FGC Mòbil  |
A A
| català | castellano | english

Notes de Premsa

FGC finalitza les obres d’accessibilitat del vestíbul Bergara de Pl. Catalunya

Barcelona, 3 d'octubre de 2016

S’ha instal·lat un ascensor per millorar l’accés per a persones amb mobilitat reduïda. A l’estació de Pl. Catalunya continuen les obres de remodelació de les voltes de les vies 1 i 2.

FGC organitza la V Jornada sobre Patrimoni Històric Ferroviari

Barcelona, 28 de setembre de 2016

La trobada d’enguany, organitzada conjuntament amb el Grup de Treball del Patrimoni Històric Ferroviari, vol reflexionar sobre la reutilització d’infraestructures ferroviàries fora d’ús. La cloenda de la jornada anirà a càrrec del conseller de Territori i Sostenibilitat, Josep Rull.

Ultra Pirineu i Marxa cicloturista 100x100 Tondo, activitats de les estacions del Grup FGC per a aquest cap de setmana

Barcelona, 22 de setembre de 2016

Del 23 al 25 de setembre es disputarà la Ultra Pirineu 2016, prova integrada per quatre curses d’alta muntanya. La marxa Tondo, que tindrà lloc diumenge, vol retre homenatge a Xavier Tondo, tot recorrent els llocs que més li agradaven.

FGC reforça el servei durant les Festes de la Mercè

Barcelona, 21 de setembre de 2016

Els trens de la línia L8 oferiran servei ininterromput les nits del 22 al 24 de setembre, i les línies L6, L7 i L12 ho faran la nit del 24. La nit del Piromusical de la Mercè es reforça el servei amb dues circulacions amb sortida des de Pl. Espanya a les 22.55 hores i a les 23.07 hores.

FGC canvia l'uniforme dels seus vigilants de seguretat

Barcelona, 19 de setembre de 2016

Els vigilants de les línies metropolitanes, la línia Lleida-la Pobla, l’explotació de Montserrat i les dependències operatives de Ferrocarrils de la Generalitat vestiran un uniforme únic. El nou equipament incorpora un innovador sistema de geolocalització per millorar la capacitat de reacció i la protecció dels vigilants.

FGC recupera el servei habitual a la línia Barcelona-Vallès el dissabte 24

Barcelona, 16 de setembre de 2016

Es recuperen les circulacions de l’L6 durant tot el dia entre Pl. Catalunya i Sarrià, amb l’L12 per arribar a Reina Elisenda, i es recuperen dues freqüències amb origen Rubí i Sabadell. A l’estació de Sarrià, estan en execució les obres per a fer-la accessible a persones amb mobilitat reduïda, que inclou la remodelació de la platja de vies i la instal·lació de tres ascensors.

FGC bateja una de les renovades unitats 213 amb el nom d'Enric Prat de la Riba

Barcelona, 9 de setembre de 2016

Primer president de la Mancomunitat de Catalunya, va participar en la redacció i aprovació de les Bases de Manresa. La renovació de les unitats 213 de la línia Llobregat-Anoia implica canvi de tapisseria, modificació de l’enllumenat interior, remodelació dels lavabos i nous vinils.

Reforç del servei d’FGC amb motiu de la Diada Nacional de Catalunya

Barcelona, 8 de setembre de 2016

A la línia Barcelona-Vallès es realitzarà un servei especial amb el màxim d’oferta possible. A la línia Llobregat-Anoia el servei serà el d’un dia feiner i es doblarà la capacitat de la major part dels trens passant de tres a sis cotxes.

Dilluns es restableix el servei de trens entre les estacions de Sarrià i Reina Elisenda

Barcelona, 7 de setembre de 2016

FGC ha fet un esforç per avançar la posada en servei d’aquest tram i fer-lo coincidir amb l’inici del curs escolar. El servei de trens llançadora entre Sarrià i Reina Elisenda que habitualment es donava a les hores punta, es mantindrà durant tot el dia.

Vall de Núria celebra aquest dijous la festivitat de Sant Gil

Vall de Núria, 30 d'agost de 2016

Els actes de la jornada comptaran amb la presència de l’arquebisbe Joan-Enric Vives, bisbe d’Urgell i Copríncep d’Andorra. La nit abans es farà la processó de torxes i el ball de nit i durant la diada hi haurà la cercavila amb xanquers i una ballada de sardanes, entre d’altres.

Modificació del servei a la línia Barcelona-Vallès del 29 d'agost al 30 de setembre

Barcelona, 26 d'agost de 2016

La línia L6 només circularà en hora punta i entre les estacions de Pl. Catalunya i Sarrià fins al dia 12 de setembre. Els trens de les línies S5 i S55 tornaran a circular aturant-se a totes les estacions excepte en hora punta i en horari no lectiu.

Vall de Núria acull l’espectacle ‘Iter Luminis’ de la cantant Lídia Pujol

Vall de Núria, 24 d'agost de 2016

La cantant catalana oferirà el muntatge el proper dissabte 27 d’agost a les 15.30h de la tarda. ‘Iter Luminis’ és una gira per monestirs de Catalunya que pretén unir història i música.

El Tren de l’Ensenyament consolida el seu creixement durant el curs 2015-2016

Barcelona, 22 d'agost de 2016

Les reserves s’han incrementat en un 35% durant les últimes dues temporades. L’itinerari per conèixer els secrets del Cremallera de Montserrat és l’activitat que guanya més reserves respecte el curs anterior.

L’Agència Catalana de Turisme certifica les estacions de muntanya d’FGC com a Equipament Turístic Familiar

Barcelona, 19 d'agost de 2016

El distintiu s’atorga als territoris i instal·lacions que són especialment sensibles a la demanda familiar. Les estacions de muntanya ofereixen uns serveis adaptats a les necessitats de les famílies amb nens.

FGC instal·la un desfibril·lador a l’estació de Balaguer

Balaguer, 17 d'agost de 2016

És la primera estació de la línia Lleida-la Pobla que compta amb aquest tipus d’aparell per atendre aturades cardíaques. Els agents d’estacions d’FGC han rebut formació específica per tal de poder utilitzar correctament els nous dispositius.