FGC Mòbil  |
A A
| català | castellano | english

Notes de Premsa

FGC, transport de referència per arribar al Mobile World Congress

Barcelona, 26 de febrer de 2015

Per donar resposta a l’increment de demanda generat pel congrés, Ferrocarrils ha dissenyat un operatiu especial de reforç per millorar la mobilitat dels congressistes i dels clients habituals. FGC ha demostrat a les últimes edicions del congrés ser la millor opció de transport per enllaçar els dos recintes firals de Fira de Barcelona.

FGC i l’Ajuntament de Martorell promocionen un bitllet combinat per visitar els museus de l’Enrajolada i el Vicenç Ros

Barcelona, 17 de febrer de 2015

El nou bitllet inclou el bitllet d’anada i tornada amb Ferrocarrils i l’entrada i visita guiada als dos museus.

Tres projectes d’innovació d’FGC són seleccionats pel programa europeu H2020

Barcelona, 16 de febrer de 2015

Els projectes se centren en els àmbits del transport de mercaderies, la formació virtual i els sistemes oberts de dades de mobilitat. FGC ingressarà prop d’1 milió d’euros per la seva participació en el desenvolupament d’aquests projectes.

FGC bateja un tren amb el nom de la pedagoga Carme Serrallonga

Barcelona, 31 de gener de 2015

El bateig ha coincidit amb els actes de cloenda de la celebració del 75 aniversari de la creació de l’Escola Isabel de Villena, fundada per Carme Serrallonga. Aquesta és la tercera unitat de tren de la sèrie 114 que es bateja amb el nom d’una dona.

Gastronomia, freestyle, Nit del Papu i ninots de neu en el divertit cap de setmana del World Snow Day a les estacions del Grup FGC

Barcelona, 13 de gener de 2015

El cap de setmana del 17 i 18 de gener, les estacions del Grup FGC organitzen un seguit d’activitats que barregen la gastronomia, l’esport i l’oci amb l’objectiu de promoure els esports d’hivern. Un any més les estacions de La Molina, Vall de Núria, Vallter 2000, Espot i Port Ainé s’adhereixen a la iniciativa de la Federació Internacional d’Esquí (FIS) per acostar la neu als infants i les seves famílies.

FGC evoluciona en la revisió de les seves instal·lacions amb l'ús de drons

Barcelona, 8 de gener de 2015

Ferrocarrils utilitza aparells aeris no tripulats per fer la revisió dels cables d’alta tensió i obtenir imatges en alta resolució de les seves instal·lacions. L’ús de drons evidencia l’aposta d’FGC en l’ús de les noves tecnologies i en l’aplicació del concepte smart train.

Balanç de Nadal de les estacions d’esquí de La Molina, Vall de Núria, Vallter 2000, Espot i Port Ainé

Barcelona, 8 de gener de 2015

Les estacions de La Molina, Vall de Núria, Vallter, Espot i Port Ainé han registrat 65.000 esquiadors entre el 24 de desembre i el 6 de gener.

La Molina organitza del 8 a l’11 de gener la Copa del Món IPC d’esquí alpí

Barcelona, 7 de gener de 2015

Del 8 a l’11 de gener La Molina serà un any més la seu de la Copa del Món d’esquí alpí per a persones amb discapacitat. Els millors esquiadors del món es reuniran a l’estació del Grup FGC per a disputar quatre eslàloms (SL) a l’estadi de competició de Roc Blanc.