Any Europeu del Ferrocarril

Presentació

La UE ha declarat l’any 2021 com a l’Any Europeu del Ferrocarril. Aquesta iniciativa es concep com una oportunitat per a fomentar els beneficis del ferrocarril com a un mode de transport sostenible, innovador i segur; un transport de futur.

Com a empresa de referència a Catalunya, FGC organitzarà i participarà amb altres companyies ferroviàries europees en un seguit d’actes, campanyes i activitats que es promouran durant aquest any amb l’objectiu de posar el ferrocarril al centre de la mobilitat, restaurar la confiança dels usuaris, i animar a més persones a pujar al tren, especialment a les generacions més joves.

El ferrocarril juga un paper clau en el desenvolupament d’un transport i un turisme sostenibles, i apostar per aquest mode és, avui, una aposta per assolir els objectius de transformació econòmica, transició ecològica i inclusió social que es fixa Europa per als propers anys.

Enllaç a la pàgina web de la UE: https://uic.org/year-of-rail/

Coneix què fem a FGC….
Vinilat de trens

Ferrocarrils ha vinilat tres trens de les seves línies amb una campanya per donar visibilitat al nomenament de la Unió Europea i difondre la importància del mode de transport ferroviari. Nota de premsa Més informació.

objectiu_europa
Objectiu Europa

Aquí pots consultar l’acte que va tindre el passat 15 de juliol.

Menú
X