FGC Móvil  |
A A
| català | castellano | english

Notas de Prensa

Vall de Núria és escollida per a ser la imatge d’una campanya promocional del Pirineu gironí

Vall de Núria, 23 de julio de 2012

La vista panoràmica de la Vall de Núria és la imatge escollida per la campanya “LIVE LOVE Pirineu de Girona”que serveix per donar a conèixer el Pirineu gironí. Les fotografies de la Vall de Núria estampades als laterals de sis autobusos de la companyia Sarfa recorreran més de 630.000 km, passant per 60 ciutats espanyoles i europees.

Nous trens semidirectes redueixen els temps de trajecte entre Barcelona i Igualada i Manresa

Barcelona, 20 de julio de 2012

Els trens semidirectes permetran reduir els temps de trajecte entre 7 i 17 minuts, segons la franja horària. A més, s’elimina el transbordament a Martorell dels trens llançadora. S’han dissenyat horaris especialment pensats per les diferents franges del dia: hores punta, hores vall i hores intermèdies. Els nous horaris es començaran a aplicar a partir del dissabte 28 de juliol.

El president d’FGC, Enric Ticó, i els germans Marc i Jordi Gené inauguraran el nou karting de La Molina

La Molina, 19 de julio de 2012

El proper dijous 2 d’agost, a les 11.30h, a La Molina és comptarà amb la presència del president de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya, Enric Ticó, i dels germans Marc i Jordi Gené que inauguraran la nova activitat d’aquest estiu a La Molina, el Kàrting Gené. Aquesta activitat permet començar a familiaritzar-se amb el món del motor.

Modificació del servei entre les estacions L’Hospitalet-Av. Carrilet i Sant Josep els dies 21 i 22 de juliol

Barcelona, 17 de julio de 2012

Amb motiu de les obres de millora de l’estació de L’Hospitalet-Av. Carrilet, el servei entre aquesta estació i la de Sant Josep es farà amb autobús. Des de Pl. Espanya fins a Sant Josep, el servei es farà amb trens llançadora.

La Molina rep el premi AMIC AUCer 2012

La Molina, 12 de julio de 2012

El director de l’estació de muntanya de La Molina, Joan Anton Font, ha estat l’encarregat de recollir el premi AMIC AUCer 2012, que atorga l’Associació Universitària de la Cerdanya. L’estació de muntanya d’FGC, organitzadora de La Nit dels Estels, ha rebut aquest reconeixement com una de les entitats que fan possible la Universitat d’Estiu Ramon Llull Puigcerdà.

La Clàssica l’Olla de Núria es torna més exigent i passa a ser una cursa d’autosuficiència

Vall de Núria, 11 de julio de 2012

A l’edició d’enguany desapareixen els punts d’avituallament en altura i només n’hi haurà a l’inici i al final del recorregut. La prova comptarà amb 650 participants, el màxim permès per l’organització. Les places d’inscripció es van esgotar de seguida i molts corredors han quedat en llista d’espera.

Dissabte dia 14 se celebrarà l’Evil Eye Bike Day al BikePark de La Molina

La Molina, 6 de julio de 2012

Des de les 9h i fins a les 17h d’aquest dissabte, 14 de juliol, La Molina ha organitzat un conjunt d’activitats per gaudir del BikePark de l’estació de muntanya i descobrir el món del descens amb BTT. Bernat Guàrdia, campió d’Espanya de DH, realitzarà una masterclass per a tots els aficionats.

L’aplicació d’FGC per a smartphones, entre les més valorades per Samsung

Barcelona, 6 de julio de 2012

La companyia coreana Samsung ha seleccionat l’aplicació de servei FGC App com una de les més útils en la vida quotidiana de les persones. L’aplicació és gratuïta i està disponible en català, castellà i anglès. FGC App pot descarregar-se tant per a dispositius mòbils amb sistema operatiu iOS com Android. FGC App permet consultar horaris, trajecte, estacions properes, preus i les incidències en temps real, entre altres opcions.

Espot i Port-Ainé presenten un juliol ple d’activitats

Rialp/Espot, 2 de julio de 2012

El Parc d’Aventura amb rocòdrom, tirolina, pont tibetà, tir a l’arc i una pista de tubbing única al Pallars són les principals novetats. Fruit d’un acord amb el Parc Natural de l’Alt Pirineu, s’oferiran visites guiades i interpretació del paisatge des del Pic de l’Orri. L’Hotel Port-Ainé 2000 i l’Alberg Les Estades obren durant tota la temporada d’estiu.

Enric Ticó defensa un model de gestió eficient per a les empreses públiques

Barcelona, 29 de junio de 2012

El president de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya, Enric Ticó, ha presentat FGC com a model eficient de gestió de l’empresa pública en el Fòrum Europa. Mecanismes com el contracte-programa han de contribuir a flexibilitzar, augmentar l’eficiència i millorar el control de les empreses públiques. FGC està desenvolupant noves estratègies empresarials per millorar l’eficiència de cara al futur

Avui finalitza la Setmana de l’Estiu amb una jornada dedicada al Tren de Ciment

Barcelona, 22 de junio de 2012

Centenars de persones han passat per l’Espai Provença i han conegut de primera mà l’oferta turística d’FGC per a l’estiu

FGC oferirà el servei habitual de dissabte per la nit de Sant Joan

Barcelona, 21 de junio de 2012

El servei de trens d’àmbit urbà i suburbà de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya funcionarà com un dissabte a la nit habitual. FGC modificarà els seus horaris de la línia Barcelona-Vallès a partir del dia 25 per adaptar el servei a la demanda existent en el període d’estiu.

El Tren dels Llacs, Espot i Port-Ainé avui a l’Espai Provença

Barcelona, 20 de junio de 2012

A les 12.30h, l’actriu de la sèrie de TV3 Gran Nord Aina Clotet estarà a l’Espai Provença per participar de la conferència “Gran Nord, descobreix la màgia del Pallars”

La Molina agafa el relleu de Vall de Núria en la Setmana de l’Estiu

Barcelona, 19 de junio de 2012

Avui, les activitats de l’Espai Provença se centraran en l’oferta turística de La Molina per als mesos d’estiu.

Primera jornada de la Setmana de l’Estiu d’FGC a l’Espai Provença, avui dedicat a Vall de Núria

Barcelona, 18 de junio de 2012

Entre els dies 18 i 22 de juny, l’Espai Provença acollirà una mostra de les seves ofertes lúdiques, esportives, turístiques i gastronòmiques per a aquest estiu. Les activitats d’avui dilluns giraran entorn de l’oferta de Vall de Núria.