Portada » Espai segur » Neteja i higiene

Som un espai segur certificat Covid-19.

El certificat APPLUS acredita que els trens i estacions d’FGC són espais segurs davant el risc de contagi.
Què fem a trens i estacions?

  • Des de començaments de març desinfectem diàriament, de manera complementària a la neteja habitual, tots els trens i totes les estacions d’FGC.
    • Trens: tot l’interiorisme (recolzabraços, barres, marcs de finestres, etc.) diversos cops durant el dia. I, cada nit, brigades especials realitzen una neteja a fons amb productes virucides i desinfectats. Per tant, cada matí tots els trens surten totalment desinfectats.
    • Estacions: netegem diversos cops al dia, en funció de la demanda de cada estació (això pot ser una forquilla d’entre 1 cop al dia fins a cada 2-3 hores), tots els elements que el client pot tocar.

Què fem als edificis corporatius i dependències de la companyia?

  • S’ha instal·lat senyalització específica a totes les àrees de treball sobre mesures de prevenció i seguretat; hi ha disponible gel hidroalcohòlic i mascaretes per a tot el personal; es garanteix la neteja i desinfecció de les superfícies dels llocs de treball i zones comunes. A més, s’han definit condicions d’ús per a espais d’ús compartit i es controlen els accessos als centres de treball mitjançant controls de temperatura corporal a l’entrada.
espai segur
Menú
X