FGC Móvil  |
A A
| català | castellano | english

Notas de Prensa

Vall de Núria tanca les instal•lacions durant dos mesos, a partir de l’1 d’octub

Barcelona, 27 de septiembre de 2007

L’estació de muntanya tanca de forma excepcional durant dos mesos per tal d’accelerar els treballs d’excavació del túnel del Roc del Dui i realitzar les millores i el manteniment anual del tren cremallera i de les instal•lacions

FGC donarà servei nocturn durant

Barcelona, 20 de septiembre de 2007

Amb motiu de les festes de la Mercè, les línies urbanes de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (L6-Reina Elisenda, L7-Av. Tibidabo i L8-Molí Nou) donaran servei ininterromput les 24 hores els dies 22 i 23 de setembre. El dia 24, festiu local a Barcelona, la línia Barcelona-Vallès tindrà el servei de festiu reforçat.

Primera edició de la cursa de muntanya CLÀSSICA A L’OLLA DE VALL DE NÚRIA

Barcelona, 19 de septiembre de 2007

El proper diumenge, 23 de setembre, Vall de Núria acollirà la primera edició de la CLÀSSICA A L’OLLA DE VALL DE NÚRIA, una cursa de muntanya que té per objectiu consolidar-se dins del calendari del circuit de curses de muntanya de Catalunya.

Desconvocades les aturades del servei del cremallera de Núria previstes per als

Barcelona, 6 de septiembre de 2007

La mesa negociadora del conveni col•lectiu per als treballadors i treballadores de la Unitat de Turisme i Muntanya d’FGC es tornarà a reunir els dies 13 i 14 de setembre per continuar avançant en les negociacions

Bona afluència de visitants a Vall de Núria, malgrat la vaga convocada per CCOO

Barcelona, 3 de septiembre de 2007

La festivitat de Sant Gil del passat dissabte 1 de setembre es va desenvolupar amb total normalitat, malgrat la vaga convocada pels representants del sindicat CCOO de Vall de Núria.

Vall de Núria celebra la festivitat de sant Gil el dia 1 de setembre

Vall de Núria, 30 de agosto de 2007

El president de la Generalitat, Molt Honorable Senyor José Montila, presidirà els actes, entre els quals destaca la celebració de la Missa de Cloenda de l’Any Jubilar.

Serveis mínims al Cremallera de Núria

Barcelona, 30 de agosto de 2007

Els dies 1, 9, 10 i 11 de setembre, el cremallera de Núria funcionarà al 25 per cent del servei habitual entre les 10h i les 13h. amb circulacions entre Queralbs i Núria. La resta de la jornada, el servei es desenvoluparà amb normalitat complint els horaris habituals.

INFORMACIÓ PER ALS USUARIS DEL CREMALLERA DE NÚRIA

Barcelona, 30 de agosto de 2007

Els dies 1, 9, 10 i 11 de setembre, el cremallera de Núria funcionarà al 25 per cent del servei habitual entre les 10h i les 13h. amb circulacions entre Queralbs i Núria. La resta de la jornada, el servei es desenvoluparà amb normalitat complint els horaris habituals.

SERVEI INTERROMPUT ENTRE OLESA DE MONTSERRAT I MONTSERRAT AERI

Barcelona, 16 de agosto de 2007

Per causes alienes a FGC i per indicació dels Bombers de la Generalitat, el servei de trens entre les estacions d’Olesa de Montserrat i Montserrat Aeri ha quedat interromput sobre les 15 hores.

Restablert el servei d’FGC entre Olesa de Montserrat i Montserrat Aeri

Barcelona, 16 de agosto de 2007

A les 19:35, FGC ha restablert el servei de trens entre Olesa de Montserrat i Montserrat Aeri després que els especialistes han garantit la seguretat a la zona.

DESCONVOCADA VAGA CREMALLERA NÚRIA PREVISTA ENTRE ELS DIES 15 i 20 D’AGOST

Barcelona, 14 de agosto de 2007

El servei del Cremallera funcionarà amb total normalitat i amb els horaris habituals durant tot el mes d’agost.

Nota serveis mínims cremallera de Núria

Barcelona, 13 de agosto de 2007

Entre el 15 i el 20 d’agost, i també els dies 1, 9, 10 i 11 de setembre, el cremallera de Núria funcionarà al 25% del servei habitual entre les 10h i les 13h. amb circulacions entre Queralbs i Núria.

HORARIS SERVEIS MÍNIMS CREMALLERA VALL DE NÚRIA

Barcelona, 13 de agosto de 2007

Horaris del cremallera per als dies 15, 16, 17, 18, 19 i 20 d’agost, i també els dies 1, 9, 10 i 11 de setembre. Entre les 10 i les 13h, el servei funcionarà al 25% amb circulacions entre Queralbs i Núria.

A partir de demà quedarà tallat el passadís de connexió FGC-Metro a Provença

Barcelona, 9 de agosto de 2007

El passadís de connexió entre l’estació de Diagonal de l’L5 i L3 de Metro i l’estació de Provença d’FGC quedarà tallat a partir de demà i durant 5 mesos per les obres de millora de l’intercanviador que s’hi estan duent a terme.

Posicionament d’FGC

Barcelona, 3 de agosto de 2007

Posicionament d’FGC davant la proposta de mobilitzacions i aturades convocades, exclusivament, pel Sindicat CCOO de Vall de Núria.