FGC Mobile  |
A A
| català | castellano | english

Press Releases

FGC obre expedients disciplinaris a vuit maquinistes, per incompliments laborals durant la vaga

Barcelona, 18 march 2005

Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) ha procedit a l’obertura d’expedients disciplinaris a 8 maquinistes, a causa de diferents incompliments laborals que han tingut lloc al llarg de la vaga convocada pel Sindicat Independent de Maquinistes i Ajudants Ferroviaris (SIMAF).

El Jutjat Social núm. 12 comunica una sentència favorable a FGC sobre la vaga

Barcelona, 16 march 2005

El Jutjat del Social n 12 de Barcelona ha comunicat avui la sentència favorable a Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) davant la demanda interposada pel Sindicat de Maquinistes i Ajudants Ferroviaris (SIMAF)

FGC demana augmentar els serveis mínims establerts per a les properes jornades de vaga

Barcelona, 9 march 2005

Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) ha demanat a la Conselleria de Treball i Indústria, augmentar els serveis mínims establerts per a les jornades de vaga convocades pel Sindicat Independent de Maquinistes i Ajudants Ferroviaris.

Incidència mínima de la jornada de vaga convocada a FGC, pel sindicat de maquinistes

Barcelona, 8 march 2005

La primera jornada de vaga convocada a Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC), exclusivament pel Sindicat Independent de Maquinistes i Ajudants Ferroviaris ha tingut una incidència molt desigual a les dues línies d’FGC.

Posicionament d’FGC davant la vaga convocada, exclusivament, pel Sindicat Independent de Maquinistes i Ajudants Ferroviaris

Barcelona, 4 march 2005

Davant l’anunci de vaga convocada pel Sindicat Independent de Maquinistes i Ajudants Ferroviaris per als dies 7, 9, 14, 16, 21, 23 i 30 març i 4, 6, 11, 13, 18, i 20 d’abril 2005, Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) vol remarcar que aquesta convocatòria està promoguda exclusivament per aquesta organització sindical, la qual té una representació minoritària, del 13%, dins del Comitè d’Empresa. Les altres seccions representades (CCOO, CGT i UGT), és a dir el 87 %, no donen suport a la vaga.

25 anys d’història de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya, a Sabadell

barcelona, 24 february 2005

L’alcalde de Sabadell, Manuel Bustos i el president de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya, Joan Torres, inauguraran el proper diumenge 27 de febrer, l’exposició “FGC, 25 anys portant-te endavant”.

La Molina obre un nou Snowpark a la zona de Trampolí

La Molina, 17 february 2005

L’estació d’esquí de La Molina ja ha obert la nova zona Snowpark ubicada a la pista de Trampolí, una zona pensada bàsicament per als snowboarders i esquiadors que es volen iniciar a la modalitat de freestyle fins arribar a un nivell mig.

El funicular de Gelida interromp el seu servei fins a finals d’abril

Barcelona, 16 february 2005

Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) mantindrà aturat el servei del funicular de Gelida durant dos mesos, aproximadament, a partir de demà dijous 17 de febrer. El motiu de l’aturada és la reparació d’un tram de via en el qual, durant una revisió periòdica, s’ha detectat un problema de geometria de la via que podria suposar un risc per a la seguretat de la instal·lació.

25 anys d’història de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya, a Terrassa

Barcelona, 10 february 2005

L’alcalde de Terrassa, Pere Navarro i el president de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya, Joan Torres, inauguraran el proper dissabte 12 de febrer, l’exposició “FGC: 25 anys portant-te endavant”.

La Gran Festa d’Hivern i Pirena arriben un any més a La Molina

La Molina, 4 february 2005

L’estació d’esquí de La Molina organitza el proper dissabte, 5 de febrer, la Gran Festa d’Hivern, que coincideix com cada any amb la darrera etapa de la cursa de trineus de gossos Pirena, que enguany arriba a la seva quinzena edició.

Vall de Núria celebra la 4a edició de la Festa Infantil

Vall de Núria, 4 february 2005

Davant la bona acollida que va tenir la festa els tres anys anteriors, Vall de Núria organitza la seva IV Festa Infantil el proper dissabte, 5 de febrer. Es tracta d’una jornada especialment dedicada als més petits que podran gaudir de tallers lúdics i d’animació i d’espectacles.

Vall de Núria celebra la 4a edició del Jazz Neu

Vall de Núria, 26 january 2005

L’estació de muntanya de Vall de Núria organitza la quarta edició del Jazz Neu, una vetllada de jazz que se celebrarà el proper dissabte, 29 de gener i que ja es va celebrar els tres anys anteriors amb una gran acollida de públic.

La Molina obre 11 remuntadors, 25 pistes i el remuntador i la pista del Telebaby de Coll de Pal

La Molina, 21 january 2005

El bon estat de la neu caiguda en els últims dies permetrà que aquest cap de setmana l’estació d’esquí de La Molina pugui oferir als esquiadors les seves instal·lacions en les millors condicions per a la pràctica de l’esquí.

EL SALÓ INTERNACIONAL DE LA LOGÍSTICA AMPLIA EL SEU ABAST AMB UNA ÀREA DEDICADA AL SECTOR FERROVIARI

Barcelona, 21 january 2005

El Saló Internacional de la Logística (SIL), que tindrà lloc del 17 al 20 de maig, experimentarà aquest 2005 el seu gran salt endavant com el saló més important del sector logístic en el sud d’Europa.

Plànol Consorci Zona Franca

Barcelona, 20 january 2005

Plànol Consorci Zona Franca