FGC Móvil  |
A A
| català | castellano | english

Notas de Prensa

FGC amplia l’oferta de Turistren amb un itinerari dedicat a la història del Tren de Sarrià

Barcelona, 15 de octubre de 2015

FGC i CultRuta oferiran visites guiades per descobrir la història del que va ser el primer metro del continent europeu. La ruta es farà els dissabtes i diumenges al matí, a partir del 18 d’octubre, en català i castellà.

“Moure i Commoure”, la campanya d’FGC per a la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura

Barcelona, 9 de octubre de 2015

Amb motiu de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura, Ferrocarrils, amb col·laboració de l’Institut del Teatre de la Diputació de Barcelona, ha realitzat una performance amb diferents coreografies per promoure l’ús del transport públic. La Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura, de l’11 al 18 d’octubre, és un esdeveniment que s'emmarca dins la European Mobility Week en la qual més de 1800 ciutats de 42 països diferents organitzen activitats durant una setmana per conscienciar sobre un model de mobilitat més saludable, segur i sostenible.

FGC bateja un tren de la sèrie 113 amb el nom de Sarrià

Barcelona, 6 de octubre de 2015

El bateig ha coincidit amb els actes de la Festa Major de Sarrià.

FGC i Trentur treballen per vincular el tren i la gastronomia

Barcelona, 1 de octubre de 2015

Ferrocarrils tanca un acord amb l’empresa Trentur per tal de desenvolupar projectes i esdeveniments que vinculin el transport ferroviari amb la divulgació de la cuina i els productes catalans.

FGC presenta el llibre "Els trens 111. Els primers trens d'FGC"

Barcelona, 23 de septiembre de 2015

Escrit per Carles Salmerón i el seu fill Joan C. Salmerón el llibre és un recull exhaustiu de documentació i imatges dels 32 anys d’història de les unitats de tren de la sèrie 111.

FGC ofereix als usuaris aprendre anglès durant el trajecte en tren

Barcelona, 22 de septiembre de 2015

Ferrocarrils aposta per un sistema innovador per aprofitar el temps de viatge practicant la conversa en anglès a les línies R5 i R6 de la línia Llobregat-Anoia. Els usuaris interessats cal que visitin el web www.fgc.cat i s’inscriguin per tal de poder escollir l’hora i la línia on realitzaran el curs.

Tres nits de servei ininterromput a FGC per les festes de la Mercè

Barcelona, 16 de septiembre de 2015

Les nits de divendres 18, dissabte 19 i dimecres 23, les línies urbanes L6 (Reina Elisenda), L7 (Av. Tibidabo) i L8 (Molí Nou) de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya funcionaran ininterrompudament.

FGC transporta 139.090 viatgers la Diada Nacional de Catalunya

Barcelona, 11 de septiembre de 2015

Les Línies Metropolitanes de Ferrocarrils de la Generalitat ha transportat 139.090 viatgers fins a les 22 hores. Per línies, a la línia Barcelona-Vallès han estat 102.320 viatgers i a la línia Lobregat-Anoia 36.770 viatgers.Les hores de major afluència han estat de 15 a 16 hores i de 19 a 20 hores a la línia Barcelona-Vallès i de 15 a 16 hores i de 20 a 21 hores a la línia Llobregat-Anoia. Per a la jornada de la Diada Nacional de Catalunya, FGC ha realitzat el servei d'un dia feiner, amb un dispositiu reforçat amb presència d'agents d'estacions, maquinistes, personal de manteniment i altres equips d'intervenció a les estacions. Durant tota la jornada s’ha mantingut actualitzada la informació als clients a traves de les xarxes socials.

FGC i Multirail impulsen un model de negoci basat en la cooperació entre els diferents actors de la cadena logística

Barcelona, 10 de septiembre de 2015

El conveni signat estableix la col·laboració entre FGC i l’empresa Multirail S.L. per a organitzar l’activitat de mediació i promoció de la línia de mercaderies Granollers-Tarragona-Córdoba-San Roque (Algeciras).

FGC trasllada el Centre d’Atenció al Client de l’estació de Pl. Catalunya

Barcelona, 9 de septiembre de 2015

Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya trasllada el Centre d’Atenció al Client dins de l’estació de Pl. Catalunya. El nou centre es trobarà, a partir de demà dijous 10 de setembre, al vestíbul Pelai-Bergara, al costat de l’accés del carrer Pelai.

FGC incrementa un 51,7% els viatgers a Terrassa durant el primer mes de l'entrada en servei de les noves estacions

Barcelona, 8 de septiembre de 2015

L’entrada en servei de les tres noves estacions de la línia Barcelona-Vallès a Terrassa, inaugurades el passat 29 de juliol, ha suposat incrementar en un 51,7% el moviment de viatgers en aquesta ciutat, comparant-ho amb la mitjana dels dies feiners i caps de setmana del mes d’agost de l’any 2014. D’aquesta manera, un total de 145.689 persones s’han desplaçat amb FGC des de les estacions de Terrassa durant el primer mes d’entrada en servei del perllongament en comparació a les 96.051 de l’any passat.

Reforç del servei d’FGC amb motiu de la Diada Nacional de Catalunya

Barcelona, 7 de septiembre de 2015

Amb motiu de la Diada Nacional de Catalunya, Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya reforçarà el dia 11 de setembre el seu servei a les Línies Metropolitanes amb la màxima oferta.

Vall de Núria acull una jornada completa per la festivitat de Sant Gil

Barcelona, 31 de agosto de 2015

El dimarts 1 de setembre, l’estació de Vall de Núria durà a terme nombrosos actes commemoratius per la festivitat del seu sant. Durant la jornada s’inaugurarà l’exposició amb motiu del 80è aniversari de l’edifici de l’estació de Ribes Enllaç.

L’estació de Pl. Catalunya tanca el cap de setmana per realitzar tasques de millora

Barcelona, 10 de agosto de 2015

Des del dia 14 d’agost, a les 12.00 hores, i fins a l’inici del servei del 17 d’agost, l’estació de Pl. Catalunya d’FGC quedarà fora de servei. L’estació de Provença es convertirà en la d’inici i final de la línia Barcelona-Vallès. Per facilitar el transbordament, els bitllets propis de Ferrocarrils seran vàlids per fer l’enllaç entre les estacions de Pl. Catalunya i Provença d’FGC amb les de Metro (estacions de Catalunya i Diagonal línia L3).

FGC incrementa un 57,2% els viatgers a Terrassa durant la primera setmana de l’entrada en servei de les noves estacions

Barcelona, 6 de agosto de 2015

Al llarg del cap de setmana les estacions de Terrassa han fregat un augment del 100% de la demanda respecte del darrer cap de setmana de juliol de 2014.