FGC Mobile  |
A A
| català | castellano | english

Press Releases

Més de 33.000 persones han gaudit de les activitats d’estiu de La Molina

La Molina, 21 september 2011

Telecabina i Bikepark continuen sent les activitats estrella de l’estiu. També destaquen el tubbing, el parc d’aventura als arbres, la piscina o novetats com el parc d’inflables infantils o les classes de mountain bike

Servei restringit al Funicular de Vallvidrera

Barcelona, 21 september 2011

El funicular de Vallvidrera té una avaria en el sistema d’alimentació del corrent elèctric que obliga restringir el servei de la instal·lació. El funicular donarà servei amb l’alimentació d’unes bateries autònomes només durant les hores puntes, entre les 7h i les 10.30h i entre les 16.30h i les 21.30h.

Venda anticipada de forfets de temporada a la botiga online i a les oficines de La Molina

La Molina, 20 september 2011

Les tarifes amb descompte per aquesta temporada són efectives fins el 20 de novembre. Els aficionats a l’esquí i l’snowboard podran comprar els forfets a través de la botiga online o directament a les oficines de La Molina.

FGC impulsa la recerca de solucions per frenar les conductes antisocials en l’àmbit ferroviari

Barcelona, 19 september 2011

FGC, els principals operadors de l’estat i representants de l’àmbit acadèmic i jurídic participants en la “I Jornada sobre conductes incíviques en l’àmbit ferroviari”. Els participants coincideixen en la importància de coordinar les actuacions en matèria d’educació i prevenció per reduir els comportament incívics al transport públic. Un altre punt de coincidència és la necessitat de revisar el sistema jurídic actual per millorar l’eficàcia i agilitzar el procés sancionador.

FGC organitza la “I Jornada sobre conductes incíviques en l’àmbit del transport ferroviari”

Barcelona, 14 september 2011

L’objectiu de la Jornada és debatre, compartir opinions i trobar mesures per frenar el creixement dels comportaments incívics en l’àmbit ferroviari. Lluís Recoder, conseller de Territori i Sostenibilitat, serà l’encarregat d’obrir aquesta jornada el proper dilluns 19 de setembre a l’Espai Provença

Reforç de servei per als partits del RCD Espanyol a l’estadi de Cornellà-El Prat

Barcelona, 9 september 2011

Els trens circularan sempre fins a una hora després d’acabar el partit, tant en sentit Plaça Espanya com en sentit Martorell. A més, també s’incrementa la freqüència habitual en els trens en sentit Barcelona, amb un tren cada quatre minuts i mig.

FGC cedeix les seves instal•lacions per a la difusió d’accions socials

Barcelona, 7 september 2011

L’ONG Pallapupas fa ús des d’aquesta setmana del vestíbul Bergara de l’estació de Plaça Catalunya per presentar la iniciativa solidària “Un dia de nassos”

FGC acorda amb els alcaldes d’Alp, Toses i Bagà el pla d’actuació per als propers anys a l’estació de La Molina

Barcelona, 6 september 2011

El president d’FGC, Enric Ticó, s’ha reunit aquest matí a La Molina amb els alcaldes d’Alp, Toses i Bagà per coordinar la creació d’una nova Comissió Assessora de l’estació d’esquí de La Molina

Enric Ticó obrirà oficialment el 58è Congrés MOROP dilluns vinent a Barcelona

Barcelona, 2 september 2011

El Congrés MOROP se celebra per segona vegada a Catalunya en una edició que comptarà amb la participació activa de Ferrocarrils de la Generalitat

Convocatòria roda de premsa de presentació del Festival de Blues de Barcelona a l'Espai Provença d'FGC

Barcelona, 2 september 2011

L'acte se celebrarà el proper dimarts dia 6 a les 12h a l'Espai Provença de l'estació d'FGC de Provença (vestíbul Balmes/Roselló).

FGC restableix normalitat a la línia R6 entre Martorell i Igualada

Barcelona, 1 september 2011

Incidència línia Llobregat-Anoia: servei aturat a la línia R6 entre Martorell i Igualada per avaria

Barcelona, 1 september 2011

Vall de Núria celebra la festivitat de Sant Gil

Vall de Núria, Ripollès, 30 august 2011

Any rere any, la Vall de Núria manté l’essència de la diada de Sant Gil amb la celebració de la tradicional festivitat. La Missa Solemne de l’1 de setembre estarà presidida per l’arquebisbe d’Urgell, Monsenyor Joan-Enric Vives, i comptarà amb la presència del president d’FGC, Enric Ticó, i del President de la Comissió de Direcció del Patronat de la Vall de Núria, Josep Cortadellas. Com marca la tradició, el programa de la diada inclou la processó de torxes, el ball de nit, la cercavila amb xanquers i una ballada de sardanes, entre d’altres.

FGC finalitza amb èxit el Pla Alternatiu de Transport pel tall a la línia R2 de Rodalies

Barcelona, 28 august 2011

Entre els dies 4 i 27 d’agost, FGC ha registrat un trànsit de 671.153 viatgers entre les estacions de Plaça Espanya i Gornal, que representen un increment del 147% en comparació amb l’any 2010. El dispositiu de reforç ha funcionat sense cap incidència destacable. Per l’estació de Gornal han passat en aquests 23 dies un total de 232.371 persones, el que suposa un increment del 619%. Mesures com l’augment de les circulacions i la capacitat dels trens o la remodelació de l’estació de Gornal han fet possible el bon funcionament del pla. A partir d’avui, FGC recupera els seus horaris habituals.

FGC tanca un acord per recuperar l’antic traçat del carrilet del Delta de l’Ebre

Barcelona, 26 august 2011

Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya i l’Associació d’Amics del Carrilet del Delta de l’Ebre treballaran junts per restaurar un tram del recorregut Tortosa-La Cava de l’antic carrilet. El carrilet va fer el seu últim trajecte el 31 de desembre de 1967, 41 anys després de la seva inauguració.