FGC Mòbil  |
A A
| català | castellano | english

Notes de Premsa

La Molina acull la VI edició de la Crononiu i la Cabirol Surfera aquest dissabte

La Molina, 24 de gener de 2012

La Crononiu és una prova puntuable pel Campionat de Catalunya d’Esquí de Muntanya en la modalitat de Cronoescalada. La Molina també acollirà la Cabirol Surfera, una cursa pensada perquè els més petits també gaudeixin de la neu.

Vall de Núria celebra “La nit del Papu” el proper dissabte 28 de gener

Vall de Núria, 24 de gener de 2012

Aquesta festa tradicional consisteix en una esquiada nocturna amb bruixes, dimonis, i “papus”. El programa de la “Nit del Papu” inclou una baixada de torxes i un sopar amb ball i música en viu fins la mitjanit. Vall de Núria ha habilitat un tren cremallera especial de pujada a les 19.30h i dos de baixada, el primer a les 22.30h i el segon a les 00.10h en direcció Queralbs i Ribes de Freser per a tots aquells qui vulguin gaudir de la festa.

La Molina inaugura una caldera de biomassa que estalviarà 60 mil euros anuals

La Molina, 21 de gener de 2012

Aquest matí, el Conseller del Territori i Sostenibilitat, Lluís Recoder, i el president de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya, Enric Ticó, han oficialitzat l’acte d’inauguració de la nova caldera de biomassa de La Molina. La nova caldera genera una energia equivalent a la necessària per calefactar fins a 50 vivendes de 100 m².

La Molina+Masella (Alp 2500) hem fet el Rècord del Món de Baixada de Torxes, amb 5089 esquiadors

La Molina, 21 de gener de 2012

Avui, en el domini esquiable La Molina+Masella (Alp 2500), s’ha fet el Rècord del Món de Baixada de Torxes, amb 5089 esquiadors. El Rècord del Món de Baixada de Torxes s’ha celebrat amb motiu del World Snow Day-FIS, una campanya promoguda per la Federació Internacional d’Esquí. Ha estat la primera manifestació de suport popular dels esquiadors catalans a la candidatura Barcelona-Pirineu Jocs Olímpics i Paralímpics d’Hivern 2022. El Conseller de Territori i Sostenibilitat, Sr. Lluís Recoder, el Secretari General de l’Esport-GenCat, Sr. Ivan Tivau i la Primera Tinent d’Alcalde de l’Ajuntament de Barcelona, Sra. Teresa Fandos, han encès un peveter amb la flama dels 5089 torxaires com a mostra de la voluntat d’organitzar els Jocs Olímpics i Paralímpics d’Hivern 2022 a Barcelona i al Pirineu. El Rècord del Món de Baixada de Torxes de La Molina+Masella es retransmetrà demà diumenge, en una edició especial del programa Temps de Neu, al canal Esport 3 (Televisió de Catalunya).

FGC ja disposa de la nova aplicació de servei per Android

Barcelona, 19 de gener de 2012

L’aplicació de servei d’FGC, que fins ara només estava disponible per a iPhone, ja pot descarregar-se amb smartphones amb sistema operatiu Android. FGC App permet consultar horaris, trajecte, estacions properes, preus i les incidències en temps real, entre altres opcions. L’aplicació és gratuïta i està disponible en català, castellà i anglès.

FGC presenta en roda de premsa la reorganització del servei prevista a la línia Lleida-La Pobla de Segur

Barcelona, 19 de gener de 2012

El president d’FGC, Enric Ticó, i el delegat territorial del Govern a Lleida, Ramon Farré, atendran als mitjans de comunicació a la seu de la delegació del Govern a Lleida demà divendres a les 11.30h.

Convocatòria de premsa: La Molina inaugura una caldera de biomassa que estalviarà 60 mil euros anuals

La Molina, 18 de gener de 2012

Recordatori: ACTE Inauguració de la nova caldera de biomassa a La Molina DIA: Dissabte, 21 de gener de 2012 HORA I LLOC: 12,15 h Oficines de La Molina (Edifici Telecabina Alp2500 17537 La Molina (Girona)

5000 participants faran possible el Rècord mundial de Baixada de Torxes aquest dissabte a La Molina+Masella (Alp 2500)

La Molina, 18 de gener de 2012

L’esdeveniment tindrà lloc amb motiu del Dia Mundial de la Neu (World Snow Day). 5000 participants donaran suport a la candidatura olímpica Barcelona-Pirineu Jocs Olímpics i Paralímpics d’Hivern 2022. El Rècord del Món de Baixada de Torxes es retransmetrà per Televisió de Catalunya.

FGC Cargo creix més d’un 20% durant el 2011 fins a assolir un nou rècord històric d’ingressos

Barcelona, 18 de gener de 2012

En total, el negoci del transport de mercaderies per ferrocarril d’FGC ha ingressat 4,5 milions d’euros durant el 2011, 800 mil euros més que l’any passat.

Informació de servei pel tall de la línia L7 d’FGC (Av.Tibidabo) per obres de millora a l’estació de Gràcia

Barcelona, 13 de gener de 2012

A partir del 16 de gener, els trens de la línia L7 (Avinguda Tibidabo) només circularan entre Plaça Molina i Avinguda Tibidabo, en ambdós sentits.

FGC presenta el Pla Estratègic per a les estacions d’Espot i Port Ainé als alcaldes i als Consells Comarcals del Pallars

Barcelona, 12 de gener de 2012

El president d’FGC, Enric Ticó, i el delegat del Govern a l’Alt Pirineu i Aran, Albert Alins, han presentat un pla de dinamització de les estacions per convertir-les en el motor econòmic de tot el territori. L’objectiu és equilibrar el balanç d’ingressos i despeses en un termini de quatre anys, mitjançant l’optimització de la gestió del dia a dia i d’un replantejament global de l’estratègia comercial, amb l’objectiu final d’atraure més visitants i potenciar l’oferta hotelera de la zona. Entre les accions més destacades que es portaran a terme hi ha un acord comercial amb les estacions de Baqueira Beret i Tavascan per comercialitzar paquets conjunts d’esquí + allotjament a les estacions lleidatanes. Un altre punt clau per incrementar el nombre de visitants passa per desestacionalitzar l’oferta d’activitats a les estacions amb la complicitat dels Parc Nacional d’Aigüestortes i el Parc Natural de l’Alt Pirineu.

Afectacions al servei de la línia Barcelona-Vallès a partir del 16 de gener per treballs de millora a l’estació de Gràcia

Barcelona, 9 de gener de 2012

El servei de la línia L7 (Avinguda Tibidabo) restarà suprimit entre les estacions de Pl. Catalunya i Pl. Molina a partir del 16 de gener i durant un termini aproximat de tres mesos. El recorregut afectat pel tall a la L7 es cobrirà amb les línies S5, S55 i L6 fins a Sant Gervasi, on els usuaris podran fer transbordament per agafar els trens llançadora que circularan entre Plaça Molina i Avinguda Tibidabo amb circulacions cada 7 minuts. També s’oferirà un reforç del servei les hores puntes dels dies feiners amb autobusos entre Plaça Catalunya i Plaça Molina

Reforç del servei d’FGC amb motiu del partit Espanyol-Barça del proper diumenge

Barcelona, 5 de gener de 2012

Després del partit s’incrementa la freqüència habitual entre Cornellà i Plaça Espanya, amb trens cada quatre minuts i mig, per tal de facilitar la mobilitat dels aficionats