FGC Móvil  |
A A
| català | castellano | english

Notas de Prensa

El Grup FGC crea un codi d’identificació personal per garantir una millor assistència sanitària

Barcelona, 5 de noviembre de 2014

El Grup FGC ha iniciat un projecte per a la simplificació i efectivitat en la gestió d’incidències a les estacions d’esquí de La Molina, Vall de Núria, Vallter 2000, Espot i Port Ainé. Cada usuari rebrà un codi identificatiu personal amb la compra del forfet.

Compra online del forfet, millor atenció mèdica i aplicacions per a mòbil són algunes de les novetats tecnològiques del Grup FGC

Barcelona, 31 de octubre de 2014

Els responsables d’FGC amb Enric Ticó al capdavant han presentat avui la temporada d’hivern 2014 – 2015 i han destacat l’aplicació de les noves tecnologies per a millorar els serveis de les estacions d’esquí de La Molina, Vall de Núria, Vallter 2000, Espot i Port Ainé.

Les reserves del Tren de l'Ensenyament d'FGC s'incrementen un 75% aquest curs escolar

Barcelona, 29 de octubre de 2014

Les reserves acumulades fins al mes d’octubre han augmentat per sobre del 75% respecte el mateix període de l’any anterior. Amb el Tren de l’Ensenyament, FGC vol transmetre als escolars la importància del tren com a mitjà de transport públic, eficaç i respectuós amb el medi ambient.

La Comissió Assessora de La Molina es reuneix per fer balanç de l’estiu i presentar la temporada d’hivern 14/15

La Molina, 24 de octubre de 2014

El president d'FGC, Enric Ticó, s'ha reunit amb la resta de membres de la comissió per analitzar els resultats de l’estiu, així com per presentar els objectius de la temporada d’hivern 14/15.

FGC ven i subhasta per internet material de les unitats de tren de la sèrie 111

Barcelona, 20 de octubre de 2014

Les persones interessades poden escollir entre una àmplia gamma d’elements que van des de velocímetres, panys de porta, finestres, seients, fins a un tren sencer. La venda i subhasta es fa a partir d’avui a través del portal de venda per Internet eBay. FGC preservarà una unitat de tren de la sèrie 111 com a material històric.

El Grup FGC permet finançar els forfets de temporada 2014-2015

Barcelona, 17 de octubre de 2014

Es podran finançar els forfets de temporada 6.0, 5.0 i Freestyle de les estacions de La Molina, Vall de Núria, Vallter 2000, Espot, Port Ainé i Tavascan a 3, 6, 9 i 12 mesos.

El conseller Vila presenta l’estudi informatiu del perllongament de la línia Llobregat-Anoia d’FGC entre Plaça Espanya i Gràcia

Barcelona, 16 de octubre de 2014

La proposta consisteix en la construcció de 4 quilòmetres nous de línia i 3 noves estacions i la remodelació de la de Plaça Espanya, amb una inversió estimada de 321 MEUR. L’actuació millorarà la cobertura en transport públic de l’Eixample esquerre de Barcelona i facilitarà l'accés dels usuaris de la línia Llobregat-Anoia al centre de la ciutat i la connexió amb la Barcelona-Vallès. La prolongació beneficiarà un total de 19 milions de viatgers anuals.

Revisió anual del Funicular de Gelida

Barcelona, 14 de octubre de 2014

FGC durà a terme, del 20 al 31 d’octubre, els treballs de revisió anual de manteniment que s’han de realitzar a les instal·lacions i material mòbil del Funicular de Gelida.

Convocatòria d’aturada parcial al cremallera i els funiculars de Montserrat aquest diumenge

Montserrat, 10 de octubre de 2014

Els representants dels treballadors de l’Explotació de Montserrat han convocat una aturada parcial del servei per a aquest diumenge, dia 12 d’octubre, en el cremallera i els funiculars de Montserrat.

Simulacre d'incendi en un tren d'FGC a l'estació de Gràcia de Barcelona

Barcelona, 10 de octubre de 2014

Protecció Civil de la Generalitat i Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) han organitzat l’exercici, en què hi han intervingut Bombers de Barcelona, Guàrdia Urbana, Mossos d’Esquadra, SEM, Protecció Civil de la Generalitat i personal de FGC. S’ha comprovat la coordinació entre tots els cossos d’emergències i l’empresa, i posat a prova el temps de resposta.

FGC posa a l’abast dels seus usuaris aliments ecològics amb compromís social

Barcelona, 3 de octubre de 2014

El conveni signat estableix les bases de la col·laboració entre Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya i la Fundació Viver de Belllloc per tal de potenciar els denominats productes d’agricultura ecològica i de proximitat produïts per la Fundació.

FGC bateja una de les noves unitats de trens amb el nom de Terrassa

Barcelona, 3 de octubre de 2014

L’acte de bateig se celebrarà a l’estació de Terrassa Rambla i comptarà amb la presència del secretari d’Infraestructures i Mobilitat, Ricard Font, l’alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, i el president de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya, Enric Ticó. La unitat 113.02 serà la segona en ser batejada amb el nom d’un dels municipis per on passa la línia Barcelona-Vallès.

FGC treu a licitació l’arrendament de 24 locals comercials a les seves estacions

Barcelona, 2 de octubre de 2014

Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) ha tret a licitació l’arrendament de 24 locals comercials a diverses estacions de les línies Barcelona-Vallès i Llobregat-Anoia, per un període de 10 anys, des de l’1 de gener de 2015 al 31 de desembre de 2025.

Les estacions i trens turístics del Grup FGC han augmentat visitants aquest estiu

Barcelona, 2 de octubre de 2014

El cremallera i el funicular de Montserrat, el cremallera de Núria, el Tren del Ciment i el Tren dels Llacs han transportat més d’un milió de persones, el que suposa un increment del 4,5% respecte la temporada d’estiu del 2013. Les visites a les estacions de muntanya i activitats d’estiu del Grup FGC segueixen en augment un any més. L’atractiva i variada oferta d’activitats ha suposat 94.941 visitants.

Territori i Sostenibilitat licita les obres de construcció d’un pas inferior al sud de l’estació de Volpelleres d’FGC

Barcelona, 1 de octubre de 2014

Els treballs consistiran en la construcció d’un nou pas de vianants i ciclistes sota les vies d’FGC al sud de l’estació de Volpelleres de Sant Cugat del Vallès. L’actuació té un pressupost previst de gairebé 1 M€ i es preveu que s’executi a començament d’any.