FGC Mòbil  |
A A
| català | castellano | english

Notes de Premsa

FGC transporta 14.300 viatgers fins a les 13 del matí el primer dia del Mobile World Congress

Barcelona, 22 de febrer de 2016

Aquesta xifra representa un 111% més que en un dia laborable fent el mateix trajecte. Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya reforça el servei durant els dies que duri el Congrés, doblant la capacitat dels trens.

FGC transporta 31.500 viatgers fins a les 19.00 hores el primer dia del Mobile World Congress

Barcelona, 22 de febrer de 2016

Aquesta xifra representa un 83% més que en un dia laborable fent el mateix trajecte. Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya reforça el servei durant els dies que duri el Congrés, doblant la capacitat dels trens.

FGC inaugura un centre d’interpretació sobre el funicular de Gelida

Barcelona, 21 de febrer de 2016

El centre acull una exposició d’imatges i objectes que repassen la història del Funicular i els fets més importants de la seva trajectòria.

FGC reforça el seu servei durant el Mobile World Congress

Barcelona, 18 de febrer de 2016

Ferrocarrils incrementa les circulacions de trens i dobla la capacitat dels combois per absorbir la demana generada pel congrés de mòbils. S’han establert plans de contingència a les estacions coordinats amb Mossos d’Esquadra, GSMA i Fira Barcelona per fer front a les diverses incidències de mobilitat i seguretat que puguin sorgir. FGC tornarà a ser el transport de referència per arribar al congrés i per enllaçar els dos recintes firals de Fira Barcelona.

Desconvocada la vaga dels sindicats d'FGC

Barcelona, 17 de febrer de 2016

La representació dels treballadors i la representació de la direcció de l’empresa han acordat les mesures que desbloquegen la vaga, que havia de tenir lloc entre el 22 i el 25 de febrer. L’acord a què s’ha arribat permetrà un escenari d’estabilitat per als propers cinc anys.

FGC millora el vestíbul de Pl. Catalunya

Barcelona, 10 de febrer de 2016

Les obres duraran tres mesos, permetran guanyar espai al vestíbul i milloraran els fluxos de circulació dels viatgers. Durant el passat 2015 FGC va invertir 1,5 milions d'euros en les obres de remodelació de l'estació de Pl. Catalunya.

El conseller Rull posa en marxa els punts de recàrrega per a vehicles elèctrics de l’estació de Volpelleres d’FGC

Barcelona, 10 de febrer de 2016

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Josep Rull, ha posat en marxa aquest matí els punts de recàrrega per a vehicles elèctrics que s’han instal·lat a l’estació de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) de Volpelleres, a Sant Cugat del Vallès (Vallès Occidental). S’ha col·locat un aparell amb dos endolls per a dues places d’aparcament. Les parades de Martorell Enllaç, Sant Cugat i Sant Quirze també disposen d’aquests punts d’abastament. En els propers mesos, se n’acabaran d’instal·lar a la d’Igualada (línia Llobregat-Anoia).

FGC recorda els vincles entre Catalunya i Cuba a través dels trens “Granota”

Barcelona, 1 de febrer de 2016

FGC, el Centre d’Estudis del Transport i l’Associació per la Promoció del Transport Públic organitzen la conferència “De Sarrià a l’Havana. Una història de supervivència” per rememorar la cessió de trens de la sèrie 400, per part de la Generalitat de Catalunya, al Govern de Cuba.

Inauguració de les obres de millora de l’exposició del Cremallera de Vall de Núria

Barcelona, 25 de gener de 2016

Gràcies a aquesta remodelació, es podrà entrar a l'exposició des de la mateixa plaça dels aparcaments de Ribes Vila, facilitant l’accés als visitants. La mostra, oberta durant tot l'any de 8.30h a 20.00h, és gratuïta.