FGC Móvil  |
A A
| català | castellano | english

Notas de Prensa

Un comboi del Metro de Panamà farà les proves de circulació a FGC

Barcelona, 31 de julio de 2017

Les proves s’allargaran 8 setmanes i es duran a terme en horari nocturn. La unitat, fabricada per Alstom a Santa Perpètua de Mogoda, posarà a prova les seves prestacions. Hi ha antecedents de proves similars, amb els trens xinesos de Xin Min i Yang Pu, el Metro de Guadalajara de Mèxic i d’un altre comboi del Metro de Panamà.

Un viatge en el temps amb el Tren del Ciment

Barcelona, 28 de julio de 2017

Amb el Tren del Ciment els viatgers s’endinsen en la comarca del Berguedà, destí turístic amb una àmplia oferta senderista i cultural per a tots els públics. Amb més de 100 anys d’història, recorre un trajecte panoràmic de 3,5 quilòmetres en 20 minuts.

Bateig de senderisme, Festa Major de Sort i Gastrofilm, activitats de les estacions del Grup FGC per a aquest cap de setmana

Barcelona, 27 de julio de 2017

Vall de Núria organitzarà excursió a favor de la donació de sang i posarà en marxa una sortida de senderisme en què els participants recorreran Eina, Noufonts i Noucreus. Sort posarà punt final al mes de juliol amb un musical on es podran degustar productes alimentaris del Pirineu.

Un estiu carregat de propostes per gaudir d’un dia a Vall de Núria

Vall de Núria, 26 de julio de 2017

L’estació proposa fins a 10 paquets d’un dia per viure de ben a prop l’entorn que rodeja la vall. Durant la temporada d’estiu, els visitants podran reservar l’opció que millor s’adapti als seus gustos i necessitats.

FGC amplia el servei per a la mobilitat d’Olesa de Montserrat i Esparreguera

Olesa de Montserrat, 26 de julio de 2017

Els elements principals del pla de mobilitat són l’increment de l’oferta de trens, millores en el servei de connexió amb autobús i una nova imatge. FGC oferirà la possibilitat als ajuntaments de fer un ús municipal de les dues estacions de l’aeri. Alguns elements de l’Aeri d’Esparreguera es traslladaran a la Vall de Núria per renovar el Telecabina Coma del Clot i així mantenir els llocs de treball de l’Alberg de Joventut.

FGC inicia les obres de reforma de l’aparcament de Sant Quirze

Sant Quirze, 25 de julio de 2017

Les obres començaran el pròxim 26 de juliol i la durada dels treballs de millora serà de dos mesos i mig. L’aparcament, ubicat a la part nord de l’actual edifici, està destinat a donar servei als clients d’FGC i fomentar la intermodalitat sostenible

Un estiu d’alçada a La Molina, amb activitats outdoor per a tots els públics

La Molina, 24 de julio de 2017

Enguany, La Molina disposa d’un nou forfet d’activitats anomenat “La Molina Non Stop”, amb el qual es pot accedir al Telecabina La Molina, al telecadira Cap de Comella i al Bikepark, entre d’altres. Entre les novetats d’aquest any destaca el HoverKart i el Frisbee, així com l’ampliació del Bike Park.

President Puigdemont: "El perllongament d'FGC a Sabadell és un compromís insubornable amb el transport públic i la mobilitat sostenible"

Barcelona, 20 de julio de 2017

El cap de l’Executiu ha presidit, acompanyat del conseller Rull, la posada en servei de l’últim tram del perllongament, una obra de 3,7 quilòmetres de doble via i tres estacions. Puigdemont ha remarcat que, en els darrers dos anys, “la Generalitat ha invertit 3.800 milions d’euros en transport públic per millorar la qualitat de vida de les persones”.

Viatge i vistes espectaculars amb el Tren dels Llacs Panoràmic

Lleida, 19 de julio de 2017

Gràcies als vidres panoràmics, els viatgers poden gaudir d’unes vistes extraordinàries amb la màxima comoditat i confort. El Tren dels Llacs Panoràmic circularà al juliol, els dies 22 i 29, i a l’agost, el 5 i el 12.

Els menuts viatgen gratis a l’agost en el Cremallera de Montserrat

Montserrat, 17 de julio de 2017

A tan sols 1 hora de Barcelona, la muntanya de Montserrat és sinònim de natura, cultura i tradició. En només 15 minuts, el Cremallera de Montserrat transporta els visitants al centre del recinte del Santuari.

FGC canvia el nom i dota d'identitat pròpia a quatre línies de tren

Barcelona, 14 de julio de 2017

A partir del 20 de juliol els usuaris podran viatjar en els trens de les noves línies S3 Can Ros, S6 U. Autònoma, S7 Rubí i S9 Quatre Camins. Aquests canvis eviten la duplicitat en les nomenclatures actuals i milloren la comprensió general de la xarxa de Ferrocarrils.

Cargometro renova l'acord de transport de mercaderies amb SEAT

Barcelona, 10 de julio de 2017

Les dues empreses prorroguen l’acord fins l’any 2025. Aquest servei ferroviari entre Martorell i Zona Franca allibera de la xarxa viària 32.000 vehicles pesants l’any.

FGC i el Departament de Justícia renoven la col·laboració per a la resolució de conflictes

Barcelona, 22 de junio de 2017

El conveni té com a objectiu continuar treballant conjuntament en matèria de mediació i reparació extrajudicial de danys a les instal·lacions d’FGC per actes vandàlics comesos per menors. L’acord reafirma el compromís adquirit per Ferrocarrils quan va signar el Manifest institucional del Dia Europeu de la Mediació que tenia per lema “El compromís institucional en l’impuls de la mediació”.

Les estacions del Grup FGC proposen un estiu amb moltes activitats noves i experiències d'altura a preus familiars

Barcelona, 16 de junio de 2017

Entre les diverses novetats de La Molina destaca l’homogeneïtzació de les tarifes i les edats dels infants (fins als 16 anys), la creació del nou forfet “La Molina Non Stop” i l’ampliació del Bike Park, que es converteix en el més gran de la península ibèrica. Vall de Núria millora l’experiència dels usuaris, Vallter 2000 aposta per l’oferta gastronòmica amb els vermuts d’alçada i les estacions del Pallars Sobirà disposen de rutes que es poden fer amb plànol físic i a través d’APP.

FGC adjudica la instal·lació d’un nou sistema de megafonia a l’estació de Pl. Espanya

Barcelona, 15 de junio de 2017

El nou sistema de megafonia permetrà pal·liar els efectes derivats de les característiques arquitectòniques de l’estació. La megafonia és un dels principals sistemes d’informació en temps real a les instal·lacions de Ferrocarrils.