Ticket: Jornada de portes obertes - Tren Rubí

16Des11:0013:00Ticket: Jornada de portes obertes - Tren Rubí

Detalls de l'esdeveniment

PLACES EXHAURIDES

100 anys de tren Rubí

Benvolgudes i benvolguts,

Gràcies per registrar-vos a la jornada de portes obertes!

Per poder accedir a la jornada del diumenge 16 de desembre a les instal·lacions de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya, cal presentar-se al Centre Operatiu de Rubí (Carrer d’Antoni Sedó S.N) 15 minuts abans de l’hora en la qual us heu inscrit on line.
Per poder accedir a les instal·lacions, caldrà acreditar-vos amb el DNI que us heu apuntat. En cap cas podeu venir amb acompanyants no registrats ni presentar-vos en un horari diferent del que us heu apuntat d’inici.
Els menors d’edat hauran d’anar registrats en nom dels seus tutors i/o responsables. En cap cas podran accedir a les instal·lacions sense anar acompanyats.
El recorregut i les explicacions tenen una durada de mitja hora. Cal anar amb calçat còmode i seguir les instruccions de seguretat que se us donaran a l’entrar.
Agrairem que sigueu respectuosos amb els espais i els guies.
Feu les inscripcions tan sols si sabeu segur que el dia 16 podreu assistir a l’esdeveniment, les places són limitades. Atorgades rigorosament per ordre d’inscripció.
Moltes gràcies pel vostre interès, qualsevol dubte o consulta podeu trucar al telèfon del departament de protocol d’FGC o bé contactant amb nosaltres mitjançant correu electrònic a:
[email protected]

 

Fins el dia 16!

Més

Reserva de dia i hora

Ja no hi ha entrades disponibles per a la venda.