FGC Mobile  |
A A
| català | castellano | english

Press Releases

FGC obté el certificat de seguretat ferroviari i podrà operar a la xarxa d’interès general estatal i a la xarxa europea

Barcelona, 21 february 2012

Aquest certificat és imprescindible per poder operar fora de la xarxa pròpia d'FGC. El certificat permetrà a Ferrocarrils transportar mercaderies per la xarxa ferroviària d’interès general i europea i d'aquesta manera FGC Cargo podrà obrir negoci en tot l’àmbit estatal i europeu.

Puja disfressat a La Molina i gaudeix d’un 2x1 en el forfet

La Molina, 16 february 2012

Tothom qui acudeixi disfressat a La Molina aconseguirà un 2x1 en el forfet. Diferents promocions en allotjament completen la proposta per aquesta festivitat.

Campionats infantils, per a adults i per veterans el mes de març a La Molina

La Molina, 15 february 2012

Puja disfressat a SkiPallars i gaudeix d’un 50% de descompte en el preu del forfet

Rialp/Espot, 15 february 2012

Tothom qui acudeixi disfressat a les estacions d’SkiPallars aconseguirà un 50% de descompte en el preu del forfet. La nevada de dimarts ha deixat entre cinc i deu centímetres de neu nova a totes les cotes de les estacions. Per aquest cap de setmana s’està treballant en l’obertura de noves pistes. La Copa d’Espanya d’Infantils I d’esquí alpí arriba a Espot.

Puja a Vall de Núria disfressat i tindràs un 40% de descompte en el Cremallera+Forfet

Vall de Núria, 14 february 2012

Vall de Núria ha preparat una promoció especial per al cap de setmana del Carnestoltes: tots els visitants que vinguin a la vall disfressats obtindran un descompte del 40% en el preu del bitllet del Cremallera i del forfet. L’Hotel de Vall de Núria també ha preparat una oferta especial d’allotjament. Diferents activitats festives animaran el cap de setmana del Carnestoltes.

FGC i la Fundació Gas Natural Fenosa col·laboren en la difusió del Museu del Gas de Sabadell

Barcelona, 13 february 2012

Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya i la Fundació Gas Natural Fenosa han signat un conveni per treballar plegats en la difusió del Museu del Gas. FGC cedirà a la Fundació Gas Natural Fenosa espais de publicitat a les estacions, i totes dues intercanviaran espais propis per a la realització d’actes. Les dues institucions volen conscienciar la societat sobre la importància de fer un ús eficient dels recursos naturals i energètics.

Port-Ainé acollirà l’arribada de l’etapa reina de la 92a. edició de la Volta Ciclista a Catalunya

Port-Ainé, 9 february 2012

La Volta arribarà al cor de l’estació, a 2000 metres d’altitud. És la primera vegada en tota la història de la Volta que els ciclistes faran l’ascensió a Port-Ainé, a la comarca del Pallars Sobirà.

L’exercici del 2011 del cremallera de Montserrat ha estat el millor des de la seva reobertura l’any 2003

Barcelona, 7 february 2012

L’any passat FGC va transportar un total de 988.985 viatgers en el conjunt de l’explotació, un total de 121 mil visitants més que durant el 2010.

FGC supera els 80 milions de viatgers durant el 2011 a les línies metropolitanes

Barcelona, 6 february 2012

FGC ha guanyat més de 700 mil viatgers durant el 2011, amb un creixement acumulat de la demanda del 0,9% durant l’últim any.

Nova organització del servei a la línia Lleida-La Pobla de Segur

Lleida/La Pobla de Segur, 3 february 2012

A partir del proper dilluns dia 6 de febrer, el servei constarà de 4 circulacions diàries per sentit entre Lleida i Balaguer, i d’un tren diari per sentit entre Lleida i La Pobla de Segur. La coordinació d’horaris entre el tren i l’autobús permetrà optimitza els serveis de transport públic al corredor Lleida-La Pobla de Segur-Esterri d’Àneu.

El servei de trens d’FGC funciona amb normalitat tot i la nevada del matí al Vallès

Barcelona, 2 february 2012

La companyia ha reforçat el servei a partir de les 11h pel tancament de la Universitat Autònoma de Barcelona, les escoles de Sant Cugat i les empreses del Polígon Can Sant Joan. Durant tota la nit s’han realitzat les actuacions preventives necessàries a la via i a les estacions. A la línia Llobregat-Anoia el servei també funciona amb normalitat.

La neu torna a les estacions d’SkiPallars a punt per animar la temporada

Rialp/Espot, 1 february 2012

La nevada del passat 29 de gener deixa fins a 20 centímetres a les estacions de Espot i Port-Ainé i la previsió és de noves precipitacions.

FGC completa el procés d’implantació del Pla d’Estacions que va començar l’any 97

Barcelona, 1 february 2012

El Pla d’Estacions suposa una renovació integral del sistema d’atenció al client a les instal•lacions d’FGC, que ha derivat en la implantació de mil cinc-centes càmeres de seguretat i un miler d’intèrfons en trens i estacions, a més de l’automatització del sistema de venda de bitllets.

La Pirena 2012 arriba dissabte 4 de febrer a La Molina

La Molina, 31 january 2012

El forfet de mitja temporada estarà disponible a partir del dimecres 1 de febrer a les oficines de La Molina i a la botiga online.

La Copa del Món IPC d’esquiadors amb Discapacitat arriba la propera setmana a La Molina

La Molina, 27 january 2012

L’alta competició torna a La Molina de la mà de l’esport per a discapacitats amb la Copa del Món IPC que se celebrarà a l’estació d’esquí a partir del proper dimarts dia 31 de gener i fins al dijous 2 de febrer. La competició comptarà amb la participació de 80 esportistes de fins a 14 països diferents. La previsió per a tota la setmana és que tots els sectors de l’estació estiguin oberts, amb uns gruixos d’entre 30 i 60 cms. de neu pols, 11 remuntadors en funcionament i 24 km. esquiables.