FGC Mobile  |
A A
| català | castellano | english

Press Releases

FGC i l’empresa d’enginyeria INSE RAIL col·laboren en projectes internacionals

Barcelona, 17 may 2017

Ferrocarrils de la Generalitat i INSE RAIL potenciaran l’execució de projectes d’enginyeria ferroviària fora de l’àmbit espanyol. Han detectat possibilitats de mercat a Estats Units, Arabia Saudita, Suècia, Romania i El Magrib entre d’altres.

FGC es consolida com el transport de referència per arribar al Rec.015 d’Igualada

Igualada, 16 may 2017

En els quatre dies de l’esdeveniment, un miler de persones han escollit el servei de Ferrocarrils per arribar a Igualada el que representa el doble d’usuaris en comparació amb l’any passat. Dissabte l’increment de viatgers a la línia R6 va superar el 59% en comparació amb els registrats un dissabte habitual.

El director general d'FGC, Pere Calvet, nou president de la Unió Internacional de Transport Públic (UITP)

Barcelona, 15 may 2017

Fins ara Pere Calvet ocupava el càrrec de president de l’assemblea de metros. Aquesta associació reuneix els operadors de transport, autoritats, instituts tècnics i d’investigació com al sector industrial i de serveis de 96 països.

FGC assumeix la presidència del Patronat de la Fundació Factor Humà

Barcelona, 12 may 2017

Ferrocarrils va ser la primera organització en presidir la fundació quan es va posar en marxa l’any 1997. La Fundació Factor Humà treballa per millorar la gestió de les persones a les organitzacions.

FGC adjudica la instal·lació d’un nou ascensor a l’estació de La Floresta

Barcelona, 10 may 2017

El nou ascensor se situarà al costat de l’edifici de l’estació a l’andana sentit Barcelona. Aquesta modificació millora l’accessibilitat de La Floresta tot i ja estar adaptada a les persones amb mobilitat reduïda.

FGC s’incorpora a l’accionariat de la Societat Catalana per a la Mobilitat

Barcelona, 10 may 2017

La cessió gratuïta d’una part del capital social de la societat permet a FGC entrar a formar part de l’entitat que desenvolupa el projecte de la T-Mobilitat. L’acord comporta l’entrada del president d’FGC en el Consell d’Administració de la societat.

FGC promou l’ús del transport públic per visitar el Rec.015 d’Igualada

Barcelona, 8 may 2017

Torna el Rec.015 Experimental Stores, l’esdeveniment on les grans marques i els dissenyadors independents venen els seus productes a les velles adoberies del barri del Rec d’Igualada. Els visitants que facin ús dels trens d’FGC per arribar al festival rebran un refresc i una entrada gratuïta al Museu de la Pell d’Igualada.

El volum de negoci d'FGC augmenta un 8,7% el primer quadrimestre del 2017, xifra rècord en la història de l'empresa

Barcelona, 8 may 2017

Totes les línies de negoci de Ferrocarrils augmenten els seus ingressos respecte l’any anterior. El volum de negoci a la línia Lleida-La Pobla creix un 205% amb el nou model d’explotació.

Bombers de la Generalitat millora en seguretat en les intervencions a vies de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya

Manresa, 5 may 2017

FGC ha cedit gratuïtament a Bombers de la Generalitat 12 carretons i 12 remolcs per treballar en cas d’emergència a les línies Llobregat-Anoia, Barcelona-Vallès i Lleida-La Pobla de Segur. Aquesta matinada els Bombers de la Generalitat i FGC han realitzat un exercici de rescat a l’estació de Viladordis on s’han provat els carretons.

L’Observatori del Civisme reclama més protecció als poders legislatiu, executiu i judicial davant el vandalisme grafiter

Barcelona, 5 may 2017

Els principals operadors ferroviaris pateixen entre quatre i cinc pintades diàries per part de grups organitzats. L’impacte econòmic total del vandalisme ha suposat a les empreses ferroviàries la despesa de més de 62 milions d’euros entre els anys 2015 i 2016.

FGC posa en marxa l’Enotren, un nou producte per potenciar l’enoturisme i les visites als espais culturals del Bages

Manresa, 28 april 2017

FGC, l’Ajuntament de Manresa i la D.O. Pla de Bages s’uneixen per promocionar el turisme vinícola i les activitats d’oci del territori. Els usuaris d’FGC i qualsevol persona interessada poden adquirir diferents bitllets combinats Turistren que inclouen el viatge en tren, l’entrada a espais d’interès i tiquets degustació de productes bagencs.

La UAB, FGC i l'AMB posen en marxa el Servei BiciUAB per impulsar l’ús de la bicicleta entre els universitaris

Barcelona, 24 april 2017

El projecte BiciUAB vol potenciar l’ús de la bicicleta en els desplaçaments per arribar al campus i pel seu interior. L’acord inclou la instal·lació d’un punt de reparació de bicicletes, una màquina de venda de recanvis i una biciestació a l’estació d’Universitat Autònoma de Ferrocarrils.

FGC presenta la seva oferta turística d’estiu al Saló del Turisme B-Travel Barcelona

Barcelona, 21 april 2017

Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya aposta per la desestacionalització del turisme d’oci, esport i cultura. El Saló del Turisme B-Travel Barcelona celebra el seu 25è aniversari amb ofertes d’àmbit internacional, nacional i local.

FGC estrena una botiga online per adquirir productes relacionats amb Ferrocarrils

Barcelona, 20 april 2017

Al web botiga.fgc.cat es poden adquirir regals exclusius d’FGC, maquetes de trens o rombes d’estació personalitzats. Ferrocarrils activa la venda online per Sant Jordi i ofereix un ampli ventall de llibres sobre el món ferroviari.

Les estacions del Grup FGC tanquen una temporada d’hivern excepcional amb més de 600.000 visitants

Barcelona, 19 april 2017

La Molina, Vall de Núria, Espot, Port Ainé i Vallter 2000 reben la visita de 610.206 persones al llarg de tota la temporada d’hivern 2016-2017, el que implica un augment del 28,09% respecte a l’anterior. Vallter 2000 ha doblat el nombre de visitants, Vall de Núria ha augmentat gairebé un 38% i La Molina un 37%. Aquesta Setmana Santa, del 8 al 17 d’abril, ha registrat un total de 85.976 usuaris a les estacions i Trens Turístics del Grup.