FGC

Preguntes freqüents afectacions COVID-19

L’ATM de Barcelona, en coordinació amb els operadors de transport públic i les administracions consorciades, establirà els mecanismes per compensar els títols que no es puguin haver utilitzat durant els dies que duri aquesta situació excepcional.

Quan s’estableixin els mecanismes adients, passat aquest període d’emergència, s’informarà de què han de fer les persones usuàries per rebre la corresponent compensació. Fins llavors, recomanem evitar desplaçar-se en transport públic i utilitzar aquestes targetes. Els títols en qüestió s’han de guardar per tal de poder reclamar la compensació pertinent.

Podeu consultar els horaris d’FGC mitjançant el buscador que hi ha a la pàgina web fgc.cat, a l’app de la companyia i també a twitter @fgc

La situació d’emergència ha obligat a tancar la gran majoria de punts d’informació i atenció per la seguretat i salut de les persones usuàries i dels i les professionals de la xarxa de transport. Bona part dels tràmits i sol·licituds, també els bescanvis, queden ajornats fins que acabi la situació d’excepcionalitat.
Això inclou el supòsit d’aquells pensionistes que s’han de fer el carnet per primera vegada.

X