FGC Mobile  |
A A
| català | castellano | english

Press Releases

Les estacions del Grup FCG tanquen la temporada d’hivern amb resultats positius, tot i la meteorologia adversa

Barcelona, 12 april 2016

474.752 és la xifra total de forfets venuts durant la temporada 2015-16 a les cinc estacions de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC), resultat lleugerament superior al registrat l’edició anterior. Les estacions del Pallars Sobirà (Espot i Port Ainé) acumulen més visites que les registrades la passada edició i el Cremallera de Vall de Núria compta amb un 9,42% més de viatgers que la temporada 2014-15.

FGC i ALG signen un acord de col·laboració per impulsar projectes internacionals

Barcelona, 6 april 2016

Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya i ALG han signat un acord de cooperació per promoure conjuntament diferents projectes de consultoria ferroviària a nivell estatal i internacional. Aquestes iniciatives es basaran, principalment, en treballs de consultoria especialitzats en l’àmbit ferroviari, entre d’altres.

El Tren dels Llacs es posa en funcionament aquest cap de setmana

, 31 march 2016

Dissabte 2 d’abril entra en funcionament aquesta històrica línia ferroviària, que uneix Lleida i la Pobla de Segur. Es realitzaran circulacions de 5 cotxes, amb un total de 280 visitants per tren. Com a novetat, enguany el servei no s’interromprà en tot l’estiu.

FGC i l’Escola d’Escriptura de l’Ateneu Barcelonès convoquen el IV concurs de tuitrelats “Un tren d’històries”

Barcelona, 30 march 2016

El concurs literari de tuitrelats forma part del conjunt d’iniciatives que Ferrocarrils està preparant per la setmana de Sant Jordi. El tema central del concurs serà el viatge en tren i podran ser presentats per Twitter amb l’etiqueta #FGCrelats.

Balanç positiu de Setmana Santa a les estacions de muntanya del Grup FGC

Barcelona, 29 march 2016

Ocupacions del 100% als hotels de Port Ainé i de Vall de Núria.La temporada s’allargarà fins al 10 d’abril.

La Molina posa el nom de Johan Cruyff a la cinta de la pista Bosquet

Barcelona, 25 march 2016

L’estació ret homenatge al tècnic holandès, que va morir ahir als 68 anys. FGC i la Fundació Cruyff treballen conjuntament des de fa anys per impulsar activitats esportives i de lleure per a persones amb discapacitat.

Desconvocada la vaga al cremallera de Vall de Núria

Barcelona, 22 march 2016

La vaga, que ha quedat desconvocada, estava prevista per als dies 25, 26 i 27 de març. L’estació de muntanya d’FGC obrirà les seves instal·lacions amb normalitat durant la Setmana Santa amb les millors condicions de neu de la temporada i gruixos d’entre 60 cm i 80 cm,

Desconvocada la vaga per Setmana Santa a les estacions d’Espot i Port Ainé

Barcelona, 20 march 2016

Dilluns al matí es presentarà al Departament de Treball la documentació per desconvocar oficialment la vaga prevista a les estacions del Pallars els dies 24, 25, 26 i 27 de març. Espot i Port Ainé obriran amb normalitat les seves instal•lacions durant la Setmana Santa amb les millors condicions de neu de la temporada i gruixos d’entre 85 cm i 150 cm.

Desconvocada la vaga per Setmana Santa a La Molina

Barcelona, 19 march 2016

Dilluns al matí es presentarà al Departament de Treball la documentació per desconvocar oficialment la vaga prevista a La Molina els dies 25, 26 i 27 de març. Les excel·lents condicions de neu permetran allargar la temporada fins al 10 d’abril.

Els nous trens de la línia Lleida-la Pobla de Segur es posaran en servei el 30 d’abril

Barcelona, 9 march 2016

El nou servei suposarà ampliar de quatre a deu les freqüències actuals en dies feiners entre Lleida i Balaguer i passar d’una a quatre en les comunicacions fins a la Pobla de Segur. El secretari d’Infraestructures i Mobilitat, Ricard Font, destaca que l’ampliació de l’oferta farà que el tren guanyi passatgers, en mobilitat sostenible i sigui dinamitzador de l’economia de la zona.

FGC i l'Institut del Teatre impulsen una campanya de civisme en el transport ferroviari

Barcelona, 25 february 2016

Actors de l’Institut del Teatre escenificaran diferents comportaments incívics als trens i a les instal·lacions de Ferrocarrils per a fomentar el civisme. Les conductes que es representaran han estat escollides a partir de les alertes enviades pels usuaris amb l'aplicació d'FGC.

El servei fast line d’FGC es confirma com el transport més fiable per arribar al MWC

Barcelona, 25 february 2016

Durant els quatre dies que ha durat el Mobile World Congress, FGC ha transportat un total de 167.709 viatgers convertint-se en la fast line del Congrés. Els bons resultats de l’operatiu especial de reforç han possibilitat que l’estació de Pl. Espanya hagi registrat un 67% més de validacions i l’estació d’Europa|Fira, un 248% més.

FGC transporta 15.700 viatgers fins a les 12.00 hores el tercer dia del Mobile World Congress

Barcelona, 24 february 2016

El servei reforçat de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya ha transportat fins a les 12.00h d’avui un total de 15.718 persones, un 154% superior al transport de viatgers en un dimecres laborable habitual. L’operatiu s’ha desenvolupat sense incidències ni aglomeracions importants.

FGC transporta 20.300 viatgers fins a les 12.00 hores el segon dia del Mobile World Congress

Barcelona, 23 february 2016

El servei reforçat de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya ha transportat fins a les 12.00h d’avui un total de 20.300 persones, un 235% superior al transport de viatgers en un dimarts laborable habitual.

FGC transporta 49.900 viatgers el segon dia del Mobile World Congress

Barcelona, 23 february 2016

El servei reforçat de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya ha transportat avui un total de 49.906 passatgers, un 147% superior al transport de viatgers d’un dimarts laborable habitual. Això suposa un increment d’un 45% en relació a la xifra de viatgers registrada ahir.