FGC Mobile  |
A A
| català | castellano | english

Press Releases

La Molina arrenca el pont multiplicant per 7 el nombre de visitants del 2015

Barcelona, 3 december 2016

Els gruixos actuals asseguren una gran temporada hivernal a les estacions del grup FGC. Vallter 2000 ha rebut prop d’un miler de visites, superant totes les xifres d’obertura del pont del 2015. Vall de Núria i Espot i Port Ainé també han tingut molt bons registres respecte la temporada anterior.

La Molina obrirà un total de 40 quilòmetres de pistes aquest cap de setmana

La Molina, 2 december 2016

Es podrà esquiar per 26€ si es compra el forfet recarregable abans de diumenge 4 de desembre. La Molina, a més, posarà en funcionament 13 remuntadors i comptarà amb 42 pistes obertes.

Les 5 estacions del Grup FGC obriran per al pont de desembre

Barcelona, 28 november 2016

Les estacions d’Espot i Port Ainé estan treballant al màxim per obrir més del 70% d’ambdues estacions el 2 de desembre. Vall de Núria enceterà la temporada d’hivern el proper 3 de desembre. La Molina i Vallter 2000, per la seva banda, van donar el tret de sortida el cap de setmana del 26 i 27 de novembre, en què més de 2.500 persones van passar per les seves pistes per fer un primer tast de neu.

Rull: "L'arribada del tren a les Planes és l'exemple d'una història d'èxit"

Barcelona, 28 november 2016

El conseller de Territori i Sostenibilitat ha presidit l’acte central del centenari de l’arribada del tren a les Planes. A l’estació s’ha batejat una unitat amb el nom de l’enginyer Carles Emili Montañés, impulsor de la connexió de Barcelona amb el Vallès.

Més de 2.500 persones han passat aquest cap de setmana per La Molina i Vallter

Barcelona, 27 november 2016

Si les temperatures es mantenen baixes tal com marquen les previsions meteorològiques a dia d’avui, les estacions FGC podran fer l’estrena oficial pel pont de desembre amb un bon nombre de pistes obertes.

Més de mil persones han passat aquest dissabte per La Molina i Vallter

Barcelona, 26 november 2016

Les nevades que han caigut durant la jornada permetran a totes dues estacions del Grup FGC seguir treballant per obrir més domini esquiable de cara al pont.

Més de mil persones han passat aquest dissabte per La Molina i Vallter

Barcelona, 26 november 2016

Les nevades que han caigut durant la jornada permetran a totes dues estacions del Grup FGC seguir treballant per obrir més domini esquiable de cara al pont.

La Molina i Vallter donen el tret de sortida a la temporada d’hivern

Barcelona, 25 november 2016

Les dues estacions del Grup FGC obriran les seves instal·lacions aquest dissabte 26 de novembre per oferir als clients un primer tast de neu.

L'ONCE dedica un cupó al centenari de l'arribada del tren a Les Planes

Barcelona, 22 november 2016

Més de cinc milions de cupons portaran la imatge de la centenària estació de Ferrocarrils. FGC també ha batejat un tren amb el nom de l’expert en transport ferroviari Lluís Bruguera.

La Molina s’adapta als nous temps amb nous preus, més assequibles per a tothom

La Molina, 22 november 2016

L’estació degana obrirà les seves portes el proper 26 de novembre. Aquesta temporada 2016-2017, La Molina redueix la tarifa de referència: el forfet de dia d’adult passa dels 41 € als 38 €, per convertir-se en un destí més competitiu. A més, amplia les franges d’edat dels forfets júnior (de 17 a 25 anys) i infant (de 7 a 16 anys).

L'exposició del centenari del tren a Les Planes arriba a la Casa Orlandai i al Centre Cívic L'Elèctric

Barcelona, 21 november 2016

L’exposició gràfica recorre els 100 anys d’història de la línia Pl. Catalunya-Les Planes. L’acte central de la commemoració del centenari serà el 28 de novembre a l’estació de Les Planes.

FGC participa en l’Smart City Expo amb la 4a edició de l’Smart Train Day

Barcelona, 17 november 2016

Els equips participants en el concurs d’aplicacions mòbils FGCHackapp han mostrat els prototips en els què estan treballant. L’aplicació per a mòbils d’FGC també ha presentat novetats al fer-se totalment accessible a les persones amb discapacitats visuals.

Els trens turístics d'FGC tanquen el 2016 amb més de 28.000 passatgers

Barcelona, 17 november 2016

El Tren dels Llacs supera el balanç del 2015 (98,89%) i tanca el 2016 amb un índex d’ocupació del 99,08%. El Tren del Ciment ha tancat la temporada aquest cap de setmana amb 21.208 visitants, 540 passatgers més que al 2015.

Tall de servei entre Masquefa i Igualada per obres de millora a l'estació de Piera

Barcelona, 14 november 2016

Els caps de setmana del 19 i 20 i del 26 i 27 de novembre quedarà interromput el servei de trens entre les estacions de Masquefa i Igualada de la línia Llobregat-Anoia. FGC oferirà un servei d’autobús substitutori per garantir la mobilitat dels viatgers.

Nous bitllets combinats per visitar Catalunya en Miniatura amb FGC

Barcelona, 11 november 2016

Les noves opcions inclouen poder visitar, a més del recinte de maquetes, el Bosc Animat i realitzar activitats escolars. Els bitllets inclouen el viatge amb Ferrocarrils, el desplaçament amb autobús Soler i Sauret fins al parc i l’entrada al recinte.