FGC Mobile  |
A A
| català | castellano | english

Press Releases

FGC aplicarà un sistema d’eliminació de males olors dins dels trens

Barcelona, 15 march 2014

El conveni signat estableix la col·laboració entre Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya i el Grup Cooperatiu TEB per millorar les condicions ambientals i de confort dels viatgers

FGC i la Fundació Catalunya - La Pedrera personalitzen l'estació de Provença i creen un nou bitllet combinat

Barcelona, 14 march 2014

El conveni signat avui inclou la identificació de l’estació de Provença d’FGC amb elements estètics de l’edifici de Gaudí i la creació d’un nou bitllet combinat, amb el viatge amb ferrocarril i entrada al monument.

L’espectacle de la Copa del Món de Snowboard Cross i la Festa Flaix torna a La Molina a més d’activitats sota la lluna plena i d’aventura a Vall de Núria, Vallter, Espot i Port Ainé els dies 15 i 16 de març

Barcelona, 11 march 2014

Espectacle esportiu a La Molina amb l’espectacular Copa del Món de Snowboard Cross que comptarà amb els olímpics espanyol FIS el dissabte 15 de març que acabarà amb la festa de Flaix FM a Alabaus. Vallter 2000 i Vall de Núria celebren activitats amb raquetes de Neu a la Lluna Plena. A Port Ainé es celebra la festa del Freestyle de la mà de cerveses Moritz.

FGC compleix 10 anys de la seva adhesió al Pacte Mundial de les Nacions Unides

Barcelona, 10 march 2014

Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya renova l’adhesió al Pacte Mundial iniciada l’any 2004. L’informe enviat a les Nacions Unides ha rebut la qualificació de “Global Compact Advanced”, que avala FGC com una organització amb bones pràctiques en sostenibilitat i una bona governança corporativa.

FGC i ELECNOR col·laboren per a aprofitar en l’àmbit internacional el seu coneixement en el sector ferroviari

Barcelona, 5 march 2014

El conveni signat estableix la col·laboració entre Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya i l’empresa ELECNOR per a la comercialització i l’execució internacional de projectes d’enginyeria ferroviària.

Les estacions del Grup FGC de La Molina, Vall de Núria, Port Ainé, Espot i Vallter 2000 milloren serveis a l’aplicació per a mòbil

Barcelona, 4 march 2014

Les cinc estacions han unificat i han millorat les seves aplicacions mòbils amb els objectius de fer-les de fàcil ús i millorar els serveis i informacions que ofereixen a més de promoure la interacció entre els seus usuaris.

Territori i Sostenibilitat modifica els horaris dels diumenges dels trens de la línia Lleida-La Pobla per potenciar-lo turísticament

Barcelona, 28 february 2014

Una nova circulació entre Lleida i La Pobla de Segur, en substitució de l’actual, potenciarà el servei a partir d’aquest diumenge.

FGC incrementa un 160% el moviment de viatgers durant el Mobile World Congress

Barcelona, 27 february 2014

Durant els 4 dies que ha durat el Mobile World Congress, FGC ha registrat un increment de prop de 127.000 viatgers, arribant a registrar-se 38.100 validacions diàries més que en un dia habitual. En hora punta s’han arribat a registrar increments de fins a 4.600 viatgers. L’edició d’enguany del MWC ha suposat un increment del 13% de clients en relació a les dades de l’any 2013. Els bons resultats de l’operatiu especial de reforç han possibilitat que l’estació de Pl. Espanya hagi registrat un 101% més de validacions i l’estació d’Europa | Fira, un 400% més.

Agenda d’activitats el cap de setmana del 1 i 2 de març a La Molina, Vall de Núria, Vallter, Espot i Port Ainé

Barcelona, 25 february 2014

Les estacions del Grup FGC realitzen diferents activitats per celebrar la festivitat del Carnestoltes amb descomptes i promocions per a tots aquells que esquiïn disfressats

FGC presenta On anem?, una nova oferta de lleure que destaca els punts d’interès turístics de la xarxa de Ferrocarrils

Barcelona, 24 february 2014

Aquest nou producte forma part d’un pla promocional que du a terme FGC amb entitats i ajuntaments per on passen les línies de tren per tal d’atraure una nova demanda de clients amb diferents bitllets combinats. L’oferta de bitllets combinats s’amplia avui amb la signatura de convenis amb l’Ajuntament d’Igualada, la Fundació Catalunya – La Pedrera i el Museu de la Tècnica de Manresa.

FGC reforça la connexió entre els recintes firals del Mobile World Congress

Barcelona, 20 february 2014

Per donar resposta a l’increment de demanda generat durant els quatre dies que dura el congrés de mòbils, Ferrocarrils ha dissenyat un operatiu especial de reforç per millorar la mobilitat dels congressistes i dels clients habituals del Metro del Baix Llobregat. FGC ja va demostrar en l’edició anterior del congrés ser la millor opció de transport per enllaçar els dos recintes firals de Fira de Barcelona.

Agenda d’activitats el cap de setmana del 22 i 23 de febrer a La Molina, Vall de Núria, Vallter, Espot i Port Ainé

Barcelona, 19 february 2014

Acaba la Copa FGC a la Vall de Núria on se sabrà qui és el guanyador de les Mountain Series 6.0. A la Molina se celebrarà la Cursa Premium Forfets de Temporada, una gimcana per a les famílies.

La Molina defineix els campions del circuit de Copa del Món IPCAS Snowboard 2014

La Molina, 13 february 2014

Segon dia de competició a l'estació propietat del Grup FGC amb l'última cursa de la Copa del Món IPCAS Snowboard 2014. Bibian Mentel–Spee (Holanda) i Michael Shea (USA) són els nous campions del món de Snowboard Cross per a persones amb discapacitat física.

Agenda d’activitats del 12 al 16 de febrer a les estacions del Grup FGC de La Molina, Vall de Núria, Vallter, Espot i Port Ainé

La Molina, 11 february 2014

A la Molina el dimecres 12 un snowboard cross de Copa del Món IPC per a persones amb discapacitat física i el cap de setmana la popular trobada Ohmamiglú torna a Alabaus. Vall de Núria i Vallter organitzen esdeveniments i sortides aprofitant la lluna plena. Espot acollirà una altra cursa del circuit Audi Quattro Cup que s’ha convertit en la pedrera esportiva de l’esquí alpí català.

Emocionant primera jornada de la Copa del Món IPCAS Snowboard Cross a La Molina

La Molina, 11 february 2014

La primera cursa de la Copa del Món de Snowboard Cross IPCAS de La Molina s’ha dut a terme amb unes condicions immillorables de meteorologia i qualitat de neu. Bibian Mentel-Spee, Patrick Mayrhofer i Evan Strong, els guanyadors de la primera prova que s’ha celebrat a l’estació del Grup FGC.