FGC Mobile  |
A A
| català | castellano | english

Press Releases

Es reprèn el servei de trens entre les estacions de Pl. Catalunya i Baixador de Vallvidrera

Barcelona, 16 august 2016

Les línies S1 i S2 tornen a circular des de i fins a l’estació de Pl. Catalunya després del tall de servei del cap de setmana. El Funicular de Vallvidrera reprèn el servei el dia 19 d’agost un cop finalitzat el període de revisió.

Tall de servei entre Pl. Catalunya i Baixador de Vallvidrera del 13 al 16 d’agost

Barcelona, 10 august 2016

Les línies S1 i S2 no circularan entre les estacions de Pl. Catalunya i Baixador de Vallvidrera A partir de les 00.00 hores, els trens circularan des de i fins a l’estació de Sant Cugat

Modificació del servei a la línia Barcelona-Vallès de l’1 al 28 d’agost

Barcelona, 29 july 2016

Durant aquest període se suprimeix la circulació de trens de la línia L6, S5 i S55. Dels dies 13 al 16 d’agost no hi haurà circulació de trens entre les estacions de Pl. Catalunya i Baixador de Vallvidrera.

FGC incrementa un 50,7% els viatgers a Terrassa el primer any de servei de les noves estacions

Terrassa, 28 july 2016

El perllongament de Terrassa augmenta en 1.835.097 els viatgers del Metro del Vallès l’últim any. Terrassa Rambla és l’estació amb més afluència de les quatre del municipi.

El Tren dels Llacs torna aquest dissabte amb els nous trens panoràmics

Barcelona, 27 july 2016

Aquest dissabte es reprèn el Tren dels Llacs, que deixava de prestar servei en aquesta època per les altes temperatures . Els nous cotxes panoràmics de la línia Lleida-la Pobla faran el recorregut amb totes les comoditats

FGC bateja una de les renovades unitats 213 amb el nom del compositor Joan Cererols

Martorell, 27 july 2016

La renovació de les unitats 213 de la línia Llobregat-Anoia implica canvi de tapisseria, modificació de l’enllumenat interior, remodelació dels lavabos i nous vinils . Joan Cererols, monjo benedictí nascut a Martorell, es considera el compositor més apreciat conegut de l’escola de Montserrat.

FGC recupera la locomotora de vapor centenària Monistrol

Monistrol de Montserrat, 26 july 2016

També ha adquirit el cotxe saló destinat a les visites d’autoritats de l’antic Cremallera de Montserrat. L’exposició de la locomotora i el cotxe saló s’afegirà a la col·lecció ja existent sobre el cremallera de l’estació Monistrol-Vila

Modificació específica del servei a la línia Barcelona-Vallès del 25 al 29 de juliol

Barcelona, 22 july 2016

La línia L6 només circularà en hora punta i entre les estacions de Pl. Catalunya i Sarrià. Els trens de les línies S1, S2, S5 i S55 s’aturaran a totes les estacions excepte en hora punta.

Finalitzat el primer servei multimodal de transport de carn cap al nord d'Europa

Barcelona, 20 july 2016

El grup de treball de mercaderies de Railgrup, Tomàs Expediciones S.A., Innovacc, el Consell General de Cambres, FGC i la Generalitat impulsen una prova pilot de transport multimodal de productes càrnics. El transport, des de Riudellots de la Selva fins a Dresde (Alemanya), ha finalitzat.

Modificació del servei a la línia Barcelona-Vallès per les millores a l’estació de Sarrià

Barcelona, 14 july 2016

Del 25 de juliol al 30 de setembre hi haurà alteracions a les línies S1, S2, S5, S55 i L6 amb motiu de les obres d’adaptació a les persones amb mobilitat reduïda de l’estació de Sarrià i d’altres actuacions de millora de la infraestructura. Entre el 13 i el 16 d’agost el servei de trens entre les estacions de Plaça Catalunya i Baixador de Vallvidrera quedarà interromput i es donarà servei substitutori per carretera.

FGC i l’Ajuntament personalitzen l’estació de Sant Cugat amb motius decoratius del Monestir

Barcelona, 12 july 2016

És la primera personalització d’una estació d’FGC que es realitza a l’àrea metropolitana. Les andanes estan decorades amb imatges de la galeria romànica del monument, i el passadís intercanviador, amb imatges dels principals atractius turístics del municipi.

FGC i Cooltra Motos signen un acord per promoure la mobilitat elèctrica a Barcelona

Barcelona, 6 july 2016

L’objectiu és promoure la mobilitat sostenible a través del servei de motos elèctriques compartides de Cooltra com a transport complementari d’FGC. La companyia de motos oferirà descomptes pel seu servei de motosharing a tots els usuaris d’FGC amb abonament.

Lo Caspolino, un nou tren turístic gestionat per FGC

Barcelona, 4 july 2016

Lo Caspolino és un tren turístic que circularà entre la Costa Daurada fins a Casp passant per Móra la Nova. Ferrocarrils ha estat l’operador escollit per ocupar-se de la promoció comercial i l’operació d’aquest nou atractiu turístic.

Vall de Núria acull l’agermanament entre Torà i Queralbs

Vall de Núria, 29 june 2016

La signatura posa en valor els vincles i les tradicions que uneixen els dos municipis i la seva relació amb Núria. L’acte s’inclou dins el programa d’activitats per celebrar la Diada de Sant Pere que marca l’inici de la temporada d’estiu a Vall de Núria.

FGC implanta a Muntaner el sistema “Detector” de control de frau

Barcelona, 22 june 2016

El sistema, que ja està instal·lat a les estacions de Provença i Pl. Catalunya, es basa en la intel·ligència artificial i és pioner al món. “Detector” alerta sobre els usuaris que cometen frau travessant la barrera tarifària pel sistema del “trenet”.