FGC Mòbil  |
A A
| català | castellano | english

Notes de Premsa

El 17 de juny arrenca la primera de les tres curses Serious Series d’Enduro Bike

La Molina, 8 de juny de 2012

Diumenge, 17 de juny, començarà la primera de les curses de les Serious Series que organitza La Molina. La sortida de la cursa està prevista a les 9h des de l’estació de la Molina (2505 m) i l’arribada serà a Bagà (728m). La prova d’Enduro Bike serà cronometrada i els tres primers classificats seran premiats. Les inscripcions finalitzen el 15 de juny. La Molina sortejarà participacions gratuïtes a la prova entre qui expliqui les seves motivacions per córrer la cursa al Facebook de l’estació.

Comença la temporada d’estiu a La Molina

Las Molina, 30 de maig de 2012

Aquest dissabte, dia 2, l’estació de muntanya celebra l’inici de la temporada d’estiu. L’obertura del Bikepark i del Telecabina són les primeres activitats lúdiques d’una àmplia oferta. La Molina ha preparat per a aquest estiu un conjunt d’ofertes lúdiques, d’allotjament i promocionals que acostaran, encara més, l’estació a tots els públics. Les novetats d’enguany són les passejades amb mushing, trineus amb rodes i tibats per gossos, els karts infantils i els itineraris geològics

Desconvocades les aturades a les Línies Metropolitanes d’FGC dels dies 23, 24 i 25 de maig

Barcelona, 22 de maig de 2012

Desconvocada la vaga prevista per demà dimecres, dia 23, dijous, dia 24 i divendres, dia 25. A última hora d’aquesta tarda s’ha arribat a un principi d’acord entre el Comitè d’Empresa i els representants de la direcció d’FGC. que permet desconvocar la vaga. Així, el servei funcionarà amb tota normalitat des de primera hora del matí de demà dimecres.

FGC participa en la 3a edició del curs de tecnologia ferroviària organitzat per Railgrup

Barcelona, 16 de maig de 2012

Els dies 24 i 25 de maig tindrà lloc a l’Escola Politècnica Superior d’Enginyeria de Vilanova i la Geltrú la tercera edició del curs “Tecnologia Ferroviària per a no ferroviaris” organitzat per l’associació Railgrup. El curs està adreçat a persones amb o sense formació tècnica en el camp ferroviari, però sobretot a aquells que tinguin interès en aquesta matèria. L’objectiu d’aquestes jornades és aprofundir sobre diversos aspectes relacionats amb el món ferroviari com l’evolució tecnològica, l’electrificació, la senyalització i el control, el material mòbil o el manteniment.

Convocatòria d’aturades a les Línies Metropolitanes d’FGC els dies 10 i 11 de maig

Barcelona, 7 de maig de 2012

El Comitè d’Empresa de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya ha convocat aturades del servei d’FGC per als propers dies 10 i 11 de maig de 2012.

Nova edició de la Cursa Virtual del Camí Vell 2012 de Queralbs a Núria

Vall de Núria, 3 de maig de 2012

La cursa es pot disputar entre el 5 de maig i el 21 d’octubre tants cops com es vulgui, amb lliure elecció de dia i hora. Aquest és un dels itineraris de muntanya més característics i singulars de Catalunya.

S’entreguen els premis als guanyadors del 1r concurs de relats “M’escrius-T’escric” d’FGC

Barcelona, 25 d'abril de 2012

Ahir es van lliurar a l’Espai Provença d’FGC els premis del 1r concurs de relats “M’escrius-T’escric”. La guanyadora del concurs ha estat Helena Prat Esquerdo, premiada amb un cap de setmana per a dues persones a l’Hotel Sant Josep de Vall de Núria.

El Sant Jordi més ferroviari a l’Espai Provença d’FGC

Barcelona, 20 d'abril de 2012

Dilluns vinent, de 12h a 13h, Pere Macias hi signarà el seu llibre Via ampla, ment estreta. Posteriorment, de 13h a 14h, agafarà el relleu Carles Salmerón per signar els diferents llibres que té publicats sobre el món dels ferrocarrils. En motiu de la diada de Sant Jordi, FGC transforma l’Espai Provença en un espai dedicat a la cultura. Durant tot el dia es vendran llibres relacionats amb la mobilitat i el turisme de muntanya.

Finalitzen amb èxit les primeres jornades sobre Trens Històrics organitzades per FGC

Barcelona, 20 d'abril de 2012

Els dies 11, 12 i 13 d’abril es van dur a terme les primeres Jornades sobre Trens Històrics realitzades a l’espai Provença de Barcelona. Els temes principals que es van tractar van ser els criteris de determinació de béns històrics i mesures de protecció, exigències de circulació dels trens històrics, la conservació de material històric i experiències internacionals. Es crearà un grup de treball amb voluntat d’aprofundir en les conclusions de la Jornada i convocar-ne noves edicions. A part de representant catalans, a la jornada també hi van assistir diferents representants de França, Suïssa i de l’Estat Espanyol.

FGC i Random House Mondadori s’avancen a Sant Jordi amb la signatura de llibres a càrrec d’Albert Espinosa, Blanca Busquets, Toni Hill i Jordi Sierra i Fabra

Barcelona, 19 d'abril de 2012

Aquest dissabte, dia 21 d’abril, de 18.00h fins a les 19.00h, aquests quatre autors d’èxit signaran llibres a l’Espai Provença d’FGC. L’acte forma part de la campanya del “Bibliotren, puja al tren de la cultura” i s’ha organitzat conjuntament amb el grup editorial Random House Mondadori.

Normalització del servei de la línia L7 a partir de dilluns 23 d’abril

Barcelona, 19 d'abril de 2012

El tram entre Pl. Catalunya i Pl. Molina restava interromput des del 16 de gener a conseqüència dels treballs de millora a l’estació de Gràcia d’FGC

2x1 a la “Setmana del Cremallera de Montserrat”

Barcelona, 18 d'abril de 2012

A partir de demà dijous, 19 d’abril, i fins al proper 27 d’abril, tothom qui compri un bitllet del Cremallera de Montserrat podrà adquirir-ne un altre de totalment gratuït ja sigui del mateix import o bé inferior. Les persones que es diguin Montserrat tindran un viatge gratuït al Cremallera per a elles i un acompanyant i podran utilitzar els funiculars de Sant Joan i de la Santa Cova gratuïtament.

Entra en servei la nova escala d’accés per a vianants de l’estació de Reina Elisenda d’FGC

Barcelona, 13 d'abril de 2012

Amb aquesta escala l’estació guanya un accés directe des del Passeig Reina Elisenda de Montcada, en enllaçar aquesta via amb l’avinguda J.V. Foix.

FGC i FEVE estudien col·laborar en projectes ferroviaris

Barcelona, 12 d'abril de 2012

FGC i Ferrocarriles de Vía Estrecha (FEVE) s’han reunit avui per estudiar col·laboracions futures entre ambdues companyies. Aquests contactes s’inclouen dins l’estratègia global d’FGC cap a la internacionalització.

Sentència de 2.400 € i 6 mesos d’allunyament per agredir un agent de l’autoritat d’FGC

Barcelona, 11 d'abril de 2012

L’agressió va produir-se el passat dia 1 de febrer, a les 21h, a l’estació de Rubí d’FGC. La sentència condemna l’acusat a una multa de 2.400 € i li prohibeix que s’acosti a menys de 300 metres de l’estació de Rubí durant un mínim de 6 mesos, per manca de respecte i insults a un agent ferroviari de l’autoritat. FGC és pionera en mesures com l’allunyament en casos de comportaments delictius o incívics