FGC Mòbil  |
A A
| català | castellano | english

Treballar a FGC

Convocatòries Enviar Curriculum
Dades personals
/
/

Dades de contacte

Formació Acadèmica Màxim 5 entrades

Experiència profesionalMàxim 10 entrades
/
/

En el currículum, no oblideu d'incloure informació exhaustiva sobre el vostre nivell de formació (acadèmica detallant els seminaris i els cursos d'especialització, idiomes, coneixements informàtics, ...), de l'experiència professional que pugueu aportar i una fotografia recent, així com qualsevol altra informació que creieu que pugui ser d'interès.

El currículum que introduïu tindrà la validesa d'un any a partir de la seva recepció. Transcorregut aquest període de temps el currículum serà destruït i les dades esborrades. Si teniu interès en què el vostre currículum continuï formant part d'aquesta base de dades, haureu de introduir-lo novament.

Protecció de dades
En compliment de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades personals, l'informem que les seves dades personals seran incorporades a un fitxer de titularitat de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) amb la finalitat de mantenir la base de dades actualitzada. Durant el procés de selecció, aquestes dades poden ser facilitades a altres empreses que, per encàrrec d'FGC, participin en aquest procés. Els drets d'accés, rectificació, oposició i cancel·lació podran ser exercitats adreçant el seu escrit a Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya, ref. LOPD, carrer dels Vergós, 44, 08017 Barcelona.