FGC Móvil  |
A A
| català | castellano | english

Notas de Prensa

FGC presenta la locomotora de vapor centenària Monistrol i el cotxe saló d'autoritats de l'antic Cremallera

Barcelona, 6 de febrero de 2017

El conjunt s’obre al públic un cop finalitzat el procés de restauració. L’exposició de la locomotora i el cotxe saló s’afegirà a la col·lecció ja existent sobre el cremallera a l’estació de Monistrol Vila.

FGC crea un web per dinamitzar l'activitat dels seus espais

Barcelona, 31 de enero de 2017

El projecte Impuls FGC permet consultar de manera ràpida i senzilla les característiques de les instal·lacions d’FGC. L’objectiu és incrementar el potencial dels actius i fomentar l’emprenedoria, així com els entorns amables i atractius per als usuaris de la xarxa.

FGC i la Plataforma per la Llengua incentiven a practicar el català al Tren de la llengua

Barcelona, 26 de enero de 2017

Aquesta iniciativa crearà parelles lingüístiques en què un aprenent i un ensenyant practicaran el català durant el trajecte amb tren. FGC ja va impulsar una iniciativa similar per aprofitar el temps de viatge practicant la conversa en anglès en grups reduïts de participants i una atenció personalitzada amb professors nadius.

Ja està disponible el forfet de mitja temporada del Grup FGC

Barcelona, 26 de enero de 2017

Es posa a la venda aquest proper dissabte i serà vàlid per a totes estacions del Grup FGC amb un preu únic de 290 €. Aquest nou forfet aporta els mateixos avantatges que l’abonament de temporada.

TOPRail, liderat per FGC, estrena un nou web centrat en el potencial dels trens turístics

Barcelona, 23 de enero de 2017

L’espai permet accedir a informació detallada sobre els trens turístics de diferents operadors internacionals. TOPRail i FGC treballen per donar valor al factor lúdic i a les possibilitats turístiques del ferrocarril. El grup de treball està presidit pel representant d’FGC, el Dr. Carles Casas Esplugas.

La Molina dóna el tret de sortida al circuit d’esquí alpí Audi quattro Cup U12/10

La Molina, 23 de enero de 2017

El 20è trofeu Pista! Pista! va ser la primera de les sis proves del circuit Audi quattro Cup 2017. La cita esportiva, disputada dissabte 21 de gener, va comptar amb la participació de 250 esquiadors U12/10. L’espectacular inici de temporada va ser testimoni d’unes condicions de neu immillorables.

Les 5 estacions del Grup FGC obriran la totalitat de les seves instal·lacions aquest cap de setmana

Barcelona, 19 de enero de 2017

Els dies 21 i 22 de gener, els visitants podran gaudir dels dominis esquiables de La Molina, Vallter 2000, Vall de Núria, Espot i Port Ainé. Les fortes nevades, la baixada de temperatures i els treballs dels tècnics garanteixen unes condicions òptimes per viure la neu intensament.

FCG reforça la seva aposta per les noves tecnologies i actualitza les Apps de les estacions

Barcelona, 18 de enero de 2017

El Grup FGC publica una nova versió per a Android i IOS de les Apps de les 5 estacions. Entre les principals novetats destaquen les millores en l’estructuració dels continguts i la integració del comerç electrònic, fet que millora la usabilitat i l’experiència de l’usuari.

L’Ajuntament de Queralbs atorga la concessió de Vall de Núria a FGC durant un any i mig més

Vall de Núria, 17 de enero de 2017

FGC mantindrà l’explotació i gestió de les instal·lacions de Vall de Núria fins al 31 de maig del 2018. L’empresa pública mostra la seva satisfacció davant d’aquesta determinació.

FGC, ONCE i la seva Fundació col·laboren a favor de l’accessibilitat de totes les persones

Barcelona, 17 de enero de 2017

Les entitats s’han unit per promoure l’accés a qualsevol espai, la pràctica esportiva i el turisme per persones amb mobilitat reduïda. FGC es compromet a fomentar l’ocupació i la integració en tots els seus àmbits de treball.

FGC inicia les obres de rehabilitació del pas de vianants del pont de la riera d’Òdena

Barcelona, 10 de enero de 2017

Entre el 10 i el 31 de gener el pas per a vianants quedarà tallat pels treballs de rehabilitació. Les obres permetran millorar les condicions de seguretat i la comunicació entre els municipis d’Igualada i Vilanova del Camí.

Les estacions del Grup FGC tanquen el Nadal amb un balanç de més de 170.000 visitants

Barcelona, 9 de enero de 2017

El millor Nadal dels darrers anys: 84.000 visitants a La Molina, 26.333 a Vall de Núria, 25.300 a Vallter 2000, 16.050 a Espot i 22.023 a Port Ainé. Les previsions meteorològiques auguren nevades a partir d’aquest dimarts.

Els Reis d’Orient arriben amb FGC

Barcelona, 3 de enero de 2017

La tarda del dia 5 de gener Ferrocarrils portarà els Reis d’Orient a diverses estacions de la xarxa ferroviària. La Molina, Vall de Núria, Vallter, Espot i Port Ainé també rebran els Reis Mags amb les populars xocolatades i baixades de torxes.

FGC adjudica i inicia treballs a la línia Barcelona-Vallès per un import de 4,1 milions d’euros

Barcelona, 2 de enero de 2017

Ferrocarrils de la Generalitat iniciarà les diferents actuacions el proper 3 de gener amb la renovació integral de la via que travessa Collserola. Les obres s’emmarquen dins el constant procés de manteniment i actualització d’actius que duu a terme FGC per garantir un servei de qualitat als seus usuaris.