FGC Mobile  |
A A
| català | castellano | english

Press Releases

FGC acull una nova trobada de l'International Suburban Rail Benchmarking Group

Barcelona, 10 november 2016

L’ISBeRG agrupa una quinzena d’operadors ferroviaris d’arreu del món seleccionats especialment per l’Imperial College de Londres. L’Imperial College mesura i compara les prestacions, el servei, la gestió i el rendiment d’aquests operadors per trobar sinèrgies i la millora continuada.

Torna el taller d'FGC per superar la por a viatjar per sota terra

Barcelona, 9 november 2016

El taller teoricopràctic Sota Terra ofereix classes per controlar la fòbia a viatjar amb tren i en espais tancats i inclou un viatge en tren per posar en pràctica els coneixements adquirits. Els usuaris interessats poden omplir el formulari d'inscripció a través del web de Ferrocarrils.

Turistren descobreix els secrets del Tren de Sarrià amb visites guiades

Barcelona, 8 november 2016

FGC i Cultruta oferiran recorreguts per descobrir la història del que va ser el primer metro del continent europeu. Les rutes es faran els dies 19 i 20 de novembre i 18 de desembre i combinen itineraris per espais públics i privats.

Compte enrere per l’inici de la nova temporada d’esquí del Grup FGC

Barcelona, 8 november 2016

La Molina alça el teló el 26 de novembre. La seguiran Espot, Port Ainé i Vallter 2000 el 2 de desembre i Vall de Núria el dia 3 de desembre.

FGC Turisme i Muntanya arrenca la nova temporada d’hivern amb noves tarifes per apropar la neu a tothom

Barcelona, 8 november 2016

La Molina adapta els seus preus per convertir-se en un destí més competitiu i redueix a la meitat la varietat de tarifes. A més, amplia les franges d’edat júnior i infantil. La resta d’estacions del Grup FGC ofereixen forfets de temporada amb preus més reduïts i unifiquen àrees geogràfiques.

FGC promou l'ús del transport públic per visitar el Rec.014 d'Igualada

Barcelona, 7 november 2016

Els visitants que arribin al festival amb tren rebran un refresc de regal i una entrada gratuïta al Museu de la Pell d’Igualada. L’accés amb tren millora les condicions ambientals i promou estils de vida més saludables.

El director general d’FGC presideix la 93a Assemblea de la Divisió de Metros de la UITP

Barcelona, 4 november 2016

La trobada estudia la influència de la celebració dels Jocs Olímpics en els transports públics a Rio de Janeiro. Pere Calvet és vicepresident mundial de la mateixa associació des de setembre del 2013.

FGC modifica el servei de l'L7 per obres aquest cap de setmana

Barcelona, 3 november 2016

Els dies 5 i 6 de novembre el servei de la línia L7 (Av. Tibidabo) quedarà interromput entre les estacions de Pl. Catalunya i Gràcia. FGC oferirà un servei de trens llançadora entre les estacions de Gràcia i Av. Tibidabo.

FGC, l'Ajuntament de Sant Boi i l'AMB fomenten la intermodalitat tren-bicicleta

Barcelona, 2 november 2016

El projecte europeu BiTiBi oferirà una flota de bicicletes i un aparcament al costat de l’estació de Sant Boi. L’acord vol potenciar els desplaçaments multimodals amb tren i bicicleta i facilitar el transport sostenible.

FGC s’adhereix a l’Aliança per a la FP Dual i es compromet amb el seu desenvolupament

Barcelona, 26 october 2016

L’entitat és una xarxa estatal d’empreses, centres e institucions compromeses amb el desenvolupament de la FP Dual, impulsada per la Fundació Bertelsmann, conjuntament amb la Fundació Princesa de Girona, la CEOE i la Cambra de Comerç d’Espanya. Aquest tipus de formació és una aposta per un nou sistema d’aprenentatge capaç de contribuir a que més joves accedeixin al mercat de treball.

Més d’1 milió de visitants durant la temporada d’estiu a les estacions i trens turístics d’FGC

Barcelona, 24 october 2016

De maig a setembre, La Molina, Vall de Núria, Vallter 2000 i Port Ainé han registrat un total de 200.000 visitants. Pel que fa als trens turístics d’FGC, el cremallera i els funiculars de Montserrat, el cremallera de Núria, el Tren del Ciment i el Tren dels Llacs han transportat més d’un milió de persones durant el 2016.

FGC personalitza l'interior d'un tren amb motius decoratius de la Cripta Gaudí de la Colònia Güell

Barcelona, 15 october 2016

És la primera personalització que es fa de l’interior d’una unitat de tren d’FGC. El sostre i les parets del tren estan decorats amb imatges que representen les columnes, les cadires i els vitralls de l’obra d’Antoni Gaudí

La Molina, primera cita de les Fly Running Series

La Molina, 13 october 2016

Un total de 200 participants hauran de superar aquest diumenge un descens de 3,9 km i 720 m de desnivell negatiu. L’atleta Jan Margarit, membre de l’equip Salomon Etixx Team, serà l’ambaixador de la prova.

FGC ja pot conduir trens a la totalitat de la línia Lleida-la Pobla

Barcelona, 8 october 2016

Ferrocarrils ha obtingut el certificat de seguretat necessari per poder operar a la xarxa d’interès general titularitat d’Adif. El conseller de Territori i Sostenibilitat celebra l’arribada de l'autorització i qualifica d’“absurda” la situació d’aquests últims mesos de fer pujar un maquinista per recórrer un petit tram de línea.

FGC promou la creativitat al voltant de l’ús de l’Open Data organitzant un concurs d’aplicacions mòbils

Barcelona, 5 october 2016

El FGCHackapp, organitzat en col·laboració amb la plataforma apps4citizens, vol fomentar la creació d’aplicacions mòbils que permetin enriquir l’experiència de viatge dels clients de Ferrocarrils. El concurs premiarà aquelles propostes més innovadores i FGC podrà completar la materialització d’aquelles idees que consideri més útils per millorar el servei.