T-mobilitat Preu

vull tmobilitat

Vull la T-mobilitat

Dona’t d’alta al nou sistema intel·ligent de transport públic que et permetrà viatjar amb una targeta recarregable o amb el teu telèfon mòbil.

login_tmobilitat

Inicia sessió

Si ja ets usuari accedeix al teu perfil digital per poder gestionar en línia els teus títols de transport.

Quant costa la T-mobilitat

El preu de la T-mobilitat és de 4,5 euros, que s’han d’abonar en el moment de la recollida a algun dels centres d’Atenció al Client de FGC, després de demanar-hi cita prèvia. La T-mobilitat té una durada il·limitada i una garantia de cinc anys. Les tarifes les marquen els títols que s’hi vulguin integrar, com la T-casual, T-usual, T-jove i les seves variables bonificades per a famílies nombroses, T-usual FM/FN, T-jove FM/FN, T-familiar i T-16.

Tarifes 2022 de la T-mobilitat

Els preus vigents de la T-mobilitat són els establerts pel Consell d’Administració de l’Autoritat del Transport Metropolità de l’àrea de Barcelona anualment i depenen dels títols incorporats al suport del preu d’aquests. Actualment, els usuaris poden gaudir d’una reducció temporal de tarifes en algun dels bitllets integrats fins a la darreria de desembre del 2022.

El preu de la T-casual, el títol unipersonal de deu viatges integrats en tots els modes de transport, varia en funció de la zona. 1 zona: 11,35 euros; 2 zones*: 22,40 euros; 3 zones*: 30,50 euros; 4 zones*: 39,20 euros; 5 zones*: 45,05 euros; i 6 zones*: 47,90 euros. *(Els títols de zones 2, 3, 4, 5 i 6 tenen un ús restringit només per a les estacions de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya i posteriorment als operadors que es vagin incorporant de forma progressiva a les noves zones).

En el cas de la T-usual, el títol personal i intransferible amb un nombre il·limitat de viatges integrats en 30 dies consecutius, els preus són d’1 zona: 40 euros; 2 zones*: 53,85 euros; 3 zones*: 75,60 euros; 4 zones*: 92,55 euros; 5 zones*: 106,20 euros; i 6 zones*: 113,75 euros. *(Els títols de zones 2, 3, 4, 5 i 6 tenen un ús restringit només per a les estacions de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya i posteriorment als operadors que es vagin incorporant de forma progressiva a les noves zones).

La T-jove, que fa referència al títol personal i intransferible per a persones joves menors de 25 anys amb un nombre il·limitat de viatges integrats en 90 dies consecutius, les tarifes d’aquest 2022 són d’1 zona: 80 euros; 2 zones*: 105,20 euros; 3 zones*: 147,55 euros; 4 zones*: 180,75 euros; 5 zones*: 207,40 euros; i 6 zones*: 222,25 euros. *(Els títols de zones 2, 3, 4, 5 i 6 tenen un ús restringit només per a les estacions de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya i posteriorment als operadors que es vagin incorporant de forma progressiva a les noves zones).

Pel que fa als títols de família nombrosa, els preus de la T-usual FM/FN són d’1 zona: 32 euros; 2 zones*: 43,10 euros; 3 zones*: 60,45 euros; 4 zones*: 74,05 euros; 5 zones*: 84,95 euros; i 6 zones*: 91,00 euros. *(Els títols de zones 2, 3, 4, 5 i 6 tenen un ús restringit només per a les estacions de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya i posteriorment als operadors que es vagin incorporant de forma progressiva a les noves zones).

Les tarifes 2022 de la T-jove FM/FN són d’1 zona: 64 euros; 2 zones*: 84,15 euros; 3 zones*: 118,05 euros; 4 zones*: 144,60 euros; 5 zones*: 169,95 euros; i 6 zones*: 177,80 euros. De la mateixa manera, la T-familiar val 1 zona: 10 euros; 2 zones*: 19 euros; 3 zones*: 27 euros; 4 zones*: 35 euros; 5 zones*: 40 euros; i 6 zones*: 42 euros. *(Els títols de zones 2, 3, 4, 5 i 6 tenen un ús restringit només per a les estacions de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya i posteriorment als operadors que es vagin incorporant de forma progressiva a les noves zones).

Com es recarrega

L’adquisició de títols i la recàrrega de la T-mobilitat es pot fer a través de l’app de T-mobilitat, que cal tenir instal·lada al telèfon mòbil, així com a les màquines d’autovenda que trobaràs a la xarxa de transports habilitades per a la T- mobilitat. La funció de recàrrega telemàtica té un cost d’1 euro, que es paga una sola vegada quan es descarrega l’app de cartera electrònica, la qual permet validar directament amb el mòbil l’accés a diferents transports.

Preu de la recàrrega

El preu de la recàrrega depèn del títol o servei sol·licitat per recarregar, ja que tenen validesa a les dues línies de Barcelona-Vallès i Llobregat-Anoia. En cap cas no té un cost extra per l’operació, perquè inicialment hauràs pagat els 4,5 euros del suport físic i l’euro de la primera càrrega telemàtica.

Preu de la T-mobilitat a Barcelona

El preu de la T-mobilitat a Barcelona és el mateix que a qualsevol punt de la geografia. A l’hora de sol·licitar-la, cal abonar els 4,5 euros que costa el suport físic i que disposa d’un ús il·limitat i cinc anys de garantia. Les tarifes dels títols que es vulguin adquirir estan definides pels preus establerts pel transport metropolità de la capital catalana, com la T-casual i la T-familiar, ja que inclou el metro i el bus de TMB.

script type="application/ld+json">{"@context":"https://schema.org","@type":"FAQPage","mainEntity":[{"@type":"Question","name":"Quant costa la T-mobilitat?","acceptedAnswer":[{"@type":"Answer","text":"El preu de la T-mobilitat és de 4,5 euros, que s’han d’abonar en el moment de la recollida a algun dels centres d’Atenció al Client de FGC, després de demanar-hi cita prèvia. La T-mobilitat té una durada il·limitada i una garantia de cinc anys. Les tarifes les marquen els títols que s’hi vulguin integrar, com la T-casual, T-usual, T-jove i les seves variables bonificades per a famílies nombroses, T-usual FM/FN, T-jove FM/FN, T-familiar i T-16."}]},{"@type":"Question","name":"Quin preu te la recàrrega de la T-Mobilitat?","acceptedAnswer":[{"@type":"Answer","text":"El preu de la recàrrega depèn del títol o servei sol·licitat per recarregar, ja que tenen validesa a les dues línies de Barcelona-Vallès i Llobregat-Anoia. En cap cas no té un cost extra per l’operació, perquè inicialment hauràs pagat els 4,5 euros del suport físic i l’euro de la primera càrrega telemàtica."}]}]}