T-mobilitat Barcelona

vull tmobilitat

Vull la T-mobilitat

Dona’t d’alta al nou sistema intel·ligent de transport públic que et permetrà viatjar amb una targeta recarregable o amb el teu telèfon mòbil.

login_tmobilitat

Inicia sessió

Si ja ets usuari accedeix al teu perfil digital per poder gestionar en línia els teus títols de transport.

On sol·licitar la T-mobilitat a Barcelona

La T-mobilitat es pot sol·licitar a Barcelona tant en línia com de manera presencial a un dels centres d’Atenció al Client de FGC. Per assistir a un CAC de FGC, sempre cal demanar cita prèvia. A la capital catalana es pot demanar cita prèvia tant al CAC de plaça de Catalunya com al CAC de plaça d’Espanya a Barcelona. El CAC situat al vestíbul de l’estació de Barcelona-Plaça Espanya té un horari de dilluns a divendres, de 9 a 14 hores i de 16 a 20 hores, mentre que l’altre CAC de Barcelona està ubicat al vestíbul de l’estació de Barcelona-Plaça Catalunya, amb un horari de dilluns a divendres, de 8 a 20 hores.

Títols que inclou la T-mobilitat a Barcelona

En incloure la xarxa de Transports Metropolitans, la T-mobilitat pot arribar a incloure els títols propis d’ATM, com ara T-casual, T-usual, T-jove i les seves variables bonificades per a famílies nombroses, T-usual FM/FN, T-jove FM/FN, T-familiar i T-16. La T-mobilitat es desplegarà de manera progressiva per tot el territori i per a tots els títols de transport. Actualment, amb la T-mobilitat podràs accedir a les sis corones amb Ferrocarrils i Rodalies i també, com fins ara, als operadors dels 36 municipis de l’Àrea Metropolitana de Barcelona que ja tenen la T-mobilitat.

On puc comprar la T-mobilitat a Barcelona

La T-mobilitat es pot comprar tant en línia com a un dels dos centres d’Atenció al Client de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya, on has d’assistir demanant cita prèvia i personar-te amb el carnet d’identitat i el formulari emplenat. Si la demanes en línia, has de registrar-te i accedir al teu perfil digital. Tria el suport i el títol de transport que vulguis carregar en la teva T-mobilitat. Rebràs la targeta T-mobilitat per correu electrònic.

Com es recarrega la T-mobilitat a Barcelona

Per recarregar la T-mobilitat de Barcelona, es pot fer a través de l’aplicació del telèfon mòbil o a les màquines d’autovenda de Ferrocarrils de la Generalitat que trobaràs a la xarxa de transports habilitades per a la T-mobilitat.

Cita prèvia per a la T-mobilitat a Barcelona

La cita prèvia a Barcelona et permet assistir presencialment als centres d’Atenció al Client de Ferrocarrils per fer gestions com recollir la T-mobilitat, recarregar-la, resoldre problemes de funcionament, notificar-ne la pèrdua, sol·licitar-ne un duplicat o solucionar qualsevol mena de dubte. Per demanar cita prèvia cal emplenar el formulari següent, on cal indicar la data i l’hora, a més del CAC escollit per assistir presencialment a aquests punts d’Atenció al Client de FGC.

Preu de la T-mobilitat a Barcelona

El preu de la T-mobilitat a Barcelona és el mateix que a qualsevol altre punt del territori. Tant si es recull presencialment la targeta com si es compra per internet, has d’abonar els 4,5 euros que costa el suport físic. A partir d’aquí, els preus dels viatges i les seves possibilitats variaran en funció de les tarifes vigents aprovades anualment pel que estableix el Consell d’Administració de l’Autoritat del Transport Metropolità de l’àrea de Barcelona en el cas de comprar algun títol d’ATM.