FGC Mòbil  |
A A
| català | castellano | english

Notes de Premsa

A partir del proper dilluns dia 29 FGC incrementa les freqüències a les hores punta a la línia del Vallès

Barcelona, 26 d'agost de 2011

Durant l’agost s’han modificat les freqüències per ajustar el servei a la demanda, però a partir del proper dilluns dia 29 tornen els horaris del període no lectiu.

Millores en l’explotació comercial del Cremallera de Núria per la supressió del pas a nivell a l’entrada de Queralbs

Vall de Núria, Ripollès, 25 d'agost de 2011

La zona de l’estació de Queralbs concentra un important moviment de trens comercials i de càrrega, vehicles i vianants. Fins el moment de l’entrada en servei del nou pas inferior, el passat mes de juliol, l’organització del servei comercial del cremallera estava molt condicionat al trànsit de vehicles, sobretot durant la temporada alta.

La Molina celebra la diada amb una cursa vertical d’alta muntanya

La Molina, 18 d'agost de 2011

L’11 de setembre La Molina tanca les seves activitats d’estiu, i celebra la diada nacional de Catalunya, amb la cursa KmVERTICALP. La competició, amb un itinerari de 5’9km, comptarà amb la presència de corredors de les seleccions catalana i basca. El Parc d’Aventures romandrà obert tots els caps de setmana i festius fins l’inici de la temporada d’hivern.

L’Open de Descens dels Països Catalans arriba a La Molina els propers 27 i 28 d’agost

La Molina, 16 d'agost de 2011

A La Molina s’hi disputa l’última de les quatre proves que integren aquest campionat organitzat per la Federació Catalana de Ciclisme.

FGC estrena nous accessos a l’estació de Vallvidrera Superior

Barcelona, 11 d'agost de 2011

S’han obert nous passos d’entrada i de sortida a les andanes per posar fi als problemes d’accessibilitat que presentava l’estació. FGC continua adaptant la seva xarxa. Un dels accessos està reservat a les persones amb dificultats de mobilitat.

FGC licita les obres de rehabilitació del túnel del Coll del Porte

Barcelona, 8 d'agost de 2011

Les obres tenen un termini d’execució de 4 mesos i es preveu acabar-les el primer trimestre del 2012. Els treballs per la redacció del projecte de rehabilitació del túnel del Coll del Porte, a la línia de Ferrocarrils de la Generalitat Lleida-La Pobla de Segur, han descobert l’existència d’un pont interior que es va construir fa vuitanta anys per superar una gran cavitat de 70 metres de longitud. Amb 3,5 quilòmetres de longitud, el túnel del Coll del Porte és el més llarg d’FGC.

Funcionament sense incidències del Pla Alternatiu de Transport d’FGC pel tall de la R2 de Rodalies

Barcelona, 4 d'agost de 2011

Entre les 5h i les 9h d’aquest matí l’estació de Gornal ha registrat un increment de viatgers del 500%. Mesures com la remodelació del vestíbul de l’estació de Gornal, més personal d’atenció al client, reforç de la senyalització, més trens i amb més capacitat, han possibilitat l’èxit del dispositiu. Els viatgers poden fer el transbordament sense necessitat de canviar el bitllet.

Acord per rescindir el contracte de GranPallars com a empresa gestora de Port Ainé i Espot

Barcelona, 30 de juliol de 2011

FGC assumeix l’encàrrec del govern de la Generalitat de gestionar directament les dues estacions i, en conseqüència, s’ha arribat a un acord amb l’ICF i GranPallars per rescindir el contracte vigent. L’acord contempla que Ferrocarrils subrogui tot el personal de GranPallars. La rescissió serà efectiva a partir del proper 30 de setembre per garantir que el traspàs en la gestió es faci d’una manera ordenada i assegurar l’obertura de les instal·lacions a ple rendiment la propera temporada d’hivern, assumint-ne directament la direcció. FGC agraeix a GranPallars la tasca realitzada en la gestió d’Espot i Port Ainé i les facilitats per arribar a l’acord de rescissió del contracte, que expirava el 2014. FGC esta treballant en l’elaboració d’un pla estratègic que definirà les actuacions a impulsar.

Nous horaris d’FGC pel mes d’agost a la línia Barcelona-Vallès i reforç del servei a Llobregat-Anoia pel tall de Rodalies

Barcelona, 29 de juliol de 2011

Com cada any, FGC aplica uns horaris específics durant l’estiu a la línia del Vallès amb l’objectiu d’ajustar el servei al descens de la demanda existent durant el període de vacances. Es reforça el servei de la línia L8 d’FGC pel tall de la R2 de Rodalies.

Ja disponible l’aplicació d’estiu de La Molina per a mòbils

La Molina, 22 de juliol de 2011

FGC adquireix i gestionarà les estacions d'esquí d'Espot i Port Ainé (ampliació)

Barcelona, 20 de juliol de 2011

FGC adquireix i gestionarà les estacions d’esquí d’Espot i Port Ainé

Barcelona, 19 de juliol de 2011

El conseller Recoder i l’Arquebisbe d’Urgell inauguren el nou edifici de Sant Josep

Vall de Núria, 16 de juliol de 2011

La cursa de muntanya Clàssica l’Olla de Núria arriba a la cinquena edició amb un nou rècord de participants

Vall de Núria (Ripollès), 13 de juliol de 2011

Aquest any la competició comptarà amb 650 participants, 130 més que l’any passat. Les places d’inscripció es van esgotar de seguida i molts corredors estan en llista d’espera.

FGC i ECOM uneixen esforços per millorar l'accessibilitat a la xarxa de Ferrocarrils

Barcelona, 4 de juliol de 2011

El president d’FGC, Enric Ticó, i el president de la Federació ECOM, Antoni Guillén, han signat un conveni mitjançant el qual treballaran conjuntament per millorar la mobilitat de les persones amb discapacitat física a la xarxa de Ferrocarrils.