FGC Mobile  |
A A
| català | castellano | english

Press Releases

La vaga del SEMAF a Renfe provoca també aturades a la línia de la Pobla els propers dies 18 i 19 de juliol

Barcelona, 17 july 2006

Amb motiu de les vagues convocades per el sindicat de maquinistes de Renfe, SEMAF, els propers dies dimarts 18 de juliol i dimecres 19, està previst que el servei de la línia Lleida- La Pobla de Segur quedi afectat amb la supressió de la circulació de 4 trens, 2 en sentit La Pobla de Segur i 2 altres en sentit Lleida. No obstant això, Renfe garanteix la circulació del 75 % dels trens a tota la línia.

FGC donarà servei nocturn durant tota la nit de la revetlla de Sant Joan

Barcelona, 20 june 2006

El servei de trens d’àmbit urbà i suburbà de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya funcionarà tota la nit del 23 de juny

Visita del president Pasqual Maragall a Vall de Núria amb motiu del 75è aniversari del cremallera de Núria

Barcelona, 8 june 2006

El president de la Generalitat de Catalunya, Pasqual Maragall, visitarà demà divendres 9 de juny l’estació de muntanya de Vall de Núria, gestionada per Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC), amb motiu de la commemoració del 75è aniversari de la línia del cremallera de Ribes de Freser a Vall de Núria.

Visita del president de la Generalitat a la línia Lleida-La Pobla de Segur

Barcelona, 2 june 2006

El president de la Generalitat Pasqual Maragall visitarà el dia 3 de juny la línia Lleida-La Pobla de Segur amb motiu del restabliment del servei ferroviari.

Es restableix el servei ferroviari entre Balaguer i La Pobla de Segur

Barcelona, 2 june 2006

El servei ferroviari es retableix el dia 4 de juny després de finalitzar els treballs de renovació de la via que es van iniciar el juliol de 2005.

La Molina organitzarà els Campionats del Món d'Snowboard el 2011

La Molina, 1 june 2006

Amb aquest esdeveniment, els Pirineus acolliran per primera vegada en la història de l'esquí una competició a nivell mundial.

Presentació dels Campionats del Món d’Snowboard 2011 de La Molina

Barcelona, 31 may 2006

El conseller de la Presidència i Portaveu del Govern, Joaquim Nadal, presentarà demà dijous 1 de juny, la designació de l’estació de muntanya de La Molina com a seu dels Campionats del Món d’Snowboard que se celebraran el 2011.

Jornada del ferrocarril en el marc del Saló Internacional de la Logística (SIL)

Barcelona, 19 may 2006

El proper dimecres, 24 de maig es presentarà la segona Jornada del Ferrocarril que se celebrarà dins del marc del Saló Internacional de la Logística de Barcelona (SIL). La Jornada, sota el títol “La potenciació de la interface ports – ferrocarril a la Unió Europea”, està organitzada per FERRMED, el Consorci de la Zona Franca i Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya, amb el patrocini de COMSA Rail Transport, i se celebra per segon any consecutiu.

75 anys d’història del cremallera de Núria a Palau Robert

Barcelona, 16 may 2006

El conseller de Política Territorial i Obres Públiques, Joaquim Nadal, juntament amb el president de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya, Joan Torres, inaugurarà el proper dilluns 22 de maig, l’exposició “75 anys pujant junts” dedicada al 75è aniversari de la línia del cremallera de Ribes de Freser a Vall de Núria.

Cap de setmana de portes obertes a l’estació de Vall de Núria

Vall de Núria, 10 may 2006

L’estació de muntanya de Vall de Núria ha organitzat un cap de setmana de portes obertes per als propers dissabte 20 i diumenge 21 de maig. Aquesta jornada de portes obertes s’emmarca en els actes commemoratius del 75è aniversari del cremallera de Núria.

La Molina tanca amb un 22% més d’esquiadors que la temporada passada

La Molina, 21 april 2006

Durant la temporada 2005-06, han passat per La Molina prop de 280.000 esquiadors, un 22% més que la temporada anterior. Es tracta de l’increment d’esquiadors més important de les darreres 7 temporades.

Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya obsequiarà els seus clients amb un llibre de Miquel Martí i Pol el dia de Sant Jordi

Barcelona, 20 april 2006

Amb motiu del dia de Sant Jordi, Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) obsequiarà els clients que viatgin el diumenge 23 d’abril, amb un exemplar del llibre “El Poble”, del poeta Miquel Martí i Pol, editat per Edicions 62.

FGC convida totes les Montserrats a viatjar gratuïtament amb el cremallera i els funiculars

Barcelona, 20 april 2006

Amb motiu de la celebració del dia de la Mare de Déu de Montserrat, des del dissabte, 22 d’abril i fins al dilluns 1 de maig de 2006, FGC convida totes les persones que es diguin Montserrat a viatjar de forma gratuïta en el tren cremallera i els funiculars de Sant Joan i la Santa Cova de la muntanya de Montserrat.

Les estacions de La Molina, Vall de Núria i Espot Esquí a punt per Setmana Santa

Barcelona, 12 april 2006

Les estacions de muntanya de La Molina, a la Cerdanya, Vall de Núria, al Ripollès i Espot Esquí, al Pallars Sobirà, gestionades per Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC), tenen a punt les seves instal•lacions per acabar la temporada d’hivern després de Setmana Santa.

Inici de temporada del Ferrocarril Turístic de l’Alt Llobregat

Barcelona, 31 march 2006

El Ferrocarril Turístic de l’Alt Llobregat, també conegut com el Tren del Ciment, que uneix els municipis de La Pobla de Lillet i Castellar de N’Hug, inaugura la seva nova temporada a partir d’aquest cap de setmana.