FGC Móvil  |
A A
| català | castellano | english

Notas de Prensa

Les reunions de mediació de la convocatòria de vaga de les explotacions de Montserrat i Vall de Núria acaben sense acord

Barcelona, 22 de marzo de 2013

L’empresa ha mostrat la seva predisposició, com és habitual, a negociar els temes relacionats amb l’organització del treball, però no pot assumir cap negociació de temes econòmics ja que està supeditada al compliment de la Llei de Pressupostos i d’un Acord de Govern que no pot vulnerar. El Departament d’Empresa i Ocupació establirà, si s’escau, els serveis mínims.

El Tren del Ciment inicia la temporada aquest dissabte 23 de març

Barcelona, 20 de marzo de 2013

Amb l’arribada del bon temps el Tren del Ciment estrena una nova temporada. Aquest any 2013 el Tren Turístic del Ciment circularà entre el 23 de març i el 3 de novembre. Amb una amplada de via de 60 cm, en el seu moment el Tren del Ciment va ser el més petit dels ferrocarrils d’ús públic que tingué l’Estat Espanyol.

Les estacions del Grup FGC presenten les seves aplicacions per smartphones

Barcelona, 20 de marzo de 2013

Les aplicacions permeten saber en temps real l’estat de les pistes, la meteorologia, veure les webcams, penjar fotografies, trobar amics i familiars a través de les xarxes socials i realitzar trucades d’emergència, entre altres opcions. Les aplicacions són gratuïtes i estan disponibles en català, castellà i anglès. Les aplicacions del Grup FGC poden descarregar-se tant per a dispositius mòbils i tauletes amb sistema operatiu iOS com Android.

FGC i Términus col·laboraran en la divulgació del món del ferrocarril

Barcelona, 19 de marzo de 2013

El conveni signat promourà l’edició i difusió d’actuacions relacionades amb Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya i el seu patrimoni històric

Les estacions del Grup FGC de Vallter 2000 i Port Ainé acolliran les dues arribades en alt de la Volta

Barcelona, 19 de marzo de 2013

L’etapa del dia 20 de març finalitzarà a l’estació de Vallter 2000. L’endemà els corredors sortiran de Llanars (Vall de Camprodon) i arribaran a l’estació d’esquí de Port Ainé.

L'índex de cobertura d'FGC assoleix un rècord històric del 89,32% al servei ferroviari

Barcelona, 18 de marzo de 2013

L'índex de cobertura descriu quina part dels ingressos cobreix les despeses d’explotació i ha permès reduir en 8,6 milions les aportacions de les administracions durant l’any passat. En dos anys l’índex de cobertura d’FGC ha millorat quasi 10 punts i es situa entre els millors en el sector del transport. El 2012, la reducció de despeses no ha afectat la prestació del servei, que ha mantingut uns elevats nivells de valoració.

FGC acull la segona reunió de l’Observatori del Civisme en el Transport Ferroviari

Barcelona, 14 de marzo de 2013

La reunió, celebrada aquest matí a les instal•lacions d’FGC a Barcelona, ha servit perquè cada operador de transport presentes les seves noves iniciatives. El president d’FGC i president de l’Observatori, Enric Ticó, ha obert la sessió.

Vallter 2000 en les millors condicions per rebre els apassionats de la neu

Barcelona, 7 de marzo de 2013

L’estació de muntanya d’FGC acumula fins a 70cm de neu que deixen unes pistes en perfectes condicions per ser esquiades i surfejades. Vallter 2000 ofereix una amplia oferta de packs i promocions especials per tot tipus de clients

Aquest mes de març el Cremallera de Vall de Núria i l’allotjament des de 40€

Vall de Núria, 6 de marzo de 2013

La promoció per aquest mes de març consisteix en el 20% de descompte en l’allotjament i el Cremallera. L’altra oferta del mes per anar a esquiar inclou forfet de dos dies i allotjament a l’Hotel Vall de Núria per 50,95€ per les Núries i Gils. Les nevades de les últimes hores han aportat fins a 20 cm de neu nova que asseguren unes excel·lents condicions de les pistes fins a finals de temporada

FGC i Renfe Operadora signen dos acords de col·laboració comercial

Barcelona, 6 de marzo de 2013

Es crea un bitllet integrat per viatjar en els trens que operen les dues entitats ferroviàries a l’estació de Lleida Pirineus i ampliar la comercialització de l’oferta turística d’FGC. Els acords comercials posen en valor la col·laboració entre empreses públiques del sector de transport ferroviari de viatgers.

FGC i la Fundació Cruyff col·laboraran per impulsar activitats esportives i de lleure per a persones amb discapacitat

Barcelona, 5 de marzo de 2013

FGC i la Johan Cruyff Welfare Foundation han signat un conveni de col·laboració pel qual acorden concórrer conjuntament en projectes per difondre activitats esportives i de lleure per persones amb discapacitat. Aquest conveni s’inclou dins les mesures adoptades per FGC de millora de les condicions i d’accessibilitat de les persones amb alguna discapacitat.

FGC es consolida com un mitjà de transport públic eficient per cobrir grans esdeveniments

Barcelona, 28 de febrero de 2013

Durant els 4 dies que ha durat el Mobile World Congress, FGC ha registrat un increment de 112.500 viatgers. Arribant a registrar-se 35.200 clients diaris més que en un dia habitual. FGC ha demostrat ser la millor opció de transport per enllaçar els dos recintes firals de Barcelona. Els bons resultats de l’operatiu especial de reforç han possibilitat que l’estació de Pl. Espanya hagi registrat un 89% més de validacions i l’estació d’Europa | Fira, un 437% més

Vall de Núria augmenta en visites respecte la temporada passada

Vall de Núria, 28 de febrero de 2013

Augment de l’afluència de visites del cremallera i del parc lúdic i de la venda de forfets. Aquest cap de setmana, 2 i 3 de març, es farà el lliurament de premis del Film Park Fest.

FGC transporta 16.000 viatgers fins a les 12 del matí el primer dia del World Mobile Congress

Barcelona, 25 de febrero de 2013

Aquesta xifra representa un 185% més que en un dia laborable fent el mateix trajecte. Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya reforça el servei durant els dies que duri el Congrés, doblant la capacitat dels trens.

Més de 4000 visitants aquest cap de setmana a Vallter 2000

Barcelona, 19 de febrero de 2013

L’estació de muntanya d’FGC ha celebrat l’Oncoesquiada amb la baixada de torxes, l’activitat d’snow Ticket Session i les activitats del Fricandó Matiner