FGC Móvil  |
A A
| català | castellano | english

Notas de Prensa

Nova exposició sobre la història dels ferrocarrils de la Vall del Llobregat

Barcelona, 31 de julio de 2007

Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya ha obert una nova exposició permanent sobre la història dels ferrocarrils industrials i turístics de la Vall del Llobregat a l’estació de La Pobla de Lillet del Tren del Ciment.

Conferència sobre l’arquitecte Josep Danés, a Vall de Núria

Vall de Núria, 26 de julio de 2007

El proper dissabte 28 de juliol, el professor de la Universitat de Girona, Joaquim Maria Puigvert, impartirà la conferència “Josep Danés, l’arquitecte de Núria (1922-1955)”, en el marc de l’exposició que Vall de Núria i la Universitat de Girona dedicada a aquest arquitecte. L’exposició, que ha comissariat el mateix Puigvert, romandrà oberta a tots els visitants durant els mesos d’agost i setembre.

Reforç del servei d’FGC a la línia Llobregat-Anoia

Barcelona, 25 de julio de 2007

Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya ha previst un servei de reforç per al transport de viatgers, durant el període d’obres que s’efectuaran aquest estiu a la línia C4 de Rodalies Renfe, entre Martorell i Barcelona.

Incidència a les línies d’FGC per un tall de subministrament elèctric

Barcelona, 23 de julio de 2007

Un tall en el subministrament elèctric aliè a FGC ha provocat una interrupció en el servei urbà de trens de les línies Barcelona-Vallès i Llobregat-Anoia d’FGC, entre les 10,53 h i les 11,14 h d’avui.

Interrupció del servei entre Olesa de Montserrat i Manresa

Barcelona, 19 de julio de 2007

El proper cap de setmana, dies 21 i 22 de juliol de 2007, el servei de trens entre les estacions d’Olesa de Montserrat i Manresa-Baixador de la línia Llobregat-Anoia de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC), restarà interromput.

Interrupció del servei entre Les Planes i Valldoreix

Barcelona, 12 de julio de 2007

Els propers dissabtes 14 i 21 de juliol de 2007, el servei de trens entre les estacions de Les Planes i Valldoreix de la línia Barcelona-Vallès de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC), restarà interromput tot el dia.

FGC premiarà l’embarcació “Més segura” i la “Més original” de la Transsegre 2007

Barcelona, 5 de julio de 2007

Per segon any consecutiu, FGC col•labora amb aquesta festa popular que enguany arriba a la 23ena edició i se celebra el proper cap de setmana, 7 i 8 de juliol

Incidència a la línia Llobregat-Anoia

Barcelona, 3 de julio de 2007

Entre les 12,00 hores i les 12:40 hores d’avui dimarts 3 de juliol, el servei de trens de la línia Llobregat-Anoia ha patit retards de fins a 15 minuts per una avaria provocada per una broca de perforació de les obres d’encreuament de la línia de l’AVE (ADIF).

Incidència a la línia Barcelona-Vallès

Barcelona, 2 de julio de 2007

L’aeri d’Olesa-Esparreguera millora la maquinària

Barcelona, 28 de junio de 2007

Servei interromput entre el divendres 29 de juny i el dilluns 2 de juliol.

Darrera sessió del curs 2006/07 del Consell de Coordinació Pedagògica a Rubí

Barcelona, 27 de junio de 2007

FGC, que ha organitzat l’acte, ha aprofitat per presentar entre els assistents el programa “El Tren de l’Ensenyament” d’activitats pedagògiques per a les escoles.

Ramon Borrell Daniel, nou director general de la Unitat de Tren d’FGC

Barcelona, 26 de junio de 2007

El nou càrrec corporatiu ha estat ratificat avui pel consell d’administració d’FGC.

Arranca la temporada d’estiu a Vall de Núria amb moltes novetats

Vall de Núria, 21 de junio de 2007

Vall de Núria estrena el Tuby, el primer tobogan gegant de muntanya de Catalunya, i presenta una oferta variada d’activitats per a tota la família.

FGC donarà servei nocturn durant tota la nit de la revetlla de Sant Joan

Barcelona, 20 de junio de 2007

El servei de trens d’àmbit urbà i suburbà de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya funcionarà tota la nit del 23 de juny

La Molina inaugura la temporada d’estiu

La Molina, 20 de junio de 2007

Esport, natura i diversió. La Molina et proposa les activitats més refrescants per passar-ho d’allò més bé els mesos de la calor.