FGC Móvil  |
A A
| català | castellano | english

Notas de Prensa

L’Ajuntament de Barcelona atorga la Medalla d’Honor de Barcelona a Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya

Barcelona, 27 de noviembre de 2013

La concessió de la Medalla d’Honor de Barcelona coincideix amb la commemoració del 150è Aniversari del Tren de Sarrià, que se celebra enguany

Espot Esquí i Port Ainé presenten les novetats de la temporada d’esquí 2013/14

Sort, Lleida, 27 de noviembre de 2013

Les dues estacions del Grup FGC han presentat avui a Sort les principals novetats i activitats d’aquesta temporada d’hivern que començarà aquest dissabte 30 de novembre. Nous forfets adaptats a les necessitats de diferents perfils d’esquiadors i la potenciació dels espais lúdics i d’aventura, entre les principals novetats de la temporada.

La Molina i Vall de Núria reben més de 5.000 visitants el primer cap de setmana de la temporada

Barcelona, 26 de noviembre de 2013

Entre dissabte i diumenge han passat per La Molina 4.300 visitants i per Vall de Núria 1.200. Totes les estacions del Grup FGC (La Molina, Vall de Núria, Vallter, Espot i Port Ainé) obriran dissabte dia 30 de novembre ininterrompudament. Les tarifes per adquirir els forfets de totes les estacions amb descompte s’amplia fins el dia 2 de desembre.

Les grans nevades d’aquests dies endarrereixen l’inici de temporada de Vallter

Barcelona, 22 de noviembre de 2013

La gran nevada que ha caigut, i que continua caient, no permet arribar a l’estació i fa aconsellable mantenir-la tancada el cap de setmana del 23 i 24 de novembre. Les estacions de La Molina i Vall de Núria mantenen la data d’obertura per dissabte 23 de novembre, ampliant La Molina el domini que tenia previst obrir amb la zona d’Alabaus.

La Molina, Vall de Núria i Vallter inicien la temporada aquest cap de setmana

Barcelona, 19 de noviembre de 2013

Les estacions del Grup FGC de La Molina, Vall de Núria i Vallter obriran les seves instal·lacions aquest cap de setmana 23 i 24 de novembre. El dia 30 de novembre, amb l’obertura d’Espot i Port Ainé, ja estaran en actiu totes les estacions de Turisme i Muntanya del Grup FGC. El dissabte 23 de novembre una festa oberta a tots els clients inaugurarà la temporada de la nova estació de Vallter

FGC impulsa el concepte Smart Train al saló BcnRail

Barcelona, 18 de noviembre de 2013

FGC participarà, dins de l’estand del Departament de Territori i Sostenibilitat, per difondre el concepte d’Smart Train que està abanderant. Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya serà amfitriona de la reunió del Comitè de Trens Regionals i Suburbans de la UITP que se celebra a Barcelona coincidint amb BcnRail. FGC participarà de manera activa en jornades i ponències que organitza el saló BcnRail.

La neu arriba a les estacions de La Molina, Vall de Núria, Vallter, Espot i Port Ainé

Barcelona, 15 de noviembre de 2013

Les estacions de Turisme i Muntanya del Grup FGC acumulen els primers gruixos de neu importants de la temporada. La previsió meteorològica preveu que durant aquest cap de setmana continuïn les nevades.

Les reserves del Tren de l’Ensenyament d’FGC s’incrementen un 30% aquest curs escolar

Barcelona, 12 de noviembre de 2013

Les reserves acumulades fins al mes d’octubre han augmentat prop d’un 30% respecte el mateix període de l’any anterior. Amb el Tren de l’Ensenyament, FGC vol transmetre als escolars la importància del tren com a mitjà de transport públic, eficaç i respectuós amb el medi ambient.

FGC acull a Vall de Núria la 3a reunió del grup de Trens Turístics de la Unió Internacional de Ferrocarrils

Vall de Núria, 6 de noviembre de 2013

Ferrocarrils de la Generalitat, com a líder del grup TOPRail (Trens Turístics) de la Unió Internacional de Ferrocarrils (UIC), ha organitzat la tercera reunió del projecte que ha inclòs una visita tècnica a Montserrat i Vall de Núria

FGC abandera el concepte Smart Train en una jornada que planteja models de gestió ferroviària més eficient

Barcelona, 31 de octubre de 2013

A la jornada s’han presentat tot un seguit d’iniciatives i solucions innovadores per tal d’aconseguir una gestió ferroviària eficient i aplicar la tecnologia i innovació per millorar la sostenibilitat del territori. Transport for London, Siemens i la Universitat de Comillas han participat a la jornada, compartint les seves experiències i coneixements en l’àmbit “smart”. FGC ha impulsat aquesta jornada perquè es converteixi en un referent d’intercanvi d’experiències dins del món ferroviari.

Vall de Núria obrirà els caps de setmana del mes de novembre

Vall de Núria (Ripollès), 30 de octubre de 2013

Els caps de setmana dels dies 9 i 10, 16 i 17, i 23 i 24 de novembre l’estació de muntanya estarà oberta amb una tarifa especial en el Cremallera. Les instal·lacions tancaran els dies laborables a partir del proper dilluns 4 de novembre fins al 30 de novembre per preparar la temporada d’esquí.

La Molina ingressa a la Reial Ordre del Mèrit Esportiu amb la Placa de Plata

La Molina, 29 de octubre de 2013

El director general d’FGC, Pere Calvet, ha recollit la distinció aquest matí a Madrid. L’estació de muntanya de La Molina rep aquest reconeixement per la seva trajectòria esportiva i la projecció nacional i internacional dels esports de muntanya

FGC organitza l’Smart Train Day per impulsar la tecnologia i la innovació en el transport ferroviari

Barcelona, 29 de octubre de 2013

A la jornada, que se celebrarà el proper dijous 31 d’octubre a l’Espai Provença, s’analitzaran els conceptes d’eficiència i sostenibilitat en els ferrocarrils metropolitans, l’ús de les xarxes socials en la informació al client i el model d’smart train que impulsa FGC.

FGC reforça el servei de trens amb motiu de la vaga convocada per Renfe els dies 28, 29, 30 i 31 d’octubre

Barcelona, 28 de octubre de 2013

Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya amplia el nombre de places ofertades als trens de les línies R5 (Manresa) i S8 (Martorell).

La Molina, Vall de Núria, Espot, Port Ainé i Vallter presenten les novetats de la temporada d’hivern 2013/14

Barcelona, 25 de octubre de 2013

Els usuaris podran gaudir durant tot l’hivern de noves modalitats de forfets amb les millors condicions i adaptats a les seves necessitats, amb la possibilitat de pagar els forfets a terminis. Sota el lema “Enamora’t de l’hivern”, totes les estacions del Grup FGC presenten novetats en els seus productes i activitats a peu de pistes.