FGC Mòbil  |
A A
| català | castellano | english

Notes de Premsa

La neu ha estat la protagonista aquest cap de setmana a La Molina

La Molina, 20 de gener de 2014

Aquest diumenge dia 19 de gener La Molina ha celebrat el dia Mundial de la Neu (World Snow Day) amb el lema: “tots som invidents” i amb la neu com a protagonista, al deixar la darrera nevada, uns gruixos d’entre 60 a 110 cms. de neu pols. Un cap de setmana que ha reunit a més de 300 futures promeses de l’esquí alpí en la celebració de la 17a. edició del Trofeu Pista! Pista! (Circuit Audi Quattro Cup), disputat a l’estadi de Solell el dissabte dia 18. També el dissabte dia 18, La Molina va acollir la primera competició d’esquí alpí adaptat, els Campionats de Catalunya Infantils i Sènior. 1a. Prova Copa Espanya FEDDF.

Agenda d’activitats cap de setmana 18 i 19 de gener a La Molina, Espot, Port Ainé, Vall de Núria i Vallter

Barcelona, 15 de gener de 2014

El dia 19 de gener es celebra el World Snow Day i les estacions preparen diferents activitats durant el cap de setmana.

Vall de Núria, lluny del soroll

Barcelona, 15 de gener de 2014

És l’única estació de l’estat espanyol on no hi ha cotxes ja que s’hi arriba en el tren cremallera més alt de tota la península. El dissabte 18 es celebrarà la tradicional Nit del Papu la gran festa d’hivern de Vall de Núria.

Port Ainé reobre demà dia 14 la carretera d’accés a l’estació

Sort, 13 de gener de 2014

La carretera d’accés a les pistes de l’estació es reobrirà demà, abans de la data prevista inicialment. L’estació torna a la seva activitat habitual per rebre tots els visitants previstos per la temporada.

Port Ainé inicia el 8 de gener el treballs de reparació de la carretera d’accés

, 7 de gener de 2014

La canviant meteorologia i les pluges dels darrers dies han afectat la carretera d’accés a l’estació del Pallars Sobirà i cal iniciar les feines de reparació immediatament. L’estació de Port Ainé romandrà oberta per als esquiadors de setmana que ja hi són a hores d’ara, però els visitants nous se’ls dirigirà a l’estació d’Espot.

Aquestes vacances de Nadal, les estacions d’esquí del Grup FGC han venut un 32% més de forfets de temporada respecte l’hivern passat

Barcelona, 6 de gener de 2014

La Molina, Port Ainé, Espot i Vall de Núria han arribat a vendre entre un 50% i un 98% més de forfets respecte la passada temporada. A Vallter la venda ha augmentat més del 300%. Respecte l'hivern passat, la venda de forfets de temporada ha augmentat el 32%, superant els 5.000 forfets en tot el Grup FGC.