FGC Mobile  |
A A
| català | castellano | english

Press Releases

La Molina obre al públic a partir de demà diumenge dia 11

La Molina, 10 december 2011

S’obriran les pistes de la Volta a la Muntanya Sagrada i El Bosquet, el telecadira del Cap de Comella i la cinta transportadora d’El Bosquet. Els gruixos de neu són de 15 cm.

Més pistes obertes i més quilòmetres esquiables de cara al cap de setmana a Port Ainé i Espot

Rialp/Espot, 9 december 2011

El fred afavoreix la producció de neu i l’obertura de fins a 13,5 quilòmetres de pistes entre les dues estacions.

Els clubs d’esquí entrenaran demà a La Molina a l’espera de l’obertura de la temporada

Barcelona, 9 december 2011

La pista Volta Muntanya Sagrada s’ha preparat per facilitar l’entrenament dels clubs amb forfet de temporada. L’estació encara està pendent de la meteorologia per saber quin dia podrà inaugurar oficialment la temporada.

Port Ainé i Espot obren el proper dijous dia 8 amb un forfet especial de 18 euros

Rialp/Espot, 6 december 2011

Vall de Núria inicia la temporada d’esquí 2011-12 aquest dissabte

Vall de Núria (Ripollès), 30 november 2011

Aquest cap de setmana, 3 i 4 de desembre, l’estació de muntanya de Vall de Núria obre pistes i presenta una variada oferta d’activitats. El cremallera i la resta d’instal·lacions de la Vall de Núria obren un dia abans, el divendres dia 2. Millores d’accessibilitat, més oferta d’allotjament i restauració i una nova aplicació per smartphones centren les novetats de cara a la nova temporada.

Rodalies de Catalunya i FGC renoven l’oferta de bitllets combinats Skitren per esquiar a La Molina i Vall de Núria

Barcelona, 30 november 2011

Els bitllets combinats poden suposar fins a un 30% de descompte respecte el preu per separat de cada servei que ofereixen

La Generalitat impulsa la creació d’un centre d’R+D+i en matèria ferroviària

Barcelona, 30 november 2011

El Departament de Territori i Sostenibilitat ha impulsat la signatura d’un acord entre l’Autoritat del Transport Metropolità (ATM), FGC, TMB, TRAM i Dimetronic que permetrà la creació del Centre d’Innovació per al Control d’Entorns Ferroviaris (CICEF). L’objectiu és establir un marc de col·laboració perquè el nou centre es converteixi en un referent en la investigació i el desenvolupament tecnològic en matèria ferroviària en l’àmbit de la senyalització, el control i la conducció automàtica de trens. El CICEF s’ubicarà a les actuals dependències de Dimetronic, empresa que també assumirà els costos del personal que s’hi adscrigui. Pel que fa als projectes d’investigació que el centre promogui, es finançaran amb subvencions a activitats d’R+D+i o amb acords específics amb empreses privades o públiques.

FGC presenta una nova aplicació de servei per a iPhone

Barcelona, 30 november 2011

FGC presenta al BcnRail una nova aplicació per a iPhone que permetrà consultar horaris, trajecte, estacions properes, preus i les incidències en temps real, entre altres opcions. FGC App és una aplicació gratuïta i ja disponible en català, castellà i anglès. El president d'FGC, Enric Ticó, n’ha fet la presentació oficial al Saló Internacional de la Indústria Ferroviària BcnRail, que se celebra a Fira de Barcelona fins el 2 de desembre.

Enric Ticó presentarà demà la nova aplicació d'FGC per a smartphones

Barcelona, 29 november 2011

ACTE Presentació de la nova aplicació d'FGC per a telèfons mòbils amb sistema iOS (iPhone) DIA Dimecres, 30 de novembre de 2011 HORA I LLOC: 12h Estand del Departament de Territori i Sostenibilitat. 3r. Saló Internacional BcnRail - Fira de Barcelona (Recinte Gran Via)

FGC rep un premi en reconeixement a la seva tasca de millora de l’accessibilitat a la xarxa

Barcelona, 28 november 2011

Federació ECOM ha volgut guardonar Ferrocarrils de la Generalitat per la seva tasca en la millora de l'accessibilitat i la mobilitat de les persones amb discapacitat física a la xarxa d’FGC. Actualment, la línia Llobregat-Anoia està adaptada en un 100%, tant a nivell de trens com d’estacions. Només quatre estacions de la línia del Vallès estan pendents d’adaptació. Els premis Maria José Vázquez Autonomia Personal reconeixen l'esforç de persones, entitats, institucions i empreses per facilitar l'autonomia personal de les persones amb discapacitat física.

Els cremalleres del Jungfrau Railway i Vall de Núria oficialitzen el seu agermanament

Barcelona, 24 november 2011

El president d’FGC, Enric Ticó, i el cònsol general de Suïssa a Barcelona, Pascal Décosterd, han presentat la signatura d’un conveni per la difusió comuna d’informació promocional sobre les dues explotacions i descomptes per als visitants de fins al 50%. L’agermanament és un dels actes del centenari del Jungfrau Railway, un cremallera que circula per l’interior de la muntanya del Jungfrau fins a 3454 metres, a l’estació de Jungfrajoch, la més alta d’Europa.

FGC tindrà un paper destacat al BcnRail amb la participació al I Fòrum Internacional Ferroviari i la presentació d'una aplicació per a smartphones

, 24 november 2011

El saló de referència del sector ferroviari se celebrarà a partir del proper dimarts i fins al 2 de desembre a la Fira de Barcelona (recinte Gran Via)

Acte d’agermanament dels cremalleres del Jungfrau Railway i Vall de Núria

Barcelona, 21 november 2011

El president d’FGC, Enric Ticó, i el cònsol general de Suïssa a Barcelona, Pascal Décosterd, presenten la signatura d’un conveni per la difusió comuna d’informació promocional sobre les dues explotacions i descomptes per als visitants de fins al 50%.

L’Espai Provença acull les novetats de la temporada de les estacions d’esquí d’FGC

Barcelona, 21 november 2011

Demà dimarts l’Espai Provença d’FGC obre les seves portes a La Molina, Vall de Núria, Espot i Port-Ainé. Del 22 al 25 de novembre hi haurà concurs de dibuixos i fotografies, promocions, venda de forfets i tota la informació relacionada amb les estacions d’esquí d’FGC. El proper dia 24 el cremallera de Núria i el cremallera suís Jungfraubahn, signen un conveni d’agermanament.

El Metro de Londres i FGC col·laboren per millorar el sistema d’evacuació d’estacions

Barcelona, 16 november 2011

La reunió inicial de l’anomenat projecte Getaway de la Unió Europea s’ha celebrat a la seu d’FGC a Barcelona