FGC Mòbil  |
A A
| català | castellano | english

Notes de Premsa

FGC commemora el 150è Aniversari del Tren de Sarrià

Barcelona, 7 de juny de 2013

L’acte central ha combinat les circulacions d’un tren de la sèrie 400, construït els anys 40, amb una de les noves unitats de la sèrie 113. A l’acte s’hi han sumat altres operadors ferroviaris internacionals de Londres, Nova York i Tòquio, que també celebren efemèrides aquest any. El Tren de Sarrià està considerat el segon metro d’Europa després del de Londres. Una exposició commemorativa ubicada a l’antic cinema de l’Avinguda de la Llum i diferents lones panoràmiques a les estacions de Ferrocarrils aproparan els usuaris als 150 anys d’història del Tren de Sarrià.

La Molina estrena la temporada del BikePark i acull la Volta Cerdanya Ultrafons

La Molina, 5 de juny de 2013

L’estació inaugura el BikePark 2013 amb una promoció especial per aquest cap de setmana. La cursa Ultrafons, on participen més de 900 corredors, passarà per l’estació de La Molina els propers dies 7, 8 i 9 de juny.

Convocatòria de premsa: Acte central de commemoració del 150è Aniversari del Tren de Sarrià

Barcelona, 5 de juny de 2013

Recordatori: ACTE: Commemoració 150è Aniversari Tren de Sarrià DIA: Divendres, 7 de juny de 2013 ACREDITACIÓ: 17.00 h Vestíbul estació Pl. Catalunya d’FGC (entrada carrer Balmes)

FGC, Soler i Sauret i Catalunya en Miniatura promocionen un bitllet combinat per anar al parc

Barcelona, 31 de maig de 2013

El conveni signat estableix les bases de la col·laboració entre les tres organitzacions per promocionar les activitats, espais i altres productes relacionats amb l’accessibilitat a l’espai Catalunya en Miniatura.

FGC coordinarà el projecte TOPRAIL de la UIC sobre trens turístics

Barcelona, 30 de maig de 2013

TOPRAIL és un grup de treball creat per la International Union of Railways (UIC) i que es reuneix periòdicament per estudiar els serveis ferroviaris de caire turístic i històric i possibles sinèrgies entre els seus membres. FGC ha estat escollit coordinador del grup de treball, que es tornarà a reunir a Barcelona els propers 21 i 22 d’octubre de 2013.

La Molina ajorna l’obertura del BikePark per la situació meteorològica

La Molina, 30 de maig de 2013

Les condicions meteorològiques pel cap de setmana de l’1 i 2 de juny aconsellen ajornar l’inici de l’activitat als circuits de La Molina destinats al BikePark.

La Comissió Assessora del Pallars es reuneix per fer seguiment de la temporada

Llavorsí, 28 de maig de 2013

El president d’FGC, Enric Ticó, s’ha reunit amb la resta de membres de la comissió per fer el seguiment dels objectius estratègics de cara als propers mesos, així com analitzar els resultats de la temporada 2012-2013. La comissió, de la qual Ticó n’és el president, neix amb l’objectiu que els principals agents del territori participin activament en els plans d’actuació que desenvolupa FGC a les estacions d’Espot i Port Ainé.

La Molina estrena al mes de juny la nova temporada 2013 del BikePark

La Molina, 24 de maig de 2013

Les pistes de descens obriran tots els caps de setmana de juny i del juliol fins al setembre, tots els dies de la setmana. El BikePark de La Molina compta amb 50 quilòmetres entre pistes de descens de nivell alt, mitjà i baix per a free riders, zona freestyle i circuits cross-country.

FGC i l’Escola d’Escriptura de l’Ateneu Barcelonès convoquen el concurs de nanorelats “Un tren d’històries”

Barcelona, 22 de maig de 2013

El concurs literari de nanorelats forma part dels actes de commemoració del 150è Aniversari del Tren de Sarrià. El tema central del concurs serà el viatge i podran ser presentats per Twitter i Facebook, a través dels comptes corporatius d’FGC.

FGC i la Plataforma per la Llengua col·laboraran per fomentar l’ús i la promoció del català

Barcelona, 16 de maig de 2013

El conveni signat estableix les bases de la col·laboració entre les dues organitzacions per impulsar projectes que ajudin a promoure l’ús del català.

L’exposició dels 100 anys del Carrilet arriba a Cornellà de Llobregat

Barcelona, 15 de maig de 2013

Del 16 de maig al 15 de juny es podrà visitar l’exposició commemorativa a la Biblioteca Marta Mata de Cornellà de Llobregat. Posteriorment, l’exposició es traslladarà a l’Espai Provença d’FGC i finalitzarà el seu recorregut a Esplugues de Llobregat amb motiu de la Festa Major de la Santa Magdalena.

Nova edició de la Cursa Virtual del Camí Vell 2013 de Queralbs a Núria

Vall de Núria, 15 de maig de 2013

La cursa es pot disputar entre el 18 de maig i el 21 d’octubre tants cops com es vulgui, amb lliure elecció de dia i hora. Aquest és un dels itineraris de muntanya més característics i singulars de Catalunya.

Les Comissions Assessores de La Molina i del Ripollès es reuneixen per fer seguiment de la temporada

Barcelona, 14 de maig de 2013

El president d’FGC, Enric Ticó, s’ha reunit avui amb la resta de membres de les dues comissions per fer el seguiment dels objectius estratègics de cara als propers mesos, així com analitzar els resultats de la temporada 2012-2013. Les comissions, que es reuneixen periòdicament, estan representades per FGC, els ajuntaments més representatius de les comarques implicades i diferents gremis i associacions de la zona.

FGC inicia la campanya de primavera amb obsequis dels seus productes turístics per la compra de targetes T-10

Barcelona, 6 de maig de 2013

Durant el mesos de maig i juny, Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya posa en marxa la campanya “La primavera viatja amb FGC“, amb la qual ofereix obsequis dels seus productes turístics per la compra de T-10. D’aquesta manera, FGC vol impulsar l’ús del transport públic mitjançant la compra de títols de transport integrats i promocionar la campanya de primavera i estiu amb regals en tots els seus productes turístics

Les estacions del Grup FGC tanquen la temporada d’hivern amb un balanç positiu

Barcelona, 2 de maig de 2013

Les estacions del Grup FGC tanquen la temporada d’esquí amb més de 500.000 visitants i un creixement del 18% respecte la temporada anterior. La Molina, Vall de Núria, Port Ainé, Espot i Vallter ja han iniciat la temporada de primavera i estiu oferint un programa d’activitats turístiques per a totes les edats.