FGC Mobile  |
A A
| català | castellano | english

Press Releases

FGC celebra la ‘Setmana de les Montserrats al Cremallera de Montserrat’

Barcelona, 30 april 2013

Del 2 al 12 de maig les Montserrats que formin part del Club de les Montserrats poden aconseguir bitllets gratuïts per al Cremallera, el Funicular de la Santa Cova i per al Cremallera de Núria. Les Montserrats que formen part del Club també gaudeixen d’altres descomptes la resta de l’any, com per exemple gaudir del Cremallera de Montserrat de manera gratuïta.

FGC obsequiarà els usuaris amb punts de llibre per Sant Jordi

Barcelona, 22 april 2013

Els punts de llibre es repartiran a les estacions de les dues Línies Metropolitanes i al cremallera de Montserrat. Els usuaris d’FGC podran compartir les seves històries i anècdotes del dia de Sant Jordi a les xarxes socials oficials del Grup.

Els destins turístics del Grup FGC donen la benvinguda a l’estiu al Saló del Turisme

Barcelona, 18 april 2013

La divisió de Turisme i Muntanya presenta la seva oferta d’activitats d’aventura i de muntanya per continuar gaudint dels diferents destins turístics del grup durant la primavera i l’estiu. ATOTESTIU2013, el nou carnet del Grup FGC, permetrà els usuaris de les diferents destinacions gaudir d’activitats gratuïtes.

El conseller Santi Vila visita les noves unitats de tren d’FGC per a la línia del Vallès

Barcelona, 17 april 2013

El conseller de Territori i Sostenibilitat ha visitat avui al Centre Operatiu de Rubí (COR) d’FGC la primera de les 24 noves unitats que s’aniran incorporant fins al 2015. Pròximament, s’iniciarà un període de proves de circulació en horari nocturn i es preveu que els primers trens comencin a donar servei aquesta tardor. Els nous combois, que suposen una inversió de 151 MEUR, permetran modernitzar la flota, ampliar la capacitat de transport, reduir les despeses de manteniment i absorbir la demanda dels perllongaments de Terrassa i Sabadell.

FGC i el Grup Camós signen un conveni per marcar infraestructures i evitar robatoris

Barcelona, 16 april 2013

FGC ha signat un conveni amb el Grup Camós per a trobar solucions al problema de la sostracció, danys i pèrdues de metall, cablejat, infraestructures i altres instal·lacions. Amb aquest conveni FGC continua treballant en la cerca constant de la innovació i la millora de la seguretat.

Port Ainé acull la festa final de temporada de les estacions d’esquí del Grup FGC

Barcelona, 16 april 2013

Les estacions d’esquí del Grup FGC finalitzen la temporada d’hivern donant la benvinguda a les activitats de primavera i d’estiu. Aquest cap de setmana, Vall de Núria mantindrà obert el Parc Lúdic, Port Ainé funcionarà només dissabte i La Molina, Vallter i Espot no obriran les seves instal•lacions de neu. Dissabte 20 d’abril, Port Ainé organitzarà una festa com a cloenda de la temporada d’hivern de totes les estacions d’esquí del Grup FGC.

L’activitat no s’atura a La Molina, Vall de Núria, Port Ainé i Vallter durant el mes d’abril

Barcelona, 9 april 2013

Les estacions del Grup FGC continuen obertes durant els caps de setmana del mes d’abril oferint diferents activitats pels esquiadors i els visitants. La neu continua estant present a les estacions amb gruixos de fins a 130cm. El final de la temporada d’esquí coincideix amb l’inici de la temporada d’esports d’aventura, on es pot gaudir d’activitats com el ràfting, el descens de barrancs o l’hidrospeed.

FGC seleccionada pel projecte Getaway d’evacuació d’estacions finançat per la UE

Barcelona, 9 april 2013

Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC), ha estat seleccionada per provar un nou sistema de millora en l’evacuació d’estacions en cas d’emergència. FGC treballarà conjuntament amb experts de la Universitat de Greenwich (UK) en el projecte finançat per la Unió Europea. La investigació, consistent en quatre simulacres, realitzarà els dos primers exercicis els dies 26 de maig i 2 de juny a l’estació de Sant Cugat.

Vallter prolonga la temporada

Barcelona, 8 april 2013

Vallter obrirà un cap de setmana més després de la bona afluència de visites i les condicions de les pistes del darrer cap de setmana.

Vall de Núria ofereix descomptes i molta neu per gaudir de la primavera

Vall de Núria, 5 april 2013

L’estació ha preparat pels visitants tarifes de temporada més econòmiques, amb un 25% de descompte respecte al preu habitual. Gruixos de neu de 90 a 110 cm permeten continuar gaudint de la pràctica de l’esquí durant els caps de setmana del mes d’abril.

El Tren dels Llacs obre la temporada el dissabte 27 d’abril

Lleida, 4 april 2013

La Direcció General de Turisme de la Generalitat, FGC, l’ATM de l’Àrea de Lleida i la Diputació de Lleida impulsen la prestació del servei del tren turístic aquest 2013, que ja és la cinquena temporada que funciona. Enguany el tren històric oferirà 23 circulacions. El cost previst és de 170.000 euros, que seran finançats per la Generalitat, la Diputació de Lleida i l’ATM de l’Àrea de Lleida

La Molina, Vall de Núria, Espot, Port Ainé i Vallter tanquen la Setmana Santa amb 72.000 visitants

Barcelona, 1 april 2013

El bon estat de la neu i l’oferta d’activitats de lleure han permès tancar unes festes de Setmana Santa de les més positives dels últims anys. Les estacions del Grup FGC fan un balanç molt positiu d’aquestes festes on s’ha arribat a registrar fins a un 95% de la ocupació hotelera els dies de màxima afluència. El Grup FGC allarga el tancament de la temporada d’esquí.

Dies 29, 30 i 31 de març convocatòria d’aturades al cremallera de Vall de Núria i al cremallera i funiculars de Montserrat

Barcelona, 28 march 2013

El Comitè d’Empresa de Vall de Núria i representants dels treballadors del Cremallera de Montserrat, han convocat aturades en el servei per als dies 29, 30 i 31 de març en el Cremallera de Vall de Núria i els Cremalleres i Funiculars de Montserrat. S’han decretat uns serveis mínims del 50% del servei habitual en el Cremallera de Vall de Núria. En el cas dels Funiculars i el Cremallera de Montserrat no s’han decretat serveis mínims i restarà fora de servei de 10.30h a 12.30h i de 16.20h a 18.20h.

La Molina, Vall de Núria, Espot, Port Ainé i Vallter encaren la Setmana Santa amb unes condicions de neu òptimes

Barcelona, 25 march 2013

Aquesta Setmana Santa arriba al Grup FGC amb les estacions d’esquí funcionant a ple rendiment, amb molt bona neu i unes molt bones condicions per a gaudir de la pràctica de l’esquí, el surf de neu o les diferents activitats per a tota la família que s’ofereixen. El Grup FGC allarga el tancament de la temporada d’esquí: La Molina i Port Ainé obriran tots els caps de setmana del mes d’abril.

Informació referent a l’accident d’aquest matí a la línia Lleida-La Pobla de Segur

Lleida, 22 march 2013

A causa d'una col•lisió entre un tren i un vehicle a Alcoletge, el servei de la línia Lleida-La Pobla s’ha donat per carretera fins a les 12.15 hores, moment en què s’ha normalitzat el servei. El pas a nivell on s’ha produït l’accident compleix totes les normatives de protecció que estableix la llei.