FGC Mobile  |
A A
| català | castellano | english

Press Releases

La Copa d’Europa d’Esquí Alpí arriba de nou a La Molina

La Molina, 15 february 2007

L’estació d’esquí de La Molina torna a acollir una prova de la Copa d’Europa d’Esquí Alpí. Enguany, serà la Copa d’Europa de Dames. Es disputaran dos gegants, els dies 19 i 20 de febrer.

El Carnaval arriba a Vall de Núria

Vall de Núria, 14 february 2007

L'estació de muntanya de Vall de Núria ha organitzat un seguit d'activitats pel proper cap de setmana del 17 i 18 de febrer.

FGC i FFE signen un conveni per l’explotació de material històric a la línia Lle

Barcelona, 13 february 2007

El president de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC), Joan Torres, i el gerent de la Fundación de los Ferrocarriles Españoles (FFE), Carlos Zapatero, han signat avui dimarts un acord que permetrà a la FFE l’explotació del seu material històric a la línia Lleida-La Pobla de Segur, que gestiona FGC.

La Molina acull la cursa Pista! Pista!

La Molina, 31 january 2007

El proper dissabte 3 de febrer se celebrarà a La Molina la prova Pista! Pista!, puntuable per a la Lliga Catalana d’Alevins.

La Molina acull una cata de vi al refugi Niu de l’Àliga

La Molina, 29 january 2007

L’estació d’esquí de La Molina acull, el dissabte 3 de febrer, una trobada enològica al refugi Niu de l’Àliga, ubicat a 2.537 metres, al cim de la Tosa d’Alp

La Nit del Papu a Vall de Núria, la nit més fantasmagòrica de l’any!

Vall de Núria, 16 january 2007

El proper dissabte, 20 de gener, tindrà lloc la ja tradicional esquiada nocturna amb bruixes, dimonis, i “papus”

La Molina acull la INOCENTADA FREESKIING CONTEST i la NITRO NIGHT SESSION

La Molina, 15 january 2007

La INOCENTADA no és cap broma. Davant del fort creixement que està tenint el freestyle amb esquís, La Molina, junt amb la gent d’Ungravity, ha creat un projecte per tal que aquesta activitat tingui més rellevància.

La Molina acull la II CronoNiu aquest diumenge 14 de gener

La Molina, 11 january 2007

És una cronoescalada d'esquí de muntanya de caire popular però amb un gran nivell competitiu

FGC modifica la freqüència de pas de l’autobús que substitueix el servei del cremallera de Montserrat

Barcelona, 9 january 2007

Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) modifica el servei d’autobusos substitutori al tren cremallera de Montserrat reduint-ne la freqüència de pas. L’escàs nombre de clients que agafa l’autobús fa que FGC ofereixi, en les hores vall, el servei d’un autobús cada hora en comptes d’un cada mitja hora. El servei d’autobusos en les hores punta continua sent el mateix. Es manté la freqüència de pas dels serveis de primera hora del matí, entre el primer servei i fins a tres quarts de 10 aproximadament, i d’última hora de la tarda, amb els autobusos que recullen els treballadors de l’ARSA a l’entorn de les 19.00h. de la tarda. El quadre d’horaris del bus és accessible a la web d’FGC.

FGC restableix el servei d’autobusos substitutori al tren cremallera de Montserrat

Barcelona, 4 january 2007

Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) torna a oferir als seus clients un servei d’autobusos substitutori al tren cremallera de Montserrat. A les 14.38h. de la tarda ha sortit el primer autobús de l’estació de Monistrol- Vila en direcció al Monestir de Montserrat, i a les 14.42h. ha baixat el primer autobús des del Monestir en direcció a Monistrol-Vila. Els autobusos circulen respectant els mateixos horaris del cremallera. A l’estació de Monistrol-Vila, els usuaris d’FGC poden agafar com a llançadora el tren cremallera de Montserrat, que en aquest tram sí que circula, per enllaçar amb l’estació de Monistrol de Montserrat de la línia Llobregat-Anoia. L’enllaç amb el tren cremallera es pot fer en tots dos sentits. D’altra banda, a les 11.00h. d’aquest matí els equips de treball d’FGC han iniciat els treballs de reparació dels danys causats per l’esllavissada de la matinada de dimarts, un cop s’ha autoritzat l’accés a la infraestructura ferroviària afectada pel despreniment. FGC preveu finalitzar els treballs de reparació dimarts dia 9 de gener.

Vall de Núria celebra el dia 5 de gener la Cavalcada de Reis

Barcelona, 3 january 2007

El divendres 5 gener, a la tarda, Ses Majestats els Reis de l’Orient arribaran a la Vall de Núria. Els actes començaran a les 17.10 h, amb la sortida d’un tren cremallera especial des de Queralbs. Els nens de l’Alberg Pic de l’Àliga baixaran en telecabina fins a l’estació de muntanya. A les 17.30 h tots els nens faran una xocolatada al Bar Finestrelles i rebran uns fanalets especials per a rebre els Reis. A les 18.00 h, Ses Majestats baixaran per la zona del Bosc, acompanyats per les torxes dels monitors de l’Escola d’Esquí de Vall de Núria i hi haurà un espectacle pirotècnic. Posteriorment, faran el pregó de benvinguda i visitaran el santuari de la Mare de Déu de Núria. A les 19.00 h, els Reis recolliran personalment les cartes de tots els nens. A les 19.30 h sortirà un tren cremallera especial de baixada i un telecabina especial per pujar a l’Alberg Pic de l’Àliga. Cal destacar que per tal de viatjar en aquests trens especials es podran recollir els tickets gratuïts a l’estació de Queralbs fins el 4 de gener.

Una esllavissada obliga a interrompre el servei del tren cremallera de Montserrat

Barcelona, 2 january 2007

Barcelona, 2 de gener de 2007 Per causes alienes a Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC), el servei del tren cremallera de Montserrat està interromput aquest matí. A les 5.30h. el CECAT ha informat d’una esllavissada a la zona de Montserrat que ha afectat la infraestructura del tren, cosa que ha obligat a suspendre el servei temporalment. En aquests moments, encara no es donen les condicions de seguretat a la zona afectada, per la qual cosa no s’han pogut iniciar les feines de reparació dels danys provocats per l’esllavissada. L’afectació s’estén també a la carretera que uneix Monistrol de Montserrat amb el Monestir, no havent-se pogut posar en marxa el servei d’autobús alternatiu al cremallera. Aquesta nota s’actualitzarà a mesura que disposem de nova informació.

FGC preveu oferir un servei substitutori al tren cremallera de Montserrat a partir de l’obertura de la carretera

Barcelona, 2 january 2007

Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) posarà en marxa un servei substitutori d’autobusos que enllaci les estacions de Monistrol de Montserrat i el Monestir tan bon punt es reobri el tram de carretera afectat per l’esllavissada d’avui. D’aquesta manera, FGC continuarà donant servei als clients amb un servei d’autobusos que mantindrà els horaris habituals del tren cremallera. Les tasques de reparació de la infraestructura ferroviària afectada pel despreniment de roques d’aquesta matinada s’emprendran previsiblement dijous al matí, un cop es garanteixi la seguretat del terreny i s’autoritzi l’accés als equips de treball