FGC Móvil  |
A A
| català | castellano | english

Notas de Prensa

FGC presenta el nou pla de gestió per Vallter a la Comissió Assessora del Ripollès

Ripoll, 23 de octubre de 2013

Els membres de la Comissió s’han reunit per fer el seguiment dels objectius estratègics de cara als propers mesos d’hivern, així com per analitzar els resultats de l’estiu 2013. El president d’FGC, Enric Ticó, ha anunciat un paquet de mesures per impulsar la transformació de Vallter 2000 en una estació de muntanya amb activitats tot l’any i que sigui un motor econòmic pel Ripollès.

La Comissió Assessora del Pallars es reuneix per fer seguiment de la temporada

Llavorsí, 15 de octubre de 2013

El president d’FGC, Enric Ticó, s’ha reunit amb la resta de membres de la comissió per fer el seguiment dels objectius estratègics de cara als propers mesos d’hivern. La comissió busca la implicació dels principals agents del territori en els plans d’actuació que desenvolupa FGC a les estacions d’Espot i Port Ainé.

La Molina, Vall de Núria, Espot, Port Ainé i Vallter tanquen la temporada d’estiu amb més de 81.000 visitants

Barcelona, 10 de octubre de 2013

Aquest estiu, l’atractiva i variada oferta d’activitats de les destinacions de turisme i muntanya del Grup FGC han permès incrementar en un 6% el número de visitants respecte l’any anterior. Els cremalleres de Núria i de Montserrat, el Tren del Ciment i el Tren dels Llacs han transportat més d’1 milió de viatgers, el que suposa un increment de prop del 3%.

FGC organitza un cicle de conferències per commemorar el 150è Aniversari del Tren de Sarrià

Barcelona, 9 de octubre de 2013

Els dilluns 14, 21 i 28 d’octubre, Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya organitza diferents conferències relacionades amb la història i evolució dels ferrocarrils. Les conferències se celebraran a l’Espai Provença d’FGC. Més informació i inscripcions gratuïtes al web: www.fgc150.cat.

La Comissió Assessora de La Molina es reuneix per fer seguiment de la temporada

La Molina, 4 de octubre de 2013

El president d’FGC, Enric Ticó, s’ha reunit amb la resta de membres de la comissió per fer el seguiment dels objectius estratègics de cara als propers mesos d’hivern, així com per analitzar els resultats de l’estiu 2013.

El Museu de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya i FGC promocionen un bitllet combinat per anar al museu

Barcelona, 1 de octubre de 2013

El conveni signat estableix les bases de la col·laboració entre les dues organitzacions per promocionar les activitats, espais i altres productes relacionats amb l’accessibilitat al mNACTEC.

FGC se suma a la Festa Major de Sarrià amb circulacions del tren històric de la sèrie 400

Barcelona, 1 de octubre de 2013

El tren, construït els anys 40 als Tallers de Sarrià, circularà entre les estacions de Sarrià i Reina Elisenda durant el dissabte dia 5 i el diumenge dia 6 d’octubre

FGC ofereix wifi gratuït als usuaris a les estacions de Pl. Catalunya, Provença i Pl. Espanya

Barcelona, 27 de septiembre de 2013

Ferrocarrils ha signat un contracte amb Mobile Media Markt S.L. per tal de poder oferir la connexió wifi als seus usuaris de manera gratuïta i sense necessitat de registrar-se per accedir-hi.

La Cronoescalada del Cremallera de Núria tanca la Cursa Virtual del Camí Vell 2013

Vall de Núria, 26 de septiembre de 2013

Vall de Núria organitza una cronoescalada aquest dissabte per posar fi a la Cursa Virtual del Camí Vell. El recorregut de la cursa serà de 7km, amb Queralbs com a punt de sortida i el Santuari de Vall de Núria, d’arribada.

FGC impulsa la recerca de solucions per frenar les conductes incíviques en l’àmbit ferroviari

Barcelona, 26 de septiembre de 2013

FGC, els principals operadors de l’estat i representants de l’àmbit acadèmic i jurídic han participat en la “II Jornada sobre conductes incíviques en l’àmbit del transport ferroviari”. Els participants han coincidit en la importància de coordinar les actuacions en matèria d’educació i prevenció per reduir els comportament incívics al transport públic.

Jussactiu i FGC col·laboraran per promocionar el Pallars Jussà

Barcelona, 20 de septiembre de 2013

El conveni signat estableix les bases de la col·laboració entre les dues organitzacions per la difusió del producte turístic que gestiona el Grup FGC en aquesta comarca.

Tres nits de servei ininterromput a FGC per les festes de la Mercè

Barcelona, 19 de septiembre de 2013

Les línies urbanes L6 (Reina Elisenda), L7 (Av. Tibidabo) i L8 (Molí Nou) de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya funcionaran ininterrompudament les nits de divendres 20, dissabte 21 i dilluns 23.

FGC participa en la Setmana Europea de la Mobilitat organitzada per la UITP

Barcelona, 18 de septiembre de 2013

85 ciutats de tot el món s’han unit a la iniciativa de la UITP mitjançant la campanya “Creix amb el transport públic” per exigir més i millor transport públic i fer de les ciutats millors llocs per treballar i viure.

El director general d’FGC, Pere Calvet, nou president de l’assemblea de metros de la Unió Internacional del Transport Públic (UITP)

Barcelona, 13 de septiembre de 2013

L’assemblea de metros de la UITP està formada per la major part dels operadors de metro existents al món. L’objectiu principal de la UITP és la promoció de la mobilitat urbana i del transport públic a nivell mundial.

El president d’FGC, Enric Ticó, elegit nou president del clúster Railgrup

Barcelona, 13 de septiembre de 2013

L’objectiu principal de l’associació és reforçar la competitivitat de la indústria i el sector ferroviari a l’estat espanyol.