FGC Mòbil  |
A A
| català | castellano | english

Notes de Premsa

FGC convoca el concurs Activa’t de foment del civisme

Barcelona, 13 de setembre de 2013

Els usuaris poden participar a través de les xarxes socials Twitter i Facebook de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya. El 26 de setembre FGC organitza la “II Jornada sobre conductes incíviques en l’àmbit del transport ferroviari” en el marc de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura 2013.

Finalitzen les obres de rehabilitació a l’estació d’Hospitalet Av. Carrilet

Hospitalet de Llobregat, 12 de setembre de 2013

L’objectiu de la rehabilitació ha estat acabar amb les filtracions d’aigua que podien ocasionar danys estructurals a l’estació.

Vall de Núria celebra la Trobada Meteorològica d’Estiu

Vall de Núria, 12 de setembre de 2013

El dissabte 14 de setembre els inscrits podran participar en un dinar popular i en dues xerrades a càrrec del Servei Meteorològic de Catalunya.

Reforç del servei d’FGC amb motiu de la Diada Nacional de Catalunya

Barcelona, 10 de setembre de 2013

Amb motiu de la Diada Nacional de Catalunya, Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) reforçarà demà, dia 11 de setembre, el seu servei a les Línies Metropolitanes.

L’estació de Sabadell Rambla recupera el servei el proper dia 12 de setembre

Barcelona, 9 de setembre de 2013

L’estació de Sabadell Rambla ha estat fora de servei com a conseqüència d’unes obres relacionades amb el perllongament de la línia del Metro del Vallès.

Vall de Núria celebra la diada de la Mare de Déu de Núria

Vall de Núria, 6 de setembre de 2013

Durant aquest cap de setmana tindrà lloc la celebració de la diada de la Mare de Déu de Núria i del Centenari de la Gran Peregrinació de 1913 al Santuari.

Llum verda als accessos ferroviaris al Port de Barcelona

Barcelona, 4 de setembre de 2013

La Generalitat de Catalunya, el Ministeri de Foment i el Port de Barcelona signen un protocol que formalitza l’acord.

Vall de Núria celebra aquest cap de setmana la festivitat de Sant Gil

Vall de Núria, 28 d'agost de 2013

Els actes de la jornada comptaran amb la presència de l’arquebisbe Joan-Enric Vives, bisbe d’Urgell i Copríncep d’Andorra; el conseller de Territori i Sostenibilitat, Santi Vila, i el president d’FGC, Enric Ticó. La vigília del dia 1 es farà la processó de torxes i el ball de nit. Durant la diada hi haurà la cercavila amb xanquers i una ballada de sardanes, entre d’altres.

La campanya 'Grow with Public Transport' adquireix una dimensió global

Brussel·les, 5 d'agost de 2013

Ciutats de tot el món s’han unit a aquesta campanya per exigir més i millor transport públic per fer de les ciutats millors llocs per treballar i viure

FGC renovarà la infraestructura per resoldre les incidències en una via de l’estació de plaça Catalunya

Barcelona, 1 d'agost de 2013

Les tasques obligaran a mantenir durant tot el mes d’agost el servei actual

La Conselleria de Cultura i FGC col·laboraran per promocionar l’“Any Espriu”

Barcelona, 29 de juliol de 2013

El conveni signat estableix les bases de la col•laboració entre les dues organitzacions per l’establiment d’un programa d’actes i celebracions per difondre l’obra de Salvador Espriu

Vallter 2000 posa a l’abast dels visitants l’entorn privilegiat del riu Ter

Setcases, 26 de juliol de 2013

El Trenet Turístic de la Vall de Camprodon farà la seva primera ruta a Vallter 2000 aquest diumenge. L’estació del Grup FGC celebrarà la 9a Travessa Ull de Ter-Núria, organitzada per la Fundació Oncolliga Girona.

Ferrocarrils posa en servei un tren especial directe a Montserrat per absorbir l'afluència de turistes

Barcelona, 25 de juliol de 2013

El tren sortirà cada dia de Pl. Espanya i anirà directe a l’estació de Monistrol de Montserrat. La nova circulació permetrà absorbir la gran afluència de viatgers i turistes que visiten Montserrat.

FGC presenta la campanya “Endolla’t a Ferrocarrils”

Barcelona, 23 de juliol de 2013

La campanya promociona l’ús d’endolls que s’han instal·lat a l’interior de tots els trens de la línia Llobregat-Anoia per carregar qualsevol aparell electrònic durant el trajecte. És una iniciativa pionera dins del sistema de transport metropolità. L’energia utilitzada per la càrrega prové directament d’energia que es recupera de la circulació dels trens. La campanya “Endolla’t a Ferrocarrils” s’emmarca dins de l’estratègia d’FGC de promoure el concepte d’Smart Train.

La Kids Race i el MTB Carnival donaran la benvinguda a un mes d’agost ple d’activitats a La Molina

La Molina, 22 de juliol de 2013

Durant aquest mes d’agost, La Molina celebrarà tot un seguit d’esdeveniments esportius per a totes les edats, competicions d’alt nivell i activitats festives per a tota la família. La destinació turística del Grup FGC presenta així un calendari d’activitats on tothom podrà escollir i gaudir a la seva manera de l’estació.