FGC Mòbil  |
A A
| català | castellano | english

Notes de Premsa

Restablert el servei del cremallera de Montserrat

Barcelona, 3 de febrer de 2006

El tren cremallera de Montserrat ha restablert aquest matí el seu servei comercial regular, després de l’autorització dels tècnics de l’Institut Cartogràfic de Catalunya (ICC), un cop finalitzades les actuacions per eliminar els elements inestables que quedaven prop de la via i estabilitzar la zona.

La Molina acull la Copa d’Europa Masculina d’esquí alpí els dies 9 i 10 de febrer

La Molina, 3 de febrer de 2006

És la primera vegada què es duu a terme una prova masculina d’aquestes característiques a una estació catalana

La Gran Festa d’Hivern i Pirena arriben un any més a La Molina

La Molina, 1 de febrer de 2006

L’estació d’esquí de La Molina organitza el proper dissabte, 4 de febrer, la Gran Festa d’Hivern, que coincideix com cada any amb la darrera etapa de la cursa de trineus de gossos Pirena.

Vall de Núria celebra la 5a edició de la Festa Infantil

Vall de Núria, 1 de febrer de 2006

Vall de Núria organitza la V Festa Infantil el proper dissabte, 4 de febrer. Es tracta d’una jornada especialment dedicada als més petits que podran gaudir de tallers lúdics i d’animació i d’espectacles.

Restablert el servei del cremallera de Vall de Núria

Vall de Núria, 31 de gener de 2006

El tren cremallera de la línia Ribes – Núria ha restablert aquest matí el seu servei comercial regular. L’estació també manté obertes les pistes d’esquí de la zona del Santuari i del Telecabina. La resta de pistes romandran tancades mentre durin els treballs d’acondicionament i preparació.

El cremallera de Montserrat ofereix un servei substitutori per carretera

Barcelona, 31 de gener de 2006

El servei s’oferirà mentre duren els treballs de rehabilitació del tram de via malmès per l’esllavissada del cap de setmana

Roda de premsa de presentació de la Copa d'Europa d'Esquí Alpí Masculí a La Molina

Barcelona, 31 de gener de 2006

El proper divendres 3 de febrer, a les 12,00 hores al Museu Colet de Barcelona (c/ Buenos Aires, 56-58)

Signatura del Contracte programa entre la Generalitat de Catalunya i FGC

Barcelona, 24 de gener de 2006

El conseller de Política Territorial i Obres Públiques de la Generalitat, Joaquim Nadal i el president de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC), Joan Torres, han signat avui el Contracte programa entre la Generalitat i FGC per al període 2005-2010.

La Nit del Papu arriba un any més a Vall de Núria

Vall de Núria, 17 de gener de 2006

El proper dissabte, 21 de gener, tindrà lloc la ja tradicional esquiada nocturna amb bruixes, dimonis, i “papus”

Presentació del projecte de renovació urbana dels terrenys dels antics tallers d’FGC a Sarrià i dels nous edificis corporatius

Barcelona, 13 de gener de 2006

Dossier de premsa

La Molina inaugura l’Snowpark a la zona de Trampolí

La Molina, 13 de gener de 2006

L’Snowpark es posarà en funcionament aquest dissabte, 14 de gener, a les 10.00 hores

Presentació del projecte de renovació urbana dels terrenys dels antics tallers d’FGC a Sarrià i dels nous edificis corporatius

Barcelona, 12 de gener de 2006

El conseller de Política Territorial i Obres Públiques de la Generalitat de Catalunya, Joaquim Nadal, i l’alcalde de Barcelona, Joan Clos, presentaran el proper divendres 13 de gener, a les 12,00 h, el projecte urbanístic que es durà a terme en els terrenys dels antics tallers d’FGC a Sarrià.

La Molina acull la Copa d’Europa d’Esquí Alpí per a Discapacitats del 13 al 15 de gener

La Molina, 11 de gener de 2006

Del proper 13 al 15 de gener, l’estació d’esquí de La Molina acollirà la Copa d’Europa d’Esquí Alpí per a Discapacitats, la primera competició d’aquestes característiques que se celebra en tot l’Estat. Aquest esdeveniment, on hi participaran uns 140 competidors de 21 països diferents, tindrà lloc a la Estadi Roc Blanc, a partir de les 9.30 hores.

Vall de Núria, La Molina i Espot Esquí comencen amb molt bon peu la temporada

Barcelona, 10 de gener de 2006

A Vall de Núria, el mes de desembre ha estat molt positiu ja que han pujat en el cremallera 19.500 persones (un 14% més que l’any anterior) i s’han venut 6.900 forfets (un 28,5% més que l’any anterior). Pel que fa a l’ocupació turística, del 27 de desembre al 5 de gener l’hotel presenta un 100% de l’ocupació.

El Govern aprova el Contracte programa entre la Generalitat de Catalunya i FGC

Barcelona, 10 de gener de 2006

El Govern ha aprovat avui el Contracte programa entre la Generalitat de Catalunya i Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) per al període 2005-2010, que té per objectiu regular les relacions recíproques econòmiques i financeres del Departament de Política Territorial i Obres Públiques i Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya, d’acord amb les funcions estatutàries que FGC té encomanades en el marc de la normativa vigent i fins al 31 de desembre de 2010.