros al domini Alp 2500.

Entra en servei el nou vestíbul de l’estació d’Almeda d’FGC a Cornellà de Llobregat

Barcelona, 20 de febrer de 2006

El conseller de Política Territorial i Obres Públiques, Joaquim Nadal, acompanyat de l’alcalde de Cornellà de Llobregat Antonio Balmón, la presidenta de GISA, Pilar de Torres, i el president d’FGC, Joan Torres, ha posat en servei avui el nou vestíbul de l’estació d’Almeda, de la línia d’FGC del Metro del Baix Llobregat.

Visita del conseller Joaquim Nadal al nou vestíbul de l’estació d’Almeda d’FGC

Barcelona, 17 de febrer de 2006

El conseller de Política Territorial i Obres Públiques de la Generalitat, Joaquim Nadal, juntament amb l’alcalde de Cornellà, Antonio Balmón, la presidenta de GISA, Pilar de Torres i el president de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya, Joan Torres, visitarà el proper dilluns 20 de febrer a les 10,30 h, el nou vestíbul de l’estació d’Almeda d’FGC.

1r Concurs de Tir amb Arc per a infants i adults a Vall de Núria

Vall de Núria, 15 de febrer de 2006

L’estació de muntanya de Vall de Núria organitza el proper dissabte 18 de febrer el primer Concurs de Tir amb Arc per a infants i adults. L’activitat, que serà gratuïta, es realitzarà de 16,00 h a 17,00 h al Racó de l’Arquer, i estarà oberta a totes les persones que hi vulguin participar. El concurs estarà coordinat per un especialista en Tir amb Arc que ajudarà als participants en la millora de la seva tècnica.

Forfet conjunt per a les estacions d’esquí de La Molina, Vall de Núria i Espot Esquí

Barcelona, 8 de febrer de 2006

Les estacions d’esquí i muntanya de La Molina, Vall de Núria i Espot Esquí, gestionades per Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC), comparteixen forfet de temporada.

Competició Infantil d’Esports d’Hivern a Vall de Núria

Vall de Núria, 8 de febrer de 2006

L’estació de muntanya de Vall de Núria organitza, el proper dissabte 11 de febrer, la primera Competició Infantil d’Esports d’Hivern.

Festa de la Neu a Espot Esquí

Espot Esquí, 8 de febrer de 2006

L’estació d’Espot Esquí organitza un any més la Festa de la Neu el proper dissabte 11 de febrer, amb activitats gratuïtes per a totes les edats.